[Review] w3leren.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »
Kevin vermaat

kevin vermaat

04/06/2009 14:55:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Als jullie tijd hebben kunnen jullie dan een kijkje nemen op:

http://www.w3leren.nl/

Vertel maar wat jullie van de style en inhoud van de site vinden.

Groetjes en bedankt,
Kevin Vermaat
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:56:30
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

04/06/2009 14:56:00
Quote Anchor link
kevin het is en template.
heb je al aangegeven dat jou site niet gereviewed mag worden
 
Kevin vermaat

kevin vermaat

04/06/2009 14:59:00
Quote Anchor link
Hoezo niet? De inhoud mag toch wel beoordeeld worden? Zo niet dan verwijder je deze topic maar.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

04/06/2009 15:09:00
Quote Anchor link
Kevin hele simpele vraag wat wil je laten reviewen?
De layout die niet van jezelf is?
De basis info die ook op http://www.w3schools.com/ en http://handleidinghtml.nl/ staat?

Het doet mij vermoeden dat het verkapte spam is.
 
Tamara

Tamara

04/06/2009 15:09:00
Quote Anchor link
Je kan de style en inhoud niet beoordelen, omdat het ontwerp juist gejat is, dat bedoeld rvw.
 
Yorick17

yorick17

04/06/2009 15:21:00
Quote Anchor link
Tamara schreef op 04.06.2009 15:09:
Je kan de style en inhoud niet beoordelen, omdat het ontwerp juist gejat is, dat bedoeld rvw.

Nou nit gejat maar FREE templates.
Maar als ik kijk naar wat je dan wel zelf hebt gemaakt dan valt de titel glijk op. ik hoop dat die maar tijdelijk is? Een plaatje ofiets was natuurllij veel beter geweest. En als ik jou was dan zou ik "Design by styleshout" weghaln omdat dit niet zo heel pro overkomt.
 

04/06/2009 15:30:00
Quote Anchor link
Ik wil d'r nog wel wat over zeggen. Hopelijk leert er nooit iemand html van jou. Wat een onzin:
prutsite:
Een HTML pagina is een Webpagina. HTML pagina's bestaan uit verschillende HTML elementen. Deze elementen staan tussen de tekens: "< >". Hier een simpel voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<html>
<h1>Koptekst</h1>
<p>Dit is een paragraaf</p>
</html>


Zoals u ziet begint de HTML pagina met <html> en eindigt met </html>. Deze twee elementen geven het begin en het eind van een HTML pagina aan.

Vervolgens zien we de <h1> en </h1> elementen. Hiermee word aangegeven dat de tekst ertussen een koptekst is. De tekst wordt dan automatisch vergroot. De koptekst <h1> is het grootst, het loopt af tot en met <h6>.

Tot slot zien we de elementen <p> en </p>, deze elementen geven paragrafen aan. Probeer deze webpagina nu zelf te maken:
(Bron.)
De mensen kunnen toch geen html, dus laten we ze gelijk maar verkeerde html aanleren?
Zelfs bij voorbeelden:
prutsite:
HTML Basis Voorbeelden

Op deze pagina vindt u voorbeelden over basis HTML elementen.

Voorbeeld één, een aantal paragrafen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<html>
<body>
<p>Een paragraaf, in deze paragraaf
begin ik een aantal keer een nieuwe
maar de internet browser negeert dit.</p>

<p>Dit is een tweede paragraaf.</p>
</body>
</html>
(Bron.)
Dit is bij alle voorbeelden zo. Ik hoop echt dat die andere dingen zoals php nooit afkomen zoals je zelf zegt: 'Uiterlijk af op 1 july 2009'.

Waarom maak jij deze site? Volgens mij zou jij je eerder bezig moeten hoduen met het leren van w3schools dan dit te maken. Er moet echt heel veel verbeteren, anders raad ik echt iedereen af om iets te geloven van jou site, ookal klopt het wel.

yorick17 schreef op 04.06.2009 15:21:
En als ik jou was dan zou ik "Design by styleshout" weghaln omdat dit niet zo heel pro overkomt.

Dat MAG niet. Klik. Volgens mij krijgt die maker echt wel een mailtje als dat weggehaalt wordt... Die knakker moet gewoon zelf wat maken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/06/2009 23:32:00
Quote Anchor link
De HTML-basis klopt al niet. Ik lees niks over de head, en de title tag..
Zeker handig om dit als eerste toe te voegen en uiteraard ook uit te leggen.

Verder gaat alles van de hak op de tag (of tak :P), opeens een lastige image tag terwijl he zinvoller is om met de simpele tag-syntags van b, u, en i wat te gaan doen.

Nog wel wat aan te doen dus.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 

06/06/2009 09:23:00
Quote Anchor link
Ik zag nog niet eens een simpel Hello World paginaatje.. En ik word kevin zo langzamerhand een beetje zat met w3leren...
 
Lex Nonavailable

Lex Nonavailable

07/06/2009 04:37:00
Quote Anchor link
Same here :s
 

07/06/2009 10:44:00
Quote Anchor link
Fijn dat iemand de zelfde mening heeft, het begint irritant te worden. Er komt veel kritiek op de topics. Maar toch duiken er steeds meer topics over "w3leren" op. Ik denk dat velen anderen het ook irritant vinden.

Begin een met een compleet nieuwe layout, maak tutorials op basis niveau. En daarna pas op hoger niveau dus zoals Aar zei <b> <u> <i> tags, daarna image..

Karl:
Dat MAG niet. Klik. Volgens mij krijgt die maker echt wel een mailtje als dat weggehaalt wordt... Die knakker moet gewoon zelf wat maken.


Ik ben bang dat daar wel voor gezorgd gaat worden
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.