[Review]Gladiator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 15:33:00
Quote Anchor link
Hallo,

Wat vinden jullie van mij nieuwe spel: http://gladiator.bruins-uneken.nl
Ik moet nog wel heel veel dingen aanpassen maar is het een goeie layout?
Is het menu overzichtelijk?
En wat zou ik moeten veranderen als ik jullie was?


edit:

Mijn layut heb ik veranderd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:12:08
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

20/10/2007 15:55:00
Quote Anchor link
criminals waavan de tekst is veranderd,
met een hele lelijke slechte layout,
en dan ook nog zonder CSS..
vind je de layout zelf wel mooi??
 
Niek Weevers

Niek Weevers

20/10/2007 15:56:00
Quote Anchor link
Hier begin ik niet aan
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 15:57:00
Quote Anchor link
Quote:
This page is not Valid (no Doctype found)!
Result: Failed validation, 37 Errors
Da's nog een aardige score voor een criminals site, je hebt maarliefst 37 punten :)
 
GaMer B

GaMer B

20/10/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Arg! Achtergrondmuziek!
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

20/10/2007 16:01:00
Quote Anchor link
ik krijg een error dat k quicktime 5 moet instaleren voor iets wat op die site draait,,
ik dacht t ook mooi even niet,,
iig niet een site van deze catagorie
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/10/2007 16:09:00
Quote Anchor link
Het heel gladiator? Ik zie in de header alleen maar Preatorianen
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:17:00
Quote Anchor link
Ik ben ook vandaag begonnen he!
Dus ik ehb nog veel aantepassen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 16:20:00
Quote Anchor link
Begin allereerst eens met het taalgebruik. Zo veel spel en grammatica fouten zie ik zelden op 1 website...

En verder is het misschien een idee om je website pas te lanceren als hij ook af is. Geef dus duidelijk aan dat dit nog maar een testversie is...
 
- -

- -

20/10/2007 16:23:00
Quote Anchor link
Eén van mijn favoriete uitspraken, dia mede PHPhulpers ook waarderen (al zeg ik het zelf):

Wij haten criminals.
Wij geven geen hulp bij niet zelfgemaakte criminals.
Wij haten mensen die niet zelfgemaakte criminals bezitten.

Daarnaast is het niet zo heel legaal om gewoonweg andermand muziek op je site te donderen. Ik heb het over muziek.mp3, ingezongen door Mika. Ik geloof immers niet dat je Mika voor elke paar bezoekers wat centen geeft?

Daarnaast zijn er genoeg andere criminals die mooier en beter zijn, en een normaal internetadres hebben. Hoop je serieus dat er straks mensen gaan doneren en dat je een rijk man wordt van dat gejatte spelletje met die gejatte muziek op je subdomeintje?

Het komt misschien wat hard aan, maar zo denk ik erover. Voel je verder niet beledigd, er zijn genoeg mensen zoals jij die dit proberen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 16:25:00
Quote Anchor link
4. Wij haten bijdehandjes.

© 2007
 
- -

- -

20/10/2007 16:27:00
Quote Anchor link
:P
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:27:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:
Wij haten criminals.
Wij geven geen hulp bij niet zelfgemaakte criminals.
Wij haten mensen die niet zelfgemaakte criminals bezitten.


1. iets haten moet je zelf bepalen
2. Ik vraag geen hulp, ik vraag wat jullie vinden
3.ik heb hem idd niet zelf gemaakt maar ik heb hem wel veranderd dus dat is half zelf gemaakt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
- -

- -

20/10/2007 16:29:00
Quote Anchor link
Daanaast vraag ik mij af wat mr J.G.L. Bruins-Uneken, Belastingadviseur ervan vindt. Er zijn een paar opties:
- Jij bent het zelf, en verneukt je naam door op een subdomein van je site een criminal te zetten.
- Het is je vader, die nu een verneukte naam krijgt, en jou iets doet.
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 16:29:00
Quote Anchor link
roderik schreef op 20.10.2007 16:27:
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:
Wij haten criminals.
Wij geven geen hulp bij niet zelfgemaakte criminals.
Wij haten mensen die niet zelfgemaakte criminals bezitten.


1. iets haten moet je zelf bepalen
2. Ik vraag geen hulp, ik vraag wat jullie vinden
3.ik heb hem idd niet zelf gemaakt maar ik heb hem wel veradnerd dus dat is half zelf gemaakt.
Ik vind het goed dat je het zelf hebt aangepast. Wat heb je precies veranderd? Dan kunnen we misschien daar eens naar kijken en advies over geven. Dit is misschien een criminals script maar ik vind het niet rechtvaardig om jou nu af te zeiken, jij doet ook je best. Zo ken ik ook heel veel mensen die een "webdesignbedrijfje" starten terwijl we daarvan ook al zien dat het niet goed gaat komen (© 2007), daar zeiken we ook niet over.

Probeer je HTML en CSS wat te verbeteren ten eerste, en de taal. Zie ook http://validator.w3.org.
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:30:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:

Het komt misschien wat hard aan, maar zo denk ik erover. Voel je verder niet beledigd, er zijn genoeg mensen zoals jij die dit proberen.



Haha ik neem nog een echt adres geen sub dat word dan is voor n00bs die een spel hebben.
Ik voel me niet echt beledigd hoor.
Trouwens ik doe het wel om wat bij te verdienen maar ik probeer niemand op te lichten en ik doe zelf ook mijn best hoor!
Ik heb tijden geen runescape gespeelt om met mijn spel bezig te gaan enzo.
over bedriegen, ik ben juist een heel eerlijk mens.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
- -

- -

20/10/2007 16:34:00
Quote Anchor link
PHPerik, waarom jat je mijn © 2007? Daar is ook weer copyright (© 2007) over hoor :P
roderik schreef op 20.10.2007 16:30:
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:

Het komt misschien wat hard aan, maar zo denk ik erover. Voel je verder niet beledigd, er zijn genoeg mensen zoals jij die dit proberen.



Haha ik neem nog een echt adres geen sub dat word dan is voor n00bs die een spel hebben.
Ik voel me niet echt beledigd hoor.
Trouwens ik doe het wel om wat bij te verdienen maar ik probeer niemand op te lichten en ik doe zelf ook mijn best hoor!
Ik heb tijden geen runescape gespeelt om met mijn spel bezig te gaan enzo.
over bedriegen, ik ben juist een heel eerlijk mens.

Bedriegen? Ik ben er niet over begonnen, ik geloof best dat je eerlijk bent.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:36:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:34:
Bedriegen? Ik ben er niet over begonnen, ik geloof best dat je eerlijk bent.



Haha dat zal vast jij begon dat ik probeerde mensen te bedriegen enzo, ik denk nu : had ik maar geen topic aangemaakt.
Ik ben er hard aan het werken en jij zegt dat ik een bedrieger ben dat ik mensen bedrieg en dat ik rijk word en dat ik het gewoon heb gekopieert.
Ik vroeg alleen wat jullie er van vonden en jij amakt er een conflict van vind ik zelf.




Jonathan schreef op 20.10.2007 16:29:
Daanaast vraag ik mij af wat mr J.G.L. Bruins-Uneken, Belastingadviseur ervan vindt. Er zijn een paar opties:
- Jij bent het zelf, en verneukt je naam door op een subdomein van je site een criminal te zetten.
- Het is je vader, die nu een verneukte naam krijgt, en jou iets doet.


Dat is mijn moeders site ik wou een domein hebben maar ik kon het daar ook mee doen.
Ik heb nu dus een spel en ik wil ook een domein kopen dus daar moet je het over ophouden, trouwens ik vroeg wat jullie er van vonden niet om allemaal beledigingen op te noemen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 16:42:00
Quote Anchor link
Mee eens, Jonathan een beetje ontopic blijven aub.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 16:44:00
Quote Anchor link
Wat ik ervan vindt:

- Saai uiterlijk, met name door het kleur gebruik
- Layout uit de jaren '90
- Extreem slecht taalgebruik (daar moet je echt iets aan doen!)
- Zeer rommelige code (valideer je site eens via http://validator.w3.org/)
- Als het spel van jezelf is. Waarom heb je dan niet dezelfde layout gebruikt voor de website er omheen?
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:51:00
Quote Anchor link
Het is niet mijn eigen spel zoals ik het heb gezegd maar ik ehb het gedownload bij criminalsfanaat.nl daar kan je allemaal van zulk soort spellen downlaoden.
Maar goed, ik heb het veranderd dus ik vind dat het half van me zelf gemaakt is.

Ik begon eerst een spel helemaal alleen te maken.
Toen hoorde ik van ook een phper die site dat dat wel slim was om die te gebruiken wan tik kwam niet uit de bank(daar zat een fout in) en nog iets.
Toen had ik dat gedownload enzo.

Oja over dat http://validator.w3.org/
Hij vind de pagian niet of zoiets heeft ie het over
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.