[Review2] marnixsmit.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »
Marnix

Marnix

14/03/2007 18:21:00
Quote Anchor link
Hey beste PHPhulpers :) ,

Ik heb sinds kort mijn nieuwe layout online, wat wel nodig was na een jaar. Ik had eerst een ander design gemaakt en hier gepost, maar daar ben ik weer vanaf gestapt omdat ik het wat te saai vond.

Ook vond ik op de site van Arjan K. een leuk menu, wat ik heb aangepast en gebruikt. (ik heb aan ieder menu item van boven een paar items in het submenu toegevoegd) Ik ontdekte later ook dat we dezelfde achtergrond hebben, maar net een tint donkerder. (niet gejat, source: klik) Gelukkig valt het niet zo op (mij eerst ook niet), want het lijkt niet op elkaar in de verste verte.

Wat ik graag wil is wat feedback etc. jullie kennen het wel.

http://www.marnixsmit.nl

Alvast bedankt,
Marnix

PS ik weet dat hij niet valid is, maar daar werk ik hard aan (k*twerkje). :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marnix
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:09:21
 
Scrptr

Scrptr

14/03/2007 18:44:00
Quote Anchor link
Ik vind het een mooie site hoor, die achtergrond vind ik goed uitgezocht. Alleen de header vind ik wat minder, maar dat is mijn mening
 
Marnix

Marnix

14/03/2007 18:47:00
Quote Anchor link
Die header zijn allemaal dingen die ik doe in mijn leven. Dus ik vind hem wel goed. Review afgezien van de header doe maar. :P
 
Scrptr

Scrptr

14/03/2007 18:48:00
Quote Anchor link
Overgens hangt er rechts van het menu zo'n oranje RSS button
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Nick Mulder

Nick Mulder

14/03/2007 18:51:00
Quote Anchor link
Over die achtergrond: http://i-cey.net (Arjan Kapitein)
 
Marnix

Marnix

14/03/2007 18:51:00
Quote Anchor link
Klopt, was er even mee bezig, maar zoals hij nu staat, staat hij goed. Moet het alleen nog werkend krijgen die RSS feed. :(

Edit2: In FF staat hij goed, lol. :S

Edit: @ YPM, die heb ik niet van zijn site, de bron staat erbij vermeld! (zie eerste bericht)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marnix
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

14/03/2007 19:38:00
Quote Anchor link
Als iemand dit invult moet je imo op de home komen.

De thumbs in je fotoboek zijn wat aan de kleine kant. Teven zou ik deze in 1 rij presenteren. als je dan je muis naar rechts doet moet de rij gewoon opschuiven. Nu klik je nog wel eens verkeerd.

Voor de rest leuke site

edit bij laatste 5 berichten laten afkappen op hele woorden. weet de functie zo nie meer.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Marnix

Marnix

14/03/2007 21:04:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de feedback.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

14/03/2007 22:49:00
Quote Anchor link
Leuk gedaan, hoe heb je dat overgangseffect in je header gemaakt? Wil ik ook altijd nog weten.. got a tutorial for me?
 
W W

W W

14/03/2007 22:58:00
Quote Anchor link
Leuke website, alleen vind ik je submenu wat onduidelijk en wat te klein. Daarnaast wat Klaasjan ook al zegt; de tumbnails van je fotoalbum zijn veels te klein. Ik moet wel in een tumbnail kunnen zien wat er op staat. Dat javascript vindt ik daarentegen wel weer mooi.

@Arjan dat is makkelijk, ik leg het je wel een xtje uit op msn als je lief bent :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2007 23:05:00
Quote Anchor link
Je bedoeld hetzelfde effect als mijn header hier? if($antwoord = 'ja'){ echo 'jup, help ff';}, dan zal ik morgen even Photoshop op mijn nieuwe macbook opstarten :+.
 
W W

W W

14/03/2007 23:07:00
Quote Anchor link
Handig tutje voor de liefhebbers (scheelt Arjan Kapteijn weer wat werk):

Turtorial
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

14/03/2007 23:30:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 14.03.2007 23:05:
Je bedoeld hetzelfde effect als mijn header hier? if($antwoord = 'ja'){ echo 'jup, help ff';}, dan zal ik morgen even Photoshop op mijn nieuwe macbook opstarten :+.

Ja, dat is hem, maar Pepein heeft me al fijn antwoord gegeven :)
 
W W

W W

14/03/2007 23:37:00
Quote Anchor link
Pepijn ja :P
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

14/03/2007 23:38:00
Quote Anchor link
:o God sorry, ik typte PEPEIN, maar het moest <small>pepijn</small> zijn... ja sorry, kan gebeuren :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.