ronde randen bij een div

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

23/07/2011 21:22:01
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een div, maar ik wil dat het rande randen heeft, dit kan met een afbeelding van een rond iets hoe moet ik dat in de CSS zetten dat alle vier de hoeken rond lopen?

MVG
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 09:24:30
 
Bart V B

Bart V B

23/07/2011 21:28:54
Quote Anchor link
Is er een speciale wens van de ronde hoeken?
Anders is dat makkelijker op te lossen met jquery.

http://jquery.malsup.com/corner/
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/07/2011 21:31:50
Quote Anchor link
Is dit probleem inmiddels verholpen?

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/container-loopt-niet-door/79280/last/


P.S. als je meerdere css vragen hebt dan graag alles in 1 topic houden in plaats van voor ieder klein vraagje een nieuw topic openen.
 
Jochem naafs

jochem naafs

23/07/2011 21:34:00
Quote Anchor link
volgens mij werkt dit.

#vierkantmetrondehoeken{

background-color:#FFFFFF;
-moz-border-radius:12px;
-khtml-border-radius: 12px;
-webkit-border-radius: 12px;
border-radius:12px;
display:block;


}
 
John Acid

John Acid

23/07/2011 21:41:49
Quote Anchor link
Helaas ondersteunt alleen IE9 de (CCS3)border-radius, eerdere versies niet.
Houdt daar rekening mee.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2011 21:43:54
Quote Anchor link
Daarom die -webkit, -moz, en -khtml versie.
Gewijzigd op 23/07/2011 21:44:07 door - Ariën -
 
John Acid

John Acid

23/07/2011 22:10:06
Quote Anchor link
Ik doelde meer op de IE versies.
Voor oudere FF, Opera en Chrome versies zijn er idd een moz of webkit oplossing maar voor IE gelden die niet.
 
Paul R

Paul R

24/07/2011 12:36:53
Quote Anchor link
kijk anders eens naar: http://css3pie.com/
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 15:10:39
Quote Anchor link
Bedankt! Dit is nu ook gelukt jullie zijn top! Nog ff testen in welke browsers hij het allemaal doet

Toevoeging op 24/07/2011 15:21:26:

Bedankt, ook in andere browsers doet hij het, nu heb ik nog iets, is het ook mogelijk om alleen aan de boven kant afteronden? of aan de onderkant?

CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
div.cont{
margin-left: auto;
margin-right: auto;
margin-top: 486px;
padding-top: 10px;
min-height: 100px;
overflow: auto;
width: 1000px;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #101314;
behavior: url(/PIE.htc);
}
Gewijzigd op 24/07/2011 15:20:10 door Timo Kleinhout
 
Paul R

Paul R

24/07/2011 15:51:16
Quote Anchor link
-moz-border-radius: 0px 0px 20px 20px;
border-radius: 0px 0px 20px 20px;
-webkit-border-radius: 0px 0px 20px 20px;
behavior: url(/PIE.htc);
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 16:09:44
Quote Anchor link
Bedankt! Nu heb ik het helemaal hoe ik het hebben wil... super!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.