Rows & array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2011 13:37:57
Quote Anchor link
En DELETE * FROM kan natuurlijk niet. Je verwijderd een heel record/item, dus het wordt DELETE FROM table WHERE veld = 'waarde'
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:03:13
 

14/06/2011 14:06:08
Quote Anchor link
- Aar - op 14/06/2011 13:37:57:
En DELETE * FROM kan natuurlijk niet. Je verwijderd een heel record/item, dus het wordt DELETE FROM table WHERE veld = 'waarde'

Dacht ik ook al.
- Aar - op 14/06/2011 13:11:09:
Dat hangt van de waarde van $api_result. Zou je dan even concreet antwoord op die vraag kunnen geven?

Hoe bedoel je?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2011 14:10:46
Quote Anchor link
Zie mijn reactie van: 14/06/2011 10:21:49
 

14/06/2011 14:29:34
Quote Anchor link
Dat werkt gewoon, als ik je goed begrijp: print_r($api_result)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2011 14:32:38
Quote Anchor link
Ja, maar de vraag is: WAT toont het?

Dit zou een array moeten tonen namelijk. Kijk anders een met is_array() of het inderdaad een array is.
Gewijzigd op 14/06/2011 14:33:01 door - Ariën -
 

14/06/2011 15:14:05
Quote Anchor link
Hij toont welke gebruikers er allemaal verwijderd zijn (dat is goed). Nu moet ik nog verwijderen uit database...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2011 15:14:44
Quote Anchor link
Ik heb het idee dat je niet echt luistert/leest, hè?

Hoe ziet die array er nou uit?
Gewijzigd op 14/06/2011 15:16:00 door - Ariën -
 
Gerhard l

gerhard l

14/06/2011 15:20:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(is_array($api_result)){
  print_r($api_result);
}
    
?>

wat word er geprint?
Gewijzigd op 14/06/2011 15:20:23 door gerhard l
 

14/06/2011 15:35:15
Quote Anchor link
array(
'select0' => $gebruiker['gebruikersnaam'],
'confirmed' => 'Confirm',
'delete' => 'yes'
));
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2011 15:40:17
Quote Anchor link
Ik naam aan dat $gebruiker['gebruikersnaam'] wel vervangen is door de juiste gebruikersnaam?

je kan dan d.m.v.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if($api_result['deleted']=="yes") {
 // hier je query
}
?>

Dan je delete query uitvoeren.

Maar..... die array die je geeft is toch de array die je eerst aanmaakt? Ik meen dat $api_result heel wat anders moet uitspugen? Heb je al eens $api_result in print_r() geplaatst?

Ik geloof er namelijk weinig van dat je die array krijgt?
Gewijzigd op 14/06/2011 15:50:24 door - Ariën -
 

14/06/2011 15:58:15
Quote Anchor link
Werkt niet... Heb het al opgelost...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2011 16:01:43
Quote Anchor link
En hoe?
handig om te vermelden...
 

14/06/2011 16:38:34
Quote Anchor link
- Aar - op 14/06/2011 16:01:43:
handig om te vermelden...

Ja. Maarre,,,, DOEI!!!
 
Maarten PHP

Maarten PHP

14/06/2011 16:41:24
Quote Anchor link
Stadioworld PHP op 14/06/2011 16:38:34:
- Aar - op 14/06/2011 16:01:43:
handig om te vermelden...

Ja. Maarre,,,, DOEI!!!































































































??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2011 16:41:43
Quote Anchor link
Stadioworld PHP op 14/06/2011 16:38:34:
- Aar - op 14/06/2011 16:01:43:
handig om te vermelden...

Ja. Maarre,,,, DOEI!!!

En bedankt, hè?!?!?!

Ik zal je nog eens helpen Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Doe anders niet zo kinderachtig, en vertel gewoon hoe je het opgelost hebt. Wel zo sportief...

En Maarten, je [enter]-toets blijft haken?
Gewijzigd op 14/06/2011 16:45:05 door - Ariën -
 
Uiid -

Uiid -

14/06/2011 17:33:17
Quote Anchor link
wat doet hij in godsnaam met een hosting bedrijf...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2011 17:44:38
Quote Anchor link
Is dat belangrijk om te weten dan?
Ik ben meer benieuwd hoe hij het opgelost heeft?
 
Uiid -

Uiid -

14/06/2011 18:15:43
Quote Anchor link
nee niet belangrijk maar aan zijn posts te zien is hij werkelijk degene die op zijn profielfoto staat
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2011 19:20:01
Quote Anchor link
Stadioworld PHP op 14/06/2011 16:38:34:
- Aar - op 14/06/2011 16:01:43:
handig om te vermelden...

Ja. Maarre,,,, DOEI!!!


Triest.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.