[review] operationele site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Jos

Jos

10/08/2009 12:24:00
Quote Anchor link
Beste phphulpers,

Graag eens kijken en jullie mening:
www.actua-uitgeverij.nl
Kritiek is welkom maar graag met voorbeeld hoe dan wel (of goede beargumentering). Vooral SEO tips zijn welkom,
Er zitten W3C fouten in,daar ben ik van op de hoogte (op dit moment even lastig op te lossen door de WYSIWYG editor die erin zit)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:26:24
 
GaMer B

GaMer B

10/08/2009 12:27:00
Quote Anchor link
Opmerking: Hoe de links gestyled zijn, vind ik maar niks. Ik zou een andere kleur gebruiken dan de standaard blauw.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/08/2009 12:28:00
Quote Anchor link
Oeh, die blauwe achtergrond staat niet echt mooi denk ik. Misschien een donkergrijs achtergrondje of een leuk vormpje. en de foto in de header mag wat scherper zijn, hij is nu nogal pixelachtig. verder vind ik hem er denk ik nogal standaard uit zien
 
Jos

Jos

10/08/2009 12:29:00
Quote Anchor link
nimtex schreef op 10.08.2009 12:28:
Oeh, die blauwe achtergrond staat niet echt mooi denk ik. Misschien een donkergrijs achtergrondje of een leuk vormpje. en de foto in de header mag wat scherper zijn, hij is nu nogal pixelachtig. verder vind ik hem er denk ik nogal standaard uit zien

Ja standaardachtig, maar waarom.. (ik vind het ook maar graag tips ;))
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/08/2009 12:39:00
Quote Anchor link
je hebt over het algemeen alle borders een 1px lijn gegeven, vakjes dus. en je gebruikt overal tussen lijnen <hr>. Je moet met dat soort dingetjes altijd een beetje spelen zeg ik altijd maar. want ik denk dat het op deze website wat veel wordt gebruikt. Tegenwoordig is moderner met gebogen hoeken en niet de standaard kleuren. maar een wat leukere kleur grijs en blauw uit te zoeken. Dat als je oog erop valt je niet denkt van oeh!! dat is vel. Maar een website moet rust uitstralen. Dat haalt meer mensen over om het te lezen.

En vermeld bijvoorbeeld wat de eerste 4 boeken op de index pagina beteken. Soort titel(balk) er misschien in verwerken.

Ook de zoekfunctie is misschien een optie om in de navigatie te verwerken. in ieder geval onder de navigatie lijn.

Misschien een vak naast de header met adres gegevens ( even groot als de header).

De navigatie misschien wit laten.

En als laatste op elke pagina een ander plaatje in de header laten terug komen. bijvoorbeeld de pagina engels is er saai. Iets meer aankleden.

gtrz
 
- Ricardo -

- Ricardo -

10/08/2009 14:04:00
Quote Anchor link
dat Actua Uitgeverij b.v. in de header is zeker met paint gemaakt en een JPG'tje xD?

De pixels zie je eromheen staan in allerlei kleuren bijna wit...

Niet met paint doen en liever ook geen .jpg maar .png gebruiken

En probeer het menuutje dat onder elke button naar benede komt vallen onder zijn vak te krijgen :P

Nu is de een kleiner dan zijn vak en de ander groter

(met vak bedoel ik 2 strepen met menu tekst erop)


en voor de rest spreekt het ontwerp me niet echt aan, ik moet denken aan die irritante zoeksites die je soms tegenkomt op internet waar je als resultaten alleen maar google ads krijgt...
 
Jos

Jos

10/08/2009 15:17:00
Quote Anchor link
Ricardo schreef op 10.08.2009 14:04:
dat Actua Uitgeverij b.v. in de header is zeker met paint gemaakt en een JPG'tje xD?

De pixels zie je eromheen staan in allerlei kleuren bijna wit...

Niet met paint doen en liever ook geen .jpg maar .png gebruiken

En probeer het menuutje dat onder elke button naar benede komt vallen onder zijn vak te krijgen :P

Nu is de een kleiner dan zijn vak en de ander groter

(met vak bedoel ik 2 strepen met menu tekst erop)


en voor de rest spreekt het ontwerp me niet echt aan, ik moet denken aan die irritante zoeksites die je soms tegenkomt op internet waar je als resultaten alleen maar google ads krijgt...

Beetje kritiek is goed maar geef even aan waarom "lijkt op irritante zoeksite", hoe komt het?
 
- Mark -

- Mark -

10/08/2009 19:54:00
Quote Anchor link
Grootste minpunt in mijn ogen is dat het niet in een oogopslag duidelijk is waar de website nu voor staat en wat jullie doen.

Ik weet niet hoe het bij andere mensen is maar ik ga niet een website doorspitten om daar achter te komen. De eerste pagina bepaalt of ik verder kijk of een andere website zoek. Zet dus wat meer informatie over de diensten en of producten die jullie aanbieden op de eerste pagina.

Het design is inderdaad een beetje 13 in een dozijn als al eerder aangegeven.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

11/08/2009 19:24:00
Quote Anchor link
Het is inderdaad niet meteen duidelijk dat het om een uitgeverij gaat. Behalve dan in de titel en url. Maar je header mag wel wat bijzonderder, kijk bijv naar andere sites als http://www.degeus.nl/
Daar zie je veel sneller waar het om gaat. Ik zeg niet dat je dat letterlijk moet overnemen, maar kijk voor jezelf waarom bij andere sites wel iets duidelijk is en wel leuk staat en bij jou niet. Is ook zeker een goed leerproces.

Die 4 boeken die onder aan de homepage staan, staan daar ook een beetje zweverig. Wat moet dat voorstellen? Een top 4 ofzo?

Het submenu onder 'producten' is veel te lang. Maak er anders nog een laag onder, bijv alleen een subitem actua .ml en daaronder weer de subcategorien.

Rechts in de header staat een linkje 'Home'. Die kan wel weg, geen idee waarom die daar staat.

Wel leuk om ook een leuk logo hiervoor te maken. Een uitgeverij voor schoolboeken mag een best wat hippere uitstraling hebben.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.