rooster informatie ophalen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Richard wit

richard wit

23/09/2010 06:50:53
Anchor link
Hoi allemaal,

Ik wil een een site maken wat ik kan kijken op mijn mobiel voor de rooster.

Nou loop ik tegen een aantal problemen op. Je moet eerst inloggen en daarna pas zie je een maand rooster. Kan iemand mij vertellen hoe ik de informatie kan ophallen van een website. Alle ideeen zijn welkom.

gr mo
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:29:05
 
- Ricardo -

- Ricardo -

23/09/2010 07:15:12
Anchor link
Dan moet je je een beetje verdiepen in cURL, daarmee kan je dan inloggen en alles uitlezen.
 
Niek s

niek s

23/09/2010 10:37:35
Anchor link
curl, post fields setten, hoppaa. ophalen van de goede page, en dan parsen met DOM?
 
Loran DP

Loran DP

23/09/2010 12:57:00
Anchor link
http://digi-nl.com/rooster (iPhone)

Heb ik voor mijn school gedaan.
Wij werken op school op GP Units
Gewijzigd op 23/09/2010 12:57:38 door Loran DP
 
Richard wit

richard wit

23/09/2010 14:19:43
Anchor link
bedank voor het snel reageren.

wat mijn bekend is met cURL is dat het onveilig is. Ik heb daar geen kaas van gegeten dus dat is wat ik weet. hebben jullie een site met info. Heb een beetje html en php ervaring. gr
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/09/2010 14:20:16
Anchor link
@Loran: het is heel leuk dat je dat voor jezelf gemaakt hebt maar de topicstarter help je hier helemaal niet verder mee. Laat ofwel een stukje voorbeeld code zien of help hem in de juiste richting, zoals Niek en Ricardo doen.

@Richard: zie de eerder gegeven reacties, met cUrl moet dit je wel lukken. Uiteraard kun je daar alles over vinden in de PHP.net handleiding: curl.

ps. cUrl is niet per definitie onveilig, het is een simpel protocol om te communiceren met een (web)server.
Gewijzigd op 23/09/2010 14:22:38 door Joren de Wit
 
Richard wit

richard wit

23/09/2010 14:21:08
Anchor link
ILoran punt NL op 23/09/2010 12:57:00:
http://digi-nl.com/rooster (iPhone)

Heb ik voor mijn school gedaan.
Wij werken op school op GP Units


Ik zie dat je iwebkit heb gebruikt en daar ben ik ook mee bezig. als je wat meer info wilt posten hoe je dat gedaan hebt, ben je zeer dankbaar.
gr
 
Loran DP

Loran DP

23/09/2010 14:29:39
Anchor link
Klopt.

Mijn script maakt gebruik van file_get_contents.
Hij haalt gewoon het rooster op wat op een bepaalde pagina staat.
Bij GP-units is het namelijk zo dat je per rooster een aparte HTML pagina hebt.

Zo ziet de url er dan bv bij mijn school uit:
http://[ domeinnaam van mn school ;-) ]/roosters/c/38/c00024.htm
Gewijzigd op 23/09/2010 14:32:09 door Loran DP
 
Richard wit

richard wit

23/09/2010 15:00:05
Anchor link
Het gaat over deze website
https://webcomm.htm.net/perdis/do/start?s=4MrUF7WfnZHa7fDUFNYicwA%3D

Ondertussen aan het lezen over cURL

gr

Toevoeging op 23/09/2010 23:17:33:

Richard wit op 23/09/2010 15:00:05:
Het gaat over deze website
https://webcomm.htm.net/perdis/do/start?s=4MrUF7WfnZHa7fDUFNYicwA%3D

Ondertussen aan het lezen over cURL

gr


Ik zou me god niet weten waar ik moet beginnen. Als eerst moet ik een inlog scherm hebben voor meerdere gebruikers. Dat moet doorverwezen worden naar de rooster. Ik heb wel een script maar hoe ik curl erbij moet gebruiken........RICHARD EEN BEETJE DOM? gr
 
Richard wit

richard wit

25/09/2010 03:57:24
Anchor link
hallo,

Ik heb dit ondertussen geprobeert maar krijg elke keer een error, zie hier onder.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

$ch
= curl_init();
curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, 'https://webcomm.htm.net/perdis/do/start?s=login');
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERPWD, "$*****:$******");
$fp = fopen("https://webcomm.htm.net/perdis/do/show/roster;jsessionid=?", "w");
curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPAUTH, CURLAUTH_BASIC);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FILE, $fp);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);

curl_exec($ch);
curl_close($ch);
fclose($fp);
?>


en de error is

Notice: fopen() [function.fopen]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in C:\Users\Gebruiker\Desktop\test server\UsbWebserver\Root\index.php on line 7

Warning: fopen(https://webcomm.htm.net/perdis/do/show/roster;jsessionid=?) [function.fopen]: failed to open stream: No error in C:\Users\Gebruiker\Desktop\test server\UsbWebserver\Root\index.php on line 7

Warning: curl_setopt(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in C:\Users\Gebruiker\Desktop\test server\UsbWebserver\Root\index.php on line 9

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\Users\Gebruiker\Desktop\test server\UsbWebserver\Root\index.php on line 14

Ik ben aan het leren, graag jullie oog hierop.
De ssl is in de php.ini geactiveerd.

gr
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/09/2010 11:27:35
Anchor link
Je probeert een https verbinding te openen maar de fopen https wrapper van PHP is blijkbaar niet geactiveerd. Dit is dus iets dat te maken heeft met je PHP installatie. Zie ook de php.net handleiding...
 
Hipska BE

Hipska BE

25/09/2010 13:04:38
Anchor link
die fopen hoort daar toch niet tussen?

Als de webpagina eerst een inlog vereist zul je dus 2 cURL aanroepen moeten doen. Eerst een keer om in te loggen en dan een volgende om het rooster te tonen.
 
Jessy X

Jessy X

13/01/2011 14:58:20
Anchor link
Hoi,

Ook ik ben er mee bezig, bij ons kunnen we er wel in zonder wachtwoord, maar dan het volgende:

Bij ons staan de dagen naast elkaar, dus je ziet een week overzicht. Hoe kan ik dit in aparte tabs indelen zoals Iloran dat heeft gedaan?

Met vriendelijke groet,
Jessy

Toevoeging op 13/01/2011 15:07:42:

Hoi,

Ook ik ben er mee bezig, bij ons kunnen we er wel in zonder wachtwoord, maar dan het volgende:

Bij ons staan de dagen naast elkaar, dus je ziet een week overzicht. Hoe kan ik dit in aparte tabs indelen zoals Iloran dat heeft gedaan?

Met vriendelijke groet,
Jessy
 
John D

John D

13/01/2011 15:41:31
Anchor link
De fopen() is onjuist, in voorbeelden wordt de fopen() gebruikt om het ontvangen file lokaal te schrijven en ik denk dat je dit door elkaar haalt. Zet dus in de fopen() functie een filenaam en geen url. Probeer eens met: example.txt
Gewijzigd op 13/01/2011 15:42:44 door John D
 
S Ram

S Ram

13/01/2011 16:09:11
Anchor link
Ik heb ook een web-app gemaakt hiervoor, ik gebruik ook file_get_contents, maar de roostermaker van onze school wil nog al eens met de layout spelen... En dan klopt mijn parser niet meer. Weten jullie of ik ergendst een XML of CSV bestand kan ophalen van de wijzigingen? Bij een GPuntis systeem? Url: http://devcube.nl/rooster/
Gewijzigd op 15/01/2011 12:57:06 door S Ram
 

13/01/2011 17:21:16
Anchor link
Slecht gemaakte site zeg :-/
Zou er maar niet te veel op vertrouwen.
 
S Ram

S Ram

15/01/2011 00:37:27
Anchor link
Mijne is ook geen site -.- Het is een iPhone/iPod Touch web-app. Werkt perfect.
Het probleem is dat mijn school vaak de layout veranderd waardoor mijn filter dat de wijzigingen uit de html haalt wijzigingen raar weergeeft. Dan moet ik dat elke keer veranderen...
Gewijzigd op 15/01/2011 00:48:10 door S Ram
 

15/01/2011 10:43:44
Anchor link
Stijn Martens op 15/01/2011 00:37:27:
Mijne is ook geen site -.- Het is een iPhone/iPod Touch web-app. Werkt perfect.

Het is gewoon een veredelde html5 website.
Stijn Martens op 15/01/2011 00:37:27:
Het probleem is dat mijn school vaak de layout veranderd waardoor mijn filter dat de wijzigingen uit de html haalt wijzigingen raar weergeeft. Dan moet ik dat elke keer veranderen...

Tja, dat is jou probleem. Als jij data wilt rippen moet je zelf maar met de problemen zitten. Tenzij zij natuurlijk iets als RSS o.i.d. aanbieden.
 
S Ram

S Ram

15/01/2011 12:41:32
Anchor link
Karl wat zit je me nou steeds de put in te praten? Als je toch geen antwoord hebt of er geen verstand van hebt/niet weet wat er bedoeld word, antwoord dan niet.
Zo te merken bekijk je hem ook niet met een iDevice.
Gewijzigd op 15/01/2011 12:46:52 door S Ram
 

15/01/2011 12:47:29
Anchor link
Stijn Martens op 15/01/2011 12:41:32:
Lol karl wat zit je me nou steeds de put in te praten? Als je toch geen antwoord hebt, antwoord dan niet.

Hoezo? Als zij het steeds aanpassen, dan is de enige mogelijkheid voor jou om dat dan steeds ook maar weer in jou code aan te passen. Tenzij ze dus iets als RSS gebruiken, dan zullen ze wel een vast formaat behouden.
Stijn Martens op 15/01/2011 12:41:32:
Zo te merken bekijk je hem ook niet met een iDevice.

Dat maakt verder niets uit. Het is gewoon html5, net zoals dat Opera en firefox tegenwoordig ook gewoon html en javascript gebruiken voor hun widgets. Ik kijk naar de code, die code is niet echt geweldig.

Sowieso verwijs je nu naar dat eigen gepruts van jouw. Als je wilt dat wij iets kunnen vinden op die site van jou school moet je daar naar toe verwijzen.
Gewijzigd op 15/01/2011 12:49:13 door
 
S Ram

S Ram

15/01/2011 12:50:50
Anchor link
Dat maakt zeker wel wat uit, dat is ook de enige manier waarop hij goed wordt weer gegeven. Dus oordeel er niet over als je hem niet op de goede manier bekijkt :)

Dat RSS/XML probeer ik hier juist te vragen, of iemand weet waar ik zo'n bestand kan vinden (als het bestaat) op een GPuntis systeem.
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.