Runescape id/name koppelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »
John Doe

John Doe

02/10/2009 20:10:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal,
Ik ben bezig met een script dat alle runescape item id's zoekt en koppelt met hun naam om later opgeslagen te kunnen worden.

cURL normaal:
Snelheid 0.5 per item.

cURL_multi met 5 items tegelijk:
Snelheid 0.2 per item.

cURL_multi met 10 items tegelijk:
Snelheid 0.14 per item.

Weet iemand of die sneller/effectiever kan, zoja hoe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
echo 'Started at '.date("H:i:s").'<br />';
flush();
function
name_id($data){
$begin = '<div class="brown_box main_ge_page vertically_spaced">'."\n".'<div class="subsectionHeader">';
$eind = '</div>';
if (preg_match("/Error/i",$data)){
        $result = "Bestaat niet";
    }
else{
        $exploded = explode($begin,$data);
        $exploded = explode($eind,$exploded[1]);
        $result = str_replace('<br />','',nl2br($exploded[0]));
    }

    return trim($result);
}

$getallen = range(0, 100);
$cURL_done = 0;
$last = 0;
// Urls to download
$urls = array();
foreach ($getallen as $value){
    $urls[] = 'http://itemdb-rs.runescape.com/viewitem.ws?obj='.$value;
}

    $threads = 10;
    $timeout = 30;

    $mcurl = curl_multi_init();
    $threadsRunning = 0;
    $urls_id = 0;
for(;;) {
        //de vrije ruimtes vullen
        while ($threadsRunning < $threads && $urls_id < count($urls)) {
            //echo 'Adding download link: '.$urls[$urls_id].'<br>';
            //flush();

            $ch = curl_init();
            curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
            curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, $timeout);
            curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $urls[$urls_id++]);
            curl_multi_add_handle($mcurl, $ch);
            $threadsRunning++;
        }

        //Als hij klaar is
        if ($threadsRunning == 0 && $urls_id >= count($urls))
        break;
        
        //cURL
        curl_multi_select($mcurl);
        while(($mcRes = curl_multi_exec($mcurl, $mcActive)) == CURLM_CALL_MULTI_PERFORM) usleep(100000);
        if($mcRes != CURLM_OK) break;
        while($done = curl_multi_info_read($mcurl)) {
            $ch = $done['handle'];
            $done_url = curl_getinfo($ch, CURLINFO_EFFECTIVE_URL);
            $done_content = curl_multi_getcontent($ch);
            
            if(curl_errno($ch) == 0) {
                //output als er geen errors zijn
                $id = array_search($done_url, $urls);
                $id_name[$id]= name_id($done_content);
                $cURL_done++;
                $cURL_perCent = round($cURL_done / count($urls) * 100);
                $cURL_perDecem = floor($cURL_perCent / 10) * 10;
                if($last != $cURL_perDecem){
                    echo $cURL_perDecem.'% at '.date("H:i:s").'<br />';
                    $last = $cURL_perDecem;
                }

                flush();
                }
else {
                    //output als er een error is
                    echo "Link <a href='$done_url'>$done_url</a> failed: ".curl_error($ch)."<br>\n";
                    flush();
                }

                    curl_multi_remove_handle($mcurl, $ch);
                    curl_close($ch);
                    $threadsRunning--;
        }
    }

curl_multi_close($mcurl);
ksort($id_name);
echo 'Completed. at '.date("H:i:s");

echo '<pre>';
print_r($id_name);
echo '</pre>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 14:26:11
 
Gerard M

Gerard M

02/10/2009 21:43:00
Quote Anchor link
Je kan curl_multi_init gebruiken om veel requests tegelijk uit te voeren.

http://uk3.php.net/manual/en/function.curl-multi-init.php

Je moet wel opletten dat je d'r geen DOS attack van maakt trouwens ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerard M
 
John Doe

John Doe

02/10/2009 22:06:00
Quote Anchor link
Lol je eigen/runescapes server ruïneren ;) Heb het script geupdate. Zie bovenaan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
Gerard M

Gerard M

03/10/2009 14:31:00
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe runscape in elkaar zit (ik heb het nooit gespeeld). Maar als ik zo kijk lijkt het er op dat niet elk ID nummer bestaat - dus die nummers kan je overslaan. Daarnaast denk ik niet dat het veel sneller kan gaan met php.

Je kan proberen met nog meer threads te werken? En als runescape maar N connecties toestaat een proxy gebruiken? Draai je het script op een goede internet connectie trouwens?

Als ik wget gebruik zit ik ook rond de 0.3 seconde per item (1 connectie per keer). Dus 0.3 seconde lijkt het minimum per request.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
#!/bin/bash

for (( i=1; i<=100; i++ ))
do
    wget http://itemdb-rs.runescape.com/viewitem.ws?obj=${i};
done
?>



Btw, ik neem aan dat je het script niet 'per request' draait maar als een cronjob, en de output in een database steekt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerard M
 
John Doe

John Doe

03/10/2009 17:55:00
Quote Anchor link
Het nadeel is dat runescape nog al is wil wisselen van id's vanwege robots. Ik laat het script voorlopig nog even op mijn localhost draaien mbv xxamp zit nu op 0.2 seconde en idd het is een cronjob kijk ff of het allemaal lukt en dan breng ik jullie op de hoogte.

Edit: hij is nu aan het scannen. ongeveer 60%
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.