Review: RC-Plaza.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »
Gijs

gijs

24/01/2008 14:33:00
Quote Anchor link
Hallo, ik heb enige tijd een webshop en vroeg me af of er mensen zijn die er naar willen kijken zodat ik dingen die ik zelf niet had gezien aan kan passen.

www.rc-plaza.nl

Groeten,

Gijs
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gijs
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:53:51
 
- -

- -

24/01/2008 14:49:00
Quote Anchor link
Je contact pagina kan ik niet spammen.
Er is geen mogelijkheid tot mysql injecties.
De prijsvraag gedeelte is echter niet echt veilig, ik kan alles invullen bij e-mail adres, geen activatie.

Verder is je referral systeem redelijk veilig :-)

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 14:56:00
Quote Anchor link
Te beginnen bij de header.. Meestal probeer je daarin al duidelijk te maken waar het om gaat.. :S Ik zie niets maar dan ook echt niets in de layout dat duidelijk maakt waar het om gaat (op de aanbiedingen van je artikelen na)

Het lijkt dus ook meer op een "algemene" shop, dan iets dat puur op RC is gericht. (als ik op je "prijsvraag pagina" kijk zie ik dat je wel iets met RC hebt gedaan)

Tevens ben ik van mening dat je de betaalmethoden niet in je header moet plaatsen, die zou ik eerder linksonder (bijv onder je menu) plaatsen. Ze zijn daar prima vindbaar.

In de header voor "Nieuwe artikelen voor Januari" werken de linker en rechter afbeelding niet.

Dit zijn dingen die me vrij snel opvielen, ik heb niet je winkelwagentje en dergelijke uit getest!

Edit:

Owja, je "menutje" rechts, de kopjes lopen niet helemaal door naar rechts, wat wel zou moeten denk ik!


Typefouten en dergelijke heb ik dus niet naar gekeken, Kruidnootje heeft al een beetje naar de veiligheid gekeken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Nvt nvt

nvt nvt

24/01/2008 15:08:00
Quote Anchor link
is maar heel klein maar,
je hebt links staan
Auto
Boten
Helikopter
Onderdelen
Robots
Tanks
Vliegtuigen
Overige
ik zou alles in meevoud doen dus
auto's en helikompers want tank en robots is ook meervoud;)
 
Gijs

gijs

24/01/2008 15:08:00
Quote Anchor link
In de header voor "Nieuwe artikelen voor Januari" werken de linker en rechter afbeelding niet.

Welke bedoel je precies?
Thanks voor het kijken.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 15:29:00
Quote Anchor link
Hmm, ik zie dat het nu wel werkt.. :S Zo straks kreeg ik in IE rode kruisjes en in ff het teken voor "afbeelding bestaat niet" aan de linker en rechter kant.
 
Martijn B

Martijn B

24/01/2008 16:31:00
Quote Anchor link
Dit is een aangepaste osCommerce lay-out , denk ik.

In de nieuwste versie van osCommerse kon je volgens mij ook meerdere plaatjes per product hebben.

Misschien dat het contrast van het horizontale menu nog wat meer kan.

Je product opties zijn nog erg onopvallend, vind ik.


Trouwens waar zijn de HPI brandstof auto's ?
Ik wil er daarvan altijd nog een kopen namelijk.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Wouter K

Wouter K

24/01/2008 17:43:00
Quote Anchor link
Menu links VS rechts staat niet even hoog.

dit is zonder veel moeite men enigste punt.!
 
Gijs

gijs

24/01/2008 21:11:00
Quote Anchor link
Trouwens waar zijn de HPI brandstof auto's ?
Ik wil er daarvan altijd nog een kopen namelijk.[/quote]

Ik zal even voor je kijken, mocht ik een mooie vinden dan hoor je het
 
Pepijn

Pepijn

24/01/2008 22:15:00
Quote Anchor link
Mooie website!

Ik heb eigenlijk niet zo veel kritiek.

Het enige wat ik anders zou doen is de layout;
-Er zit niet echt een duidelijke structuur in.
-Ik moet nogal veel scrollen(verticaal), het komt mooier over als je alles gelijk in je scherm ziet en niet hoeft te scrollen.


Mvg
Pepijn
 
Niek Weevers

Niek Weevers

25/01/2008 09:51:00
Quote Anchor link
Mijn eerste indruk is heel chaotisch. Het is geen drukke website, maar toch weet ik niet waar ik moet kijken en wat ik hier kan doen.
Je hebt 3 menu's, terwijl dit heel goed in 1 menu kan, of evt met een submenu.
Je homepagina is gecentreerd, wat onproffesioneel overkomt. Wat kan ik op de homepagina? De homepagina moet een lokkertje zijn voor de bezoekers. De bezoekers die op de website komen moeten meteen een indruk krijgen dat ze hier wat mee kunnen. Eerlijk gezegd zie ik dat hier niet zitten.

Waarom de site over de volle breedte. Op hoge resoluties is dat niet echt fijn om te kijken. De inhoud wordt heel lang.

Bezoekers lezen nooit een website, maar scannen deze.
Ze beginnen links bovenaan en wat staat daar als eerst: breadcrumbs. Niet echt ideaal. Een menu is daar veel beter. Breadcrumbs kunnen makkelijk ergens rechts.

Ik zou ook iets minder verloopjes in je site zetten. Het stikt ervan.
 
Marc

marc

26/01/2008 12:23:00
Quote Anchor link
Ik zelf vind dat balkje rechtsboven met de tekst:
uw klantengegevens inhoud winkelwagentje afrekenen
dat is iets te donker het valt mij te veel op!
Het is wel een belangerijk balkje maar iets minder donker kan ook wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.