Review: Scriptbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ivo K

Ivo K

29/04/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Hallo Allen,

Zojuist heb ik een site online gezet en nu vraag ik jullie dus om jullie mening daarover.

linkje

Inlog: phphulp
WW: wachtwoord

Ivo
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:19:20
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Eerste indruk:

- Te smal
- Niet gecentreerd
- Geen URL optimalisatie
- Achtergrond te opvallend
- Header e.d. zijn me niet helemaal duidelijk
- Geen mooi logo, je zou Scriptbox in een mooier lettertype kunnen doen
- Geen mooie borders
- Wel goede kleurcombi's, je zou ze alleen nog iets efficiënter moeten gebruiken. Nu vind ik het nog een beetje een rommeltje.

Als je aan de bovenstaande punten wat kan doen ziet het er al stukken beter uit :-). Oh ja: ik wil je niet afkraken, ik probeer juist opbouwende kritiek te geven!
 
Ivo K

Ivo K

29/04/2009 19:47:00
Quote Anchor link
@jezpur

Bedankt voor het bekijken ;)
En ik vind het echt niet erg als je er kritiek op hebt :P
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 19:49:00
Quote Anchor link
Fijn dat je dat in ieder geval door hebt. Het klinkt misschien een beetje hard gezegd, maar anders ga ik het veel moeilijker verwoorden dan het eigenlijk is :-P.
 

29/04/2009 20:09:00
Quote Anchor link
Dit is zo gevaarlijk als de tyfus, php bestanden uploaden...
Je plaatst je bestanden in de dir sc...s, gewoon als php. Dus kan elk bestand zo worden uitgevoerd.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 20:13:00
Quote Anchor link
In dat geval zou ik ze als .phps opslaan. Dan kunnen ze niet uitgevoerd worden, toch? Tenminste niet direct?..
 

29/04/2009 20:17:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 29.04.2009 20:13:
In dat geval zou ik ze als .phps opslaan. Dan kunnen ze niet uitgevoerd worden, toch? Tenminste niet direct?..

Ligt eraan hoe je apache ingesteld staat. Meestal als highlight_code, maar soms ook gewoon als plain text.
 
Ivo K

Ivo K

30/04/2009 14:53:00
Quote Anchor link
@Karl

Dus ik kan de files beter allemaal als .txt bestanden opslaan ?
 

30/04/2009 15:23:00
Quote Anchor link
Ivo schreef op 30.04.2009 14:53:
@Karl

Dus ik kan de files beter allemaal als .txt bestanden opslaan ?

*.phps
Iig dat ze niet uitgevoerd kunnen worden (had een bestand geplaatst waarmee ik alles op je server kon doen). uploaden.php heb ik effe hernoemt, zodat andere niet gebruik kunnen maken van die lek :-).
 
Ivo K

Ivo K

30/04/2009 15:28:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 30.04.2009 15:23:
Ivo schreef op 30.04.2009 14:53:
@Karl

Dus ik kan de files beter allemaal als .txt bestanden opslaan ?

*.phps
Iig dat ze niet uitgevoerd kunnen worden (had een bestand geplaatst waarmee ik alles op je server kon doen). uploaden.php heb ik effe hernoemt, zodat andere niet gebruik kunnen maken van die lek :-).


Ok, bedankt iig daarvoor
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 14:25:00
Quote Anchor link
Nou de 24 uur zijn nog net niet voorbij maar ik kom toch maar zeggen dat ik de site veranderd heb en dus vraag ik jullie om nogmaals te kijken

klik
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
- SanThe -

- SanThe -

01/05/2009 14:39:00
Quote Anchor link
Bij upload kan je van alles invullen en pas daarna krijg je de melding dat je ingelogd moet zijn. Andersom lijkt mij logischer en gebruiksvriendelijker.
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 14:45:00
Quote Anchor link
@Santhe

Heb je gelijk in. Ik heb het al veranderd
 
Mar cel

Mar cel

01/05/2009 15:14:00
Quote Anchor link
Sorry, je site is dus niet veilig. Bewijs:

http://scriptbox.freehostia.com/scriptbox/commentaar/1-test

Makkelijk op te lossen door htmlentities() te gebruiken.

Ah gedaan zie ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 15:15:00
Quote Anchor link
Ja, je hebt gelijk, ik heb het al veranderd.. :P
echt dom dat ik dat vergeten was... je kon gewoon JS uitvoeren XD
 
Steven Hack

Steven Hack

01/05/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Ik vind je 404 pagina een beetje kaal/saai.

Misschien een idee om deze in te includen in je header etc? Net als de rest van je site?
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 17:13:00
Quote Anchor link
Ja, dat is een goed idee.

Maar ik heb nog niet echt gekeken naar mn 404 pagina, omdat hij eigelijk niet hoort te komen. Ik zal het even fixen
 

01/05/2009 19:04:00
Quote Anchor link
Jawel hoor, als iemand bijvoorbeeld een link kopieert maar net de laatste letter mist ofzo, kom je op 404 uit.
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 19:44:00
Quote Anchor link
@Karl

Ik heb het ook al aangepast. Alleen ik kwam er niet op, dus heb ik me er ook niet op gericht
 
Yorick17

yorick17

01/05/2009 19:58:00
Quote Anchor link
Is er iets mis met het forum "Site reviews?"

Misschien is het een idee als je "Report" weg haalt voor je bent ingelogd.
Het lijkt mij handiger om de code, titel en omschrijving in een keer te zien en daaronder het commentaar. Download: Klik kan veranderd worden in Download: {titel}. Wat voegen de getallen tussen haakjes toe? Css je <hr> ook een beetje en het word een prachtige website.

Vraag: bij mij loopt hij aardig wat uit beeld, maar ligt dat aan mijn scherm (1024x768) of heeft iedereen dat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door yorick17
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 20:23:00
Quote Anchor link
@yorick

nee er is niks mis mee :P

Bedankt voor je tips. Hij loopt idd uit het beeld vanwege je resolutie. Ik had het eerst ingesteld voor die resolutie (1024x768), maar toen kreeg ik te horen dat dat te smal was...

edit:

die getallen voegen het aantal downloads toe
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.