Rij Nummers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yme-Jan

Yme-Jan

16/02/2005 22:15:00
Quote Anchor link
Ik heb bij mijn User's pagina nummers voor elke naam staan, maar ga ik naar de volgende pagina, begint hij weer bij 1.. wat is nou een simpel/handig script om dit te fixen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:21:37
 
Alfred -

Alfred -

16/02/2005 22:16:00
Quote Anchor link
$start als startwaarde nemen he? :)
Gewoon de nummering baseren op $start...

echo $start++;
etc :)
Gewijzigd op 16/02/2005 22:17:00 door Alfred -
 
Legolas

Legolas

16/02/2005 22:17:00
Quote Anchor link
begin gewoon met tellen bij de "start" var die je mee stuurt
 
Yme-Jan

Yme-Jan

16/02/2005 22:22:00
Quote Anchor link
da heb ik ook al..
$start = 1;
while gedoe {
echo "$start<br>";

$start++;
}

maar dan pakt hij bij elke pagina weer die 1e $start..
en begint dus weer bij 1

Ik zit in een ander script te neuzen (criminals :fear: ) da werkt met for ofzow..
maar daar word ik ook helemaal niks wijzer uit.. zo vaag werkt da...
 
Alfred -

Alfred -

16/02/2005 22:25:00
Quote Anchor link
Je geeft een $_GET['start'] mee... gebruik deze... :)
 
Yme-Jan

Yme-Jan

16/02/2005 22:31:00
Quote Anchor link
ja zo'n idee had ik idd ook al..
ma hoe ongeveer?

heb nu dit
 
Alfred -

Alfred -

16/02/2005 22:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "<td width=\"0\" bgcolor=\"#D0DAFF\">$row_count</td>";
?>


-->

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
echo "<td width=\"0\" bgcolor=\"#D0DAFF\">" . $start . "</td>";
$start++;
?>


Je kan proberen, maar ben niet 100% zeker hierover.. Omdat $start ook gebruikt is in je query ;)
 
Yme-Jan

Yme-Jan

16/02/2005 22:51:00
Quote Anchor link
eeuhm... waar haalt hij $start dan vandaan?
van die $start = 1; ?
als dat zo is.. verander je niks..
in mijn script is start namelijk $row_count
 
Alfred -

Alfred -

16/02/2005 22:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
        if(is_numeric($_GET['start'])) $start = $_GET['start'];
?>


Hiervandaan ?
Tzou leuk zijn moest je je eigen scripts toch wel kennen.. ;)
 
Yme-Jan

Yme-Jan

16/02/2005 23:00:00
Quote Anchor link
nu heb ik van de while een for gemaakt...
maar is alles 2..
*gaat verder prutsen*
 
Yme-Jan

Yme-Jan

16/02/2005 23:48:00
Quote Anchor link
http://www.a4o.nl/index.php?x=users&p=0

Hij werkt... heb het tog uit da criminals script weten te haalen.. wat een heel gedoe was..
maar hij werkt iig..

Toch bedankt.. ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.