[review]Site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »
John Doe

John Doe

07/08/2009 14:35:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal,
Ik ben al een tijdje bezig met een site voor mijn vader. Hij is nog niet helemaal klaar qua inhoud maar nou wou ik even weten wat anderen van de site vinden(rate 1/10 + argument) wat er beter kan en of jullie nog leuke ideeën hebben.

De site is : http://voogsgerd.nl/communicabel2/
Ik ga hem binnekort als alles af is verhuizen naar een ander domein.

Edit: heb ook een probleempje en weet niet waar het aan ligt. Als ik naar de contact pagina ga verschuift de website een beetje.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:10:56
 
- SanThe -

- SanThe -

07/08/2009 14:39:00
Quote Anchor link
DNS in niet correct. Site is voor mij onbereikbaar.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

07/08/2009 14:41:00
Quote Anchor link
Sja, hij is redelijk simpel, en werkt volgens mij nog niet voor de helft. Maar los daarvan vind ik de simpliciteit wel mooi. Alleen is het in jou geval net even wat te makkelijk gedaan heb ik het gevoel. Er missen ook wat afbeeldingen om de boel een beetje spannend te maken.

En wat ik zelf jammer vind is dat je tekst gebruikt, met een hover afbeelding. Ik zou het andersom doen. Dus de afbeelding tonen, met een hover waarin tekst komt.
 
John Doe

John Doe

07/08/2009 14:41:00
Quote Anchor link
Dankjewel voor de snelle reactie
Het was de bedoeling om de site simpel en overzichtelijk te houden.
ik wil er wel afbeeldingen bij doen maar waarvan het zijn voornamelijk tekst waar het om gaat bij mijn vaders beroep
En over die hover zou ik even bespreken met mijn vader bedankt voor de tip!

@santhe
Wat moet ik doen om hem wel correct te maken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
- SanThe -

- SanThe -

07/08/2009 14:54:00
Quote Anchor link
Daniel schreef op 07.08.2009 14:41:
@santhe
Wat moet ik doen om hem wel correct te maken

Niet te veel van aan trekken. Voor 99% van Internet zal het geen probleem zijn. Het enige wat je er aan kan doen is een andere provider nemen. Er zijn enkele providers die hun dns niet correct hebben en b-one is daar blijkbaar één van, evanals firstfind.nl.
 
GaMer B

GaMer B

07/08/2009 15:01:00
Quote Anchor link
@SanThe, waarom heb jij als enige DNS problemen?!
 
PHP Scripter

PHP Scripter

07/08/2009 15:10:00
Quote Anchor link
Leuke site, simpel maar leuk. De site is niet dynamisch of niet? Heb je hem al getest in verschillende browsers? Ik zit hier met IE8 en hij ziet er goed uit!

Verder, misschien een idee om wat met htaccess te doen? MOD Rewite, krijg je de site helemaal mooi door het .php weg te laten en evt. een /.
 
John Doe

John Doe

07/08/2009 15:20:00
Quote Anchor link
hoe kan ik dan .php weghalen?

Heb ook even contact op genomen met one maar die gast van de klantenservice wist niet eens wat dns(domain name system als ik het goed heb) was xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
PHP Scripter

PHP Scripter

07/08/2009 15:23:00
Quote Anchor link
Je maakt en nieuw bestand en daar zet je in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteEngine On


Dit bestand sla je op als .htaccess (dat is tegelijkertijd ook de extensie).
En als het goed is kan je nu je paginas bekijken zonder .php erachter.

Test 't eens!
 
John Doe

John Doe

07/08/2009 15:33:00
Quote Anchor link
ik weet wel wat htaccess is hoor maar ik wist niet dat dat er mee mogelijk was.
En het werkt niet denk ik heb het toegevoegt aan mijn htaccess bestand maar er veranderd niks kijk maar.
 
PHP Scripter

PHP Scripter

07/08/2009 15:34:00
Quote Anchor link
Heb je het wel bovenaan gezet?
 
John Doe

John Doe

07/08/2009 15:40:00
Quote Anchor link
Toevallig wel xD
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
RewriteEngine On
ErrorDocument 302 /errors/302.html
ErrorDocument 400 /errors/400.html
ErrorDocument 401 /errors/401.html
ErrorDocument 402 /errors/402.html
ErrorDocument 403 /errors/403.html
ErrorDocument 404 /errors/404.html
ErrorDocument 405 /errors/405.html
ErrorDocument 406 /errors/406.html
ErrorDocument 407 /errors/407.html
ErrorDocument 408 /errors/408.html
ErrorDocument 409 /errors/409.html
ErrorDocument 410 /errors/410.html
ErrorDocument 411 /errors/411.html
ErrorDocument 412 /errors/412.html
ErrorDocument 413 /errors/413.html
ErrorDocument 414 /errors/414.html
ErrorDocument 415 /errors/415.html
ErrorDocument 500 /errors/500.html
ErrorDocument 501 /errors/501.html
ErrorDocument 502 /errors/502.html
ErrorDocument 503 /errors/503.html
ErrorDocument 504 /errors/504.html
ErrorDocument 505 /errors/505.html
 
PHP Scripter

PHP Scripter

07/08/2009 16:33:00
Quote Anchor link
Zet dit eens onder RewriteEngineOn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
RewriteRule ^home(.*) home.php
RewriteRule ^profiel(.*) profiel.php
RewriteRule ^opdrachten(.*) opdrachten.php
RewriteRule ^opdrachtgevers(.*) opdrachtgevers.php
RewriteRule ^netwerk(.*) netwerk.php
RewriteRule ^contact(.*) contact.php
 
GaMer B

GaMer B

07/08/2009 16:48:00
Quote Anchor link
Oftewel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^(.*?) $1.php
 
Youri van Weegberg

Youri van Weegberg

07/08/2009 18:16:00
Quote Anchor link
@GaMer13:
Ik kwam hier uit, en probeerde jou regeltje, alleen bij mij werkt dit niet? Ik heb alleen RewriteEngineon en jou regel?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.