Review: Scriptbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ivo K

Ivo K

29/04/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Hallo Allen,

Zojuist heb ik een site online gezet en nu vraag ik jullie dus om jullie mening daarover.

linkje

Inlog: phphulp
WW: wachtwoord

Ivo
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:20:40
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Eerste indruk:

- Te smal
- Niet gecentreerd
- Geen URL optimalisatie
- Achtergrond te opvallend
- Header e.d. zijn me niet helemaal duidelijk
- Geen mooi logo, je zou Scriptbox in een mooier lettertype kunnen doen
- Geen mooie borders
- Wel goede kleurcombi's, je zou ze alleen nog iets efficiënter moeten gebruiken. Nu vind ik het nog een beetje een rommeltje.

Als je aan de bovenstaande punten wat kan doen ziet het er al stukken beter uit :-). Oh ja: ik wil je niet afkraken, ik probeer juist opbouwende kritiek te geven!
 
Ivo K

Ivo K

29/04/2009 19:47:00
Quote Anchor link
@jezpur

Bedankt voor het bekijken ;)
En ik vind het echt niet erg als je er kritiek op hebt :P
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 19:49:00
Quote Anchor link
Fijn dat je dat in ieder geval door hebt. Het klinkt misschien een beetje hard gezegd, maar anders ga ik het veel moeilijker verwoorden dan het eigenlijk is :-P.
 

29/04/2009 20:09:00
Quote Anchor link
Dit is zo gevaarlijk als de tyfus, php bestanden uploaden...
Je plaatst je bestanden in de dir sc...s, gewoon als php. Dus kan elk bestand zo worden uitgevoerd.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 20:13:00
Quote Anchor link
In dat geval zou ik ze als .phps opslaan. Dan kunnen ze niet uitgevoerd worden, toch? Tenminste niet direct?..
 

29/04/2009 20:17:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 29.04.2009 20:13:
In dat geval zou ik ze als .phps opslaan. Dan kunnen ze niet uitgevoerd worden, toch? Tenminste niet direct?..

Ligt eraan hoe je apache ingesteld staat. Meestal als highlight_code, maar soms ook gewoon als plain text.
 
Ivo K

Ivo K

30/04/2009 14:53:00
Quote Anchor link
@Karl

Dus ik kan de files beter allemaal als .txt bestanden opslaan ?
 

30/04/2009 15:23:00
Quote Anchor link
Ivo schreef op 30.04.2009 14:53:
@Karl

Dus ik kan de files beter allemaal als .txt bestanden opslaan ?

*.phps
Iig dat ze niet uitgevoerd kunnen worden (had een bestand geplaatst waarmee ik alles op je server kon doen). uploaden.php heb ik effe hernoemt, zodat andere niet gebruik kunnen maken van die lek :-).
 
Ivo K

Ivo K

30/04/2009 15:28:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 30.04.2009 15:23:
Ivo schreef op 30.04.2009 14:53:
@Karl

Dus ik kan de files beter allemaal als .txt bestanden opslaan ?

*.phps
Iig dat ze niet uitgevoerd kunnen worden (had een bestand geplaatst waarmee ik alles op je server kon doen). uploaden.php heb ik effe hernoemt, zodat andere niet gebruik kunnen maken van die lek :-).


Ok, bedankt iig daarvoor
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 14:25:00
Quote Anchor link
Nou de 24 uur zijn nog net niet voorbij maar ik kom toch maar zeggen dat ik de site veranderd heb en dus vraag ik jullie om nogmaals te kijken

klik
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
- SanThe -

- SanThe -

01/05/2009 14:39:00
Quote Anchor link
Bij upload kan je van alles invullen en pas daarna krijg je de melding dat je ingelogd moet zijn. Andersom lijkt mij logischer en gebruiksvriendelijker.
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 14:45:00
Quote Anchor link
@Santhe

Heb je gelijk in. Ik heb het al veranderd
 
Mar cel

Mar cel

01/05/2009 15:14:00
Quote Anchor link
Sorry, je site is dus niet veilig. Bewijs:

http://scriptbox.freehostia.com/scriptbox/commentaar/1-test

Makkelijk op te lossen door htmlentities() te gebruiken.

Ah gedaan zie ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 15:15:00
Quote Anchor link
Ja, je hebt gelijk, ik heb het al veranderd.. :P
echt dom dat ik dat vergeten was... je kon gewoon JS uitvoeren XD
 
Steven Hack

Steven Hack

01/05/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Ik vind je 404 pagina een beetje kaal/saai.

Misschien een idee om deze in te includen in je header etc? Net als de rest van je site?
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 17:13:00
Quote Anchor link
Ja, dat is een goed idee.

Maar ik heb nog niet echt gekeken naar mn 404 pagina, omdat hij eigelijk niet hoort te komen. Ik zal het even fixen
 

01/05/2009 19:04:00
Quote Anchor link
Jawel hoor, als iemand bijvoorbeeld een link kopieert maar net de laatste letter mist ofzo, kom je op 404 uit.
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 19:44:00
Quote Anchor link
@Karl

Ik heb het ook al aangepast. Alleen ik kwam er niet op, dus heb ik me er ook niet op gericht
 
Yorick17

yorick17

01/05/2009 19:58:00
Quote Anchor link
Is er iets mis met het forum "Site reviews?"

Misschien is het een idee als je "Report" weg haalt voor je bent ingelogd.
Het lijkt mij handiger om de code, titel en omschrijving in een keer te zien en daaronder het commentaar. Download: Klik kan veranderd worden in Download: {titel}. Wat voegen de getallen tussen haakjes toe? Css je <hr> ook een beetje en het word een prachtige website.

Vraag: bij mij loopt hij aardig wat uit beeld, maar ligt dat aan mijn scherm (1024x768) of heeft iedereen dat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door yorick17
 
Ivo K

Ivo K

01/05/2009 20:23:00
Quote Anchor link
@yorick

nee er is niks mis mee :P

Bedankt voor je tips. Hij loopt idd uit het beeld vanwege je resolutie. Ik had het eerst ingesteld voor die resolutie (1024x768), maar toen kreeg ik te horen dat dat te smal was...

edit:

die getallen voegen het aantal downloads toe
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.