RSS naar array probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

N K

N K

06/07/2014 23:50:53
Quote Anchor link
Ik probeer een feed om te zetten naar een array
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$feed
= 'http://www.doornroosje.nl/nieuws/rss';
$feed_to_array = (array) simplexml_load_file($feed);
print_r($feed_to_array);
?>


Ik krijg hierbij meerdere foutmeldingen o.a.:
Warning: simplexml_load_file(): http://www.doornroosje.nl/nieuws/rss:12: parser error : Opening and ending tag mismatch: link line 10 and head in C:\xampp\htdocs\youdou\crawler.php on line 3

De feed doorstaat de validatie niet bij http://validator.w3.org/feed/.
Als ik daarentegen de feed open in de chrome extensie feedly dan werkt de feed wel gewoon.
Zie ik iets over het hoofd?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 14:31:35
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/07/2014 08:01:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2014 08:02:51
Quote Anchor link
En ontdubbeld ;-)
 
N K

N K

07/07/2014 08:53:43
Quote Anchor link
Vreemd. Heb hem maar 1x gepost.
 
Ivo P

Ivo P

07/07/2014 09:37:14
Quote Anchor link
ik weet niet of het voor simple-xml wat uitmaakt, maar de Content-Type header zegt text/html ipv iets met XML.

Toevoeging op 07/07/2014 09:39:12:

en volgens mij kloppen de CDATA tags niet is de feed.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.