RewriteRule https

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »
Rik Engelen

Rik Engelen

17/12/2014 09:58:24
Quote Anchor link
Ik heb de volgende modrewrite rule maar vraag me af of nu wel alles naar https gaat.
Als ik het via de browser doe wel maar wat websites tools i.v.m. de rankings en dergelijke geven ook ana dat er nog een http omgeving is.

Helaas kom ik daar zelf niet op hoe ik ook naar de website ga.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
## HTTPS ##
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.
RewriteRule ^(.*)$ https://www.%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L]
RewriteCond %{HTTPS} !^on$
RewriteRule (.*) https://www.ietsdoenofferte.nl/$1 [L,R=301]
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 03:16:37
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/12/2014 18:51:16
Quote Anchor link
Is het je eigen server, je eigen computer of een website op een shared host?

Het internet staat bol met voorbeelden. Maar als het mogelijk is zou ik het in de configuratie van je webserver regelen.

Nog een andere vraag: wil je alleen je www subdomein (www.ietsdoenofferte.nl) naar HTTPS omleiden of ook je hoofddomein (ietsdoenofferte.nl)? of wil je ALLE subdomeinen omleiden?

Welke versie van apache heb je of gebruik je een andere webserver?
 
Rik Engelen

Rik Engelen

17/12/2014 22:04:48
Quote Anchor link
ik wil dat alles op https://www.ietsdoenofferte.nl uitkomt.

Ik heb ook al die voorbeelden al gezien maar tot nu toe lijkt het te werken want alles gaat naar de juiste url.
Alleen als ik bij moz.com kijk krijg ik bijvoorbeeld dit:

You entered the URL http://ietsdoenofferte.nl which redirects to http://www.ietsdoenofferte.nl/. Because it's likely to have more accurate metrics, we're showing data for the redirected URL instead. Click here to analyze http://ietsdoenofferte.nl instead?

Alleen ik zie niet de https.
Ook bij majesticseo krijg ik dubbele dingen te zien en ben er vandaar nog verder in gedoken want ik kan er niet op komen zonder dat hij naar de juiste url gaat.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/12/2014 22:38:20
Quote Anchor link
Is het je eigen server, je eigen computer of een website op een shared host?
Welke versie van apache heb je of gebruik je een andere webserver?
 
Rik Engelen

Rik Engelen

18/12/2014 11:34:03
Quote Anchor link
Ik heb een eigen server via pcextreme met Apache/2 wat ik zie in het phpinfobestand.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

18/12/2014 19:41:45
Quote Anchor link
Dit heb ik als eerste <VirtualHost> directive in apache 2.4 onder in de http.conf staan. Op mijn server is het volledige pad: /etc/httpd/conf/httpd.conf

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<VirtualHost *:80>
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTPS} !=on
    RewriteRule ^/?(.*) https://%{SERVER_NAME}/$1 [R,L]
</VirtualHost>

Dit zorgt er voor dat al het verkeer dat onder poort 80 (http://) binnen komt door gestuurd wordt naar https://

Daaronder:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
# default (voor als er geen match is)
<VirtualHost _default_:443>
    # SSL configuratie inladen
    Include conf.c/ssl.conf
    
    ServerName default
    
    Redirect / https://www.mydomain.com/
</VirtualHost>

# -root-
<VirtualHost *:443>
    # SSL configuratie inladen
    Include conf.c/ssl.conf
    
    DocumentRoot /var/www/html/www
    ServerName mydomain.com
    
    <Directory /var/www/html/www/>
        Require all granted
    </Directory>
</VirtualHost>

# www
<VirtualHost *:443>
    # SSL configuratie inladen
    Include conf.c/ssl.conf
    
    DocumentRoot /var/www/html/www
    ServerName www.mydomain.com
    
    <Directory /var/www/html/www/>
        Require all granted
    </Directory>
</VirtualHost>

# demo SUBDOMAIN
<VirtualHost *:443>
    # SSL configuratie inladen
    Include conf.c/ssl.conf
    
    DocumentRoot /var/www/html/demo
    ServerName demo.mydomain.com
    
    <Directory /var/www/html/demo/>
        Require all granted
    </Directory>
</VirtualHost>


<VirtualHost _default_:443> : geldig wanneer geen enkel ander VirtualHost directive van toepassing is. een soort vangnet dus. Ik heb zelf voor een redirect gekozen naar https://www.mydomain.com

# -root-
<VirtualHost *:443> : geldig als iemand https://mydomain.com intoetst (zonder www dus) website begint in de map /var/www/html/www (zelfde als bij https://www.mydomain.com).

# www
<VirtualHost *:443> : geldig als iemand https://www.mydomain.com intoetst (met www dus) website begint in de map /var/www/html/www

# demo
<VirtualHost *:443> : geldig als iemand https://demo.mydomain.com intoetst website begint in de map /var/www/html/demo Dit is dus een subdomein.
Gewijzigd op 18/12/2014 19:47:51 door Frank Nietbelangrijk
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.