rijen deleten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Erwin H

Erwin H

03/08/2012 15:48:32
Quote Anchor link
Louis Deconinck op 03/08/2012 15:01:18:
1)Er zijn 3 tabellen namelijk: 'gebr' hierin worden alle gebruikersgegevens opgeslagen zoals, naame, email en wachtwoord alsook een unieke id waarmee ik posities en geld aan de gegevens van de gebruiker kan koppelen. Dan is er ook nog de tabel 'geld' hierin wordt het saldo opgeslagen en de totale verdiensten van de gebruiker.

Er is dan ook nog een apparte tabel 'posities' daarin zit 'id, 'opbrengst' en 'gebrid'. Doormiddel van 'gebrid' weet ik van wie de positie is, want 'gebrid' stemt overeen met de id van de gebruiker.

Dus het saldo is afhankelijk van de gebruiker. Nu loop je met de while door alle posities heen en houd dus totaal geen rekening met de gebruiker van wie die positie is. Ik neem aan dat de saldo ophoging niet voor elke gebruiker hetzelfde is, maar afhankelijk is van zijn persoonlijke posities. Dat zal je er dus nog wel in moeten verwerken.
Gewijzigd op 03/08/2012 15:48:57 door Erwin H
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 13:15:05
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

03/08/2012 15:55:09
Quote Anchor link
Ok, we komen al iets dichter in de buurt, alleen wanneer ik bij punt 5 (zie enkele posts hierboven) ben dan heeft hij mij als saldo €30 i.p.v €45.

Wat dus waarschijnlijk betekend dat de fout zich op rij 16 bevind.
nieuwe code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
session_start();
include("header.php");
if (!isset($_SESSION['admin'])) {
output("Je moet ingelogd zijn om deze pagina te kunnen bekijken");
}

else {
if (isset($_POST['bevestig'])) {
$posities_get = mysql_query("SELECT * FROM posities") or die(mysql_error());
$topbrengst=0;
while ($posities = mysql_fetch_assoc($posities_get)) {
if ($posities['opbrengst'] + $_POST['inkpos'] > 15) {
$teveel=15-$posities['opbrengst'];
$topbrengst=$teveel+$topbrengst;
$inv4=mysql_query("DELETE FROM posities WHERE opbrengst + '".$_POST['inkpos']."' > 15");
$inv5=mysql_query("UPDATE geld SET saldo = $teveel + saldo WHERE opbrengst + '".$_POST['inkpos']."' > 15");
$inv6=mysql_query("UPDATE geld SET totaal = $teveel + totaal WHERE opbrengst + '".$_POST['inkpos']."' > 15");
}
}

$posities_get = mysql_query("SELECT * FROM posities") or die(mysql_error());
$aantalposities=mysql_num_rows($posities_get);
$inv1=mysql_query("UPDATE posities SET opbrengst = '".$_POST['inkpos']."' + opbrengst");
$inv2=mysql_query("UPDATE geld SET saldo = ($aantalposities * '".$_POST['inkpos']."') + saldo");
$inv3=mysql_query("UPDATE geld SET totaal = ($aantalposities * '".$_POST['inkpos']."') + totaal");
$totaalbetaald = mysql_num_rows($posities_get) * $_POST['inkpos'] + $topbrengst;
output("Elke positie heeft &euro;".$_POST['inkpos']." verdiend, dat is dus een totaal van &euro;$totaalbetaald.");
}

?>

<form action="" method="post">
Inkomsten per positie: &euro;<input type="text" name="inkpos" />
<input type="submit" value="Bevestig" name="bevestig" />
</form>
<?php
}
include("footer.php");
?>
 
Erwin H

Erwin H

03/08/2012 15:59:30
Quote Anchor link
Volgens mij kan regel 16/17 helemaal niet zoals je het net hebt uitgelegd. 'opbrengst' is namelijk een kolom in de tabel 'posities' en niet in de tabel 'geld'. Of begrijp ik dat verkeerd?
Gewijzigd op 03/08/2012 16:13:55 door Erwin H
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

03/08/2012 16:14:05
Quote Anchor link
Dat ga ik even proberen aan te passen

Toevoeging op 03/08/2012 16:20:14:

Ok, heel erg bedankt Erwin nu werkt alles naar behoren:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
session_start();
include("header.php");
if (!isset($_SESSION['admin'])) {
output("Je moet ingelogd zijn om deze pagina te kunnen bekijken");
}

else {
if (isset($_POST['bevestig'])) {
$posities_get = mysql_query("SELECT * FROM posities") or die(mysql_error());
$topbrengst=0;
while ($posities = mysql_fetch_assoc($posities_get)) {
if ($posities['opbrengst'] + $_POST['inkpos'] > 15) {
$teveel=15-$posities['opbrengst'];
$topbrengst=$teveel+$topbrengst;
$inv5=mysql_query("UPDATE geld SET saldo = $teveel + saldo WHERE id = '".$posities['gebrid']."'");
$inv6=mysql_query("UPDATE geld SET totaal = $teveel + totaal WHERE id = '".$posities['gebrid']."'");
$inv4=mysql_query("DELETE FROM posities WHERE opbrengst + '".$_POST['inkpos']."' > 15");
}
}

$posities_get = mysql_query("SELECT * FROM posities") or die(mysql_error());
$aantalposities=mysql_num_rows($posities_get);
$inv1=mysql_query("UPDATE posities SET opbrengst = '".$_POST['inkpos']."' + opbrengst");
$inv2=mysql_query("UPDATE geld SET saldo = ($aantalposities * '".$_POST['inkpos']."') + saldo");
$inv3=mysql_query("UPDATE geld SET totaal = ($aantalposities * '".$_POST['inkpos']."') + totaal");
$totaalbetaald = mysql_num_rows($posities_get) * $_POST['inkpos'] + $topbrengst;
output("Elke positie heeft &euro;".$_POST['inkpos']." verdiend, dat is dus een totaal van &euro;$totaalbetaald.");
}

?>

<form action="" method="post">
Inkomsten per positie: &euro;<input type="text" name="inkpos" />
<input type="submit" value="Bevestig" name="bevestig" />
</form>
<?php
}
include("footer.php");
?>
Gewijzigd op 03/08/2012 16:16:36 door Louis Deconinck
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/08/2012 16:40:33
Quote Anchor link
Louis, bouw aub foutafhandeling bij je querys in (oa regel 15, 16, 17) en dan bij voorkeur geen 'die' (regel 9). Jij gaat toch ook niet dood als een keer iets niet lukt?!
Variabelen buiten quotes in je querys ($teveel, $aantalposities)
if (isset($_POST['bevestig'])) is een verkeerde manier om te controleren of een formulier verzonden is.
 
Erwin H

Erwin H

03/08/2012 17:00:09
Quote Anchor link
Louis Deconinck op 03/08/2012 16:14:05:
Ok, heel erg bedankt Erwin nu werkt alles naar behoren:

Klinkt misschien lullig, maar ik geloof er helemaal niets van.... heb je het al geprobeerd met meerdere gebruikers?



Toevoeging op 03/08/2012 17:03:02:

En dat is nog los van de ongelooflijk ineffeciente manier. Als ik het zo bekijk voer je 3 queries uit PER POSITIE! Als je dus zometeen 10 gebruikers hebt met ieder 10 posities voer je 300 queries uit! Heb je enig idee hoeveel tijd dat gaat kosten?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.