Review Website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »
Tom Tom

Tom Tom

23/08/2010 19:37:16
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben de afgelopen dag druk bezig geweest met het ontwerpen van een nieuwe layout voor mijn website, en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Graag wil ik dat jullie er een cijfer voor geven.

Alvast bedankt!

Groet,

Tom

Het ontwerp van de website: http://tinyurl.com/3xhx5ve
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:55:06
 
Justin S

Justin S

23/08/2010 19:43:09
Quote Anchor link
Best aardig, beetje leeg. Zou zeker nog een beetje bijschaven aan de content gedeelten. Grotere sidebar. Google eens op 960 grid.

En er staat een spelfout in het woord: Paket -> pakket :-)!
 
Joakim Broden

Joakim Broden

23/08/2010 20:01:16
Quote Anchor link
Ik vind de sidebar juist goed, niks te groot :) Ik zelf vind het misschien nog wat te donker, denk dat lichtere kleuren beter zijn. De teksten zou ik nog wat bewerken, meer witruimte tussen de regels etc dan lijkt het iets rustiger en leest het prettiger.

Mis een footer? Voor de rest is het een goed begin, maar het is nog niet af.

En dat 960 grid vind ik wat bullshit, bij het ontwerpen moet je juist iets nieuws bedenken, niet aan de standaard dingen voldoen. Zo lang het gehele ontwerp van je website maar de zelfde waardes heeft, bv margin het zelfde, witruimtes het zelfde etc.
 
Tom Tom

Tom Tom

24/08/2010 09:39:58
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties!

Zelf vind ik de sidebar goed. Ik zal eens kijken of ik nog wat aan de kleuren kan veranderen. Ik zal in de HTML versie de witruimte's tussen de regels groter laten maken. Ik zal ook nog een footer maken.

Ik zal later in de middag/avond een nieuwe versie toevoegen.
 
Justin S

Justin S

24/08/2010 09:44:44
Quote Anchor link
Oetzie en mijn achternaam op 23/08/2010 20:01:16:
Ik vind de sidebar juist goed, niks te groot :) Ik zelf vind het misschien nog wat te donker, denk dat lichtere kleuren beter zijn. De teksten zou ik nog wat bewerken, meer witruimte tussen de regels etc dan lijkt het iets rustiger en leest het prettiger.

Mis een footer? Voor de rest is het een goed begin, maar het is nog niet af.

En dat 960 grid vind ik wat bullshit, bij het ontwerpen moet je juist iets nieuws bedenken, niet aan de standaard dingen voldoen. Zo lang het gehele ontwerp van je website maar de zelfde waardes heeft, bv margin het zelfde, witruimtes het zelfde etc.


Het 960-grid is geen standaard maar juist een website indeling, gebaseerd op hoe mensen het prettigst een website lezen/bekijken. Het draagt bij aan de leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van je interface. Als je zegt dat het 960 grid bullshit is heb je kennelijk geen kaas gegeten van internetmarketing of gebruiksvriendelijkere interfaces. Met het 960 grid wordt je niet beperkt in je vrijheid rondom het leveren van nieuwe designs, het zorgt er alleen voor dat de website leesbaarder is, en gemakkelijk in te delen.

Kijk eens naar dit artikel
Gewijzigd op 24/08/2010 09:45:36 door Justin S
 
Moe BE

Moe BE

24/08/2010 12:06:46
Quote Anchor link
7!

Ik zou wel eens goed nadenken over paket C als ik jou was :D.
 
Jens V

Jens V

24/08/2010 13:21:47
Quote Anchor link
Zeer mooie website!
Als ik iets zou moeten zeggen om te verbeteren kan je misschien aan de rechterkant onder je Twitter-gedoe nog iets zetten. Voor de rest zéér goed!

8.5 / 10
:)

Jens
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

24/08/2010 13:32:09
Quote Anchor link
Mooi. Maar er zit te veel ruimte tussen de (c)opyright en de content. Zet onder je tweets ook nog iets, bijvoorbeeld zoals ik op je huidige site zie, een paar thumbnails van je laatste werken ;)

8/10

Dalando
Gewijzigd op 24/08/2010 13:32:57 door Dalando De Zuil
 
John Doe

John Doe

24/08/2010 14:43:05
Quote Anchor link
Als ik jou was zou ik de rechterkant van de website uitlijnen, het veld twitter zit nu niet op een lijn met de header wat ik persoonlijk mooier zou vinden.
Gewijzigd op 24/08/2010 14:43:38 door John Doe
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

24/08/2010 16:37:33
Quote Anchor link
Justin Streuper op 23/08/2010 19:43:09:
Best aardig, beetje leeg. Zou zeker nog een beetje bijschaven aan de content gedeelten. Grotere sidebar. Google eens op 960 grid.

En er staat een spelfout in het woord: Paket -> pakket :-)!


Disagree, het kan er net door kwa "drukte" op de pagina. Voor mij mag die ervaring van jan zelf weg maar toch dan gaat die header wat leeg zijn. Maar de sidebar zou inderdaad toch net iets breder kunnen..
Voor de rest denk ik dat je je diensten verkeerd aanbiedt.

Maar het verdiend toch wel een 7/10
Gewijzigd op 24/08/2010 16:38:28 door Wouter De Schuyter
 
Tom Tom

Tom Tom

24/08/2010 19:59:14
Quote Anchor link
Bedankt voor al jullie reacties!

Ik heb naar sommige van jullie tips geluisterd en ik heb nu een footer en een extra sidebar item toegevoegd. Zelf vind ik de breedte van de sidebar goed, en ik denk ondanks alle tips dat ik het toch hetzelfde laat. De nieuwste versie ziet er nu als volgt uit, en ik denk dat ik het zo laat, of er moeten nog wat nieuwe goede tips komen natuurlijk :P

De huidige versie: http://tinyurl.com/32jvtms

Nogmaals bedankt!
 
Joakim Broden

Joakim Broden

24/08/2010 20:11:04
Quote Anchor link
Daniel Voogsgerd op 24/08/2010 14:43:05:
Als ik jou was zou ik de rechterkant van de website uitlijnen, het veld twitter zit nu niet op een lijn met de header wat ik persoonlijk mooier zou vinden.


Ik ben het met de bovenstaande reactie eens, wel alles gelijk uitlijnen. Dus de sidebar uitlijnen met de header (en de footer dan ook weer uitlijnen).

Maar de huidige versie is al een stukken beter, ik zou de logo's in de footer nog allemaal gelijke kleuren maken, dus bijvoorbeeld alle logo's wit. Anders krijg je te veel verschillende kleuren en word het een flower power site.
 
Jens V

Jens V

24/08/2010 20:41:16
Quote Anchor link
Met dat inlog-venster erbij ziet de rechterkant er al niet meer zo kaal uit. Dat is dus al een goede verbetering.

Je footer is misschien nogal bombastisch. Die kan naar mijn mening dan weer een beetje kleiner? Is maar een suggestie hoor :)

Met vriendelijke groeten,
Jens
 
Justin S

Justin S

24/08/2010 21:11:59
Quote Anchor link
Jens V op 24/08/2010 20:41:16:
Met dat inlog-venster erbij ziet de rechterkant er al niet meer zo kaal uit. Dat is dus al een goede verbetering.

Je footer is misschien nogal bombastisch. Die kan naar mijn mening dan weer een beetje kleiner? Is maar een suggestie hoor :)

Met vriendelijke groeten,
Jens


Precies, en dit is ook wat ik bedoelde met sidebar, nu ik mijn reactie teruglees niet heel tactisch. Door er wat meer vulling in te plaatsen oogt het breder. Prima!

Echter de footer: Ik zou de logo's bijvoorbeeld allemaal in transparant wit doen of transparant donkerblauw. Zodat ze wat meer wegvallen. Tevens allemaal dezelfde grootte (kleiner dan nu) en uitlijnen naast elkaar, en als je eroverheen gaat met de muis, de kleurversie weergeven :-)! Geeft rust in de interface!
Gewijzigd op 24/08/2010 21:12:31 door Justin S
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

24/08/2010 21:16:59
Quote Anchor link
Ziet er goed uit overzichtelijk uit, verder zoals Justin zei met de footer.. dit geeft meer rust over de gehele pagina.

En het uitlijnen van de template...
Nu is de header groter dan de rest van de pagina, verklein die of vergroot de footer en schuif het twitter en inlog venstertje iets meer naar rechts zodat het op één lijn komt te liggen.
 
Tom Tom

Tom Tom

24/08/2010 21:31:11
Quote Anchor link
weer bedankt voor al jullie reacties.

Ik zal de sidebar wat meer uitlijnen. Het klinkt raar, maar het is me de gehele tijd niet opgevallen, normaal zie ik dat altijd wel.

Ik zal morgen een nieuwe poging posten, waar ik ook de logo's transparant maak.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.