[Review] TimeloopFM

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »
Yordi B

Yordi B

14/11/2007 16:23:00
Quote Anchor link
Site: http://www.timeloopfm.com/

Deze site is gemaakt voor een schotse dj met een radio stationnetje hij haalt automatisch de shoutcast info op dmv ajax kijkt of server online is etc.

http://www.timeloopfm.com/
graag wat commentaar/opbouwende kritiek =D

Groeten chango911
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:25:08
 
Winkie

winkie

14/11/2007 16:30:00
Quote Anchor link
Wauw, 4 kleurtjes... tof zeg.

Probeer eens iets met afbeeldingen, vergelijk je site eens met andere sites en zie dan wat het verschil is ;)
 
Yordi B

Yordi B

14/11/2007 16:31:00
Quote Anchor link
@ winkie een site moet volgens jou gelijk aan alle anderen ;) ?
 
Winkie

winkie

14/11/2007 16:34:00
Quote Anchor link
Nee. Daarom zei ik ook: Zie dan wat het VERSCHIL is.

Waarmee ik bedoel: je site ziet er nogal 1984 uit en we leven inmiddels in 2007. Doe inspiratie op op hedendaagse modernere websites.
 
Bart van der veen

bart van der veen

14/11/2007 16:35:00
Quote Anchor link
nee winkie probeert beleeft te zeggen dat je moet kijken naar andere sites en voor jezelf moet uitzoeken wat daar goed aan is. Zodat je site (welke er nu uitziet als een kleurboek van een kind wat niet uit kleur kan kiezen) structureel kan verbeteren...
 
Yordi B

Yordi B

14/11/2007 16:38:00
Quote Anchor link
hehe bedankt voor de opbouwende kritiek ;) majah het is een begin hea
 
Yordi B

Yordi B

14/11/2007 16:40:00
Quote Anchor link
winkie schreef op 14.11.2007 16:30:
Wauw, 4 kleurtjes... tof zeg.

Probeer eens iets met afbeeldingen, vergelijk je site eens met andere sites en zie dan wat het verschil is ;)


trouwens wat voor afbeeldingen bedoel je ?
afbeeldingen in de header ofzo ? omdat eht nu allemaal gradients zijn
ben ik eht wel met je eens dat het zoiets kan gebruiken
 
Winkie

winkie

14/11/2007 16:42:00
Quote Anchor link
And again: Doe inspiratie op op hedendaagse modernere websites.
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

14/11/2007 16:47:00
Quote Anchor link
ik vind de chatbox op de beginpagina niet zo handig gekozen.
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

14/11/2007 16:48:00
Quote Anchor link
kijk naar www.radio538.nl

schrijf op wat je mooi en goed daaraan vind

kijk naar www.slamfm.nl

wederom:
schrijf op wat je mooi en goed daaraan vind

kijk naar www.caz.nl

wederom:
schrijf op wat je mooi en goed daaraan vind

ga nu een site ontwerpen die al deze goede elementen bevat.
Kijk ook naar kleurenschema's (even op googlen)

zoals hij er nu uit ziet, is het niets meer dan een snel in elkaar gezette sites met overal scripts vandaan geplukt
 
Yordi B

Yordi B

14/11/2007 16:51:00
Quote Anchor link
Terence schreef op 14.11.2007 16:48:
kijk naar www.radio538.nl

schrijf op wat je mooi en goed daaraan vind

kijk naar www.slamfm.nl

wederom:
schrijf op wat je mooi en goed daaraan vind

kijk naar www.caz.nl

wederom:
schrijf op wat je mooi en goed daaraan vind

ga nu een site ontwerpen die al deze goede elementen bevat.
Kijk ook naar kleurenschema's (even op googlen)

zoals hij er nu uit ziet, is het niets meer dan een snel in elkaar gezette sites met overal scripts vandaan geplukt


Dan heb je het wel even over wat andere sites ik weet zeker dat die radio stations veel geld hebben uitgegeven aan een huisstijl/layout

maar toch bedankt voor de tips
ik zal het allemaal meenemen bij een volgende layout

dat met dat bij elkaar geplukte hoopje scripts ben ik niet met je eens wat bedoel je daar precies mee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
ArendJan

ArendJan

14/11/2007 16:59:00
Quote Anchor link
Ik heb nog wel een layout liggen die nooit gebruikt is:

http://deagle.nl/limitfm/

(is een oude van jaartje geleden)
 
Yordi B

Yordi B

14/11/2007 17:04:00
Quote Anchor link
ArendJan schreef op 14.11.2007 16:59:
Ik heb nog wel een layout liggen die nooit gebruikt is:

http://deagle.nl/limitfm/

(is een oude van jaartje geleden)


ik heb je toegevoegd op msn ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.