[REVIEW] YPM Coding();

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »
Nick Mulder

Nick Mulder

10/02/2007 21:01:00
Quote Anchor link
De url
http://coding.ypm-design.com/

Waarom?
Ik heb deze website bedacht om als een soort thuisbasis te dienen voor de scripts die ik schrijf, waar ook anderen scripts/tutorials kunnen posten...

Wat ik nog ga veranderen
Ik zit er nog over te denken om het top menu te veranderen, ook moet ik uiteraard al het scripting werk nog maken...

Getest?
Getest in IE7 (Vista Skin) en FireFox (Vista Skin) ...
Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS

Tabellen
Ik heb voor het gemak in het rechter menu tabellen gebruikt om de tijd + titel van de nieuwe berichten/scripts/tuts (CSS wou niet lukken..)

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:56:53
 
Manaus

Manaus

10/02/2007 21:10:00
Quote Anchor link
ik vind hem mooi alleen nogal leeg:P
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Vind hem te groot op mijn resolutie (1600x1200)
Volgens mij krijg ik dan een heel script op een regel ;)
Kun je hem geen max-width meegeven van 1280?
Zou voor mij stukken fijner zijn.
Verder is ie wel leuk, maar nou niet echt woow...
Goed, maar ik mis iets zeg maar :p (Nee geen zout...)
 
Vincent

Vincent

10/02/2007 21:17:00
Quote Anchor link
Ik vind em mooi :)
Vooral dat rechter stuk.
Die banner vind ik beetje leeg.. Daar moet je wat meer mee doen:)

Groeten, Vincent
 
Nick Mulder

Nick Mulder

10/02/2007 21:18:00
Quote Anchor link
Ik zit idd ook met de breedte...
Ik zet denk ik wel een max breedte op de content of zet de reacties naast het script ofzo...
Hebben ze strx bij phphulp ook een oplossing voor nodig =P...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 21:19:00
Quote Anchor link
Ik zou gewoon de hele lay-out een max width geven van 1280...
Vind ik persoonlijk stukken mooier!
Doe het in ieder geval voor mij :P
 
Nick Mulder

Nick Mulder

10/02/2007 21:26:00
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 21:43:00
Quote Anchor link
Ik zie geen verschil hoor :p
 

10/02/2007 22:04:00
Quote Anchor link
Leeg erg leeg nog. ;-)

Denk niet dat een forum erg veel nut zal hebben. De kans is erg klein dat je een grote community opbouwt namelijk.

Ik vind je header erg kaal en 'goedkoop'

Het lijkt mij niet fijn om vanaf deze site een tutorial te lezen.

Van kopjes als Newest scripts zijn de randen van de letters verre van scherp.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

10/02/2007 22:24:00
Quote Anchor link
Als ik exclusive tuts ofzo erop zet... en die dan ook in google... miss. dat het werkt...
 
Ponzi

Ponzi

11/02/2007 10:45:00
Quote Anchor link
Persoonlijk denk ik dat het niet echt aangenaam is scripts of tutorials van jouw site te lezen. Witte letters op een zwarte achtergrond, vind ik zelf al niet aangenaam. Als je de bestanden dan ook nog eens gaat highlighten, dan krijg je een wirwar van kleuren op een zwarte achtergrond.
Moeilijk leesbaar, denk ik.

Verder vind ik het idee/concept niet echt geweldig. Tegenwoordig is het aanbod aan zo'n sites al overweldigend, de kans dat je dus echt een grote community opbouwt is relatief klein.
 
Aaa Trump

aaa Trump

11/02/2007 11:06:00
Quote Anchor link
Te donker, gebruik lichte kleuren dan heb je veel meer overzicht.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

11/02/2007 11:08:00
Quote Anchor link
Ik vind wel een redelijke website:) Maar voor mensen met een hoge scherm resolutie niet echt denk ik...

Verder zouw het mooi zijn als er een paar mooie javascript applicaties inzitten:)

GR. mebus
 
Niek Weevers

Niek Weevers

12/02/2007 19:21:00
Quote Anchor link
Wanneer je zo'n overzicht aan de rechterkant van de site wilt zetten, doe dat dan niet op zo'n manier. Net zoals de meesten al zeggen wordt op hogere resoluties heel leeg (een grote gat in het midden). De bezoeker wordt ook niet geneigd om naar de rechter kant te kijken. Wanneer je dit belangrijk vind zal ik deze kolom aan de linkerkant neer zetten.

Ik denk dat bij deze site een vaste breedte het mooist is. En dan niet breder dan ongeveer 960px.

De hele site is erg zwart, zo'n wit vlak met een script springt er dan wel erg veel uit.
De menu buttons vind ik niet echt super. Hoe mooi ook gephotoshopt of wat ook, het lijkt een beetje simpel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.