Samenvoeging

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »
Lord Niek

Lord Niek

06/08/2007 18:41:00
Quote Anchor link
Hey,,

zou het misschien een goed idee zijn voor de volgende versie van puhapuh hulp om dit te doen:

als Topic Starters binnen 24 in hun eigen topc dubbelposten (AKA bumpen) wordt het automatisch ge-edit. naa 24 uur is het dan weer wel mogelijk om een reactie te plaatsen.
Dus als ze het voor de 24 uur doen, dan wordt het bericht automatisch samengevoegd..

dus een lijntje ( ---------- ) en daaronder dan het andere bericht..

Misschien wel een leuk ideetje? :)

Gr,
Niek
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:01:13
 
- wes  -

- wes -

06/08/2007 18:43:00
Quote Anchor link
shhh, niet meteen alle nieuwe features verklappen

shhhhhh en hij word ook vooral NIET ROZE

heeft iedereen dat? goedzo
 
Robert -

Robert -

06/08/2007 18:46:00
Quote Anchor link
@ Niek: Vindt het wel een goed idee ja, als dat te realiseren is.

@ Wes: Waarom NIET Roze???? Roze is me lievelingskleur :) :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert -
 
Lord Niek

Lord Niek

06/08/2007 18:47:00
Quote Anchor link
lol

Tuurlijk is dat te realiseren, het is ook zo op sommige andere fora's die ik tegen ben gekomt gekomen.
 
Lord Niek

Lord Niek

06/08/2007 20:24:00
Quote Anchor link
Maar het kan zjin dat sommigen mensen dat irritant vidnen, of dat moderators dan gaan klagen omdat ze geen werk meer hebben :)
 
- SanThe -

- SanThe -

06/08/2007 20:37:00
Quote Anchor link
@Niek: Niet bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig deAfbeelding knop om je tekst aan te passen.
 
Tommy Masschelein

Tommy Masschelein

06/08/2007 20:42:00
Quote Anchor link
Die zit SanThe ;-)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

06/08/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Ik post wel eens 2 compleet verschillende vragen op een dag, en die zouden dan bij elkaar gevoegd worden... slecht idee..

Lama, verkeerd begrepen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Lord Niek

Lord Niek

06/08/2007 20:49:00
Quote Anchor link
Dus ? dan edit je je ebricht toch!?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/08/2007 20:57:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 06.08.2007 20:45:
Ik post wel eens 2 compleet verschillende vragen op een dag, en die zouden dan bij elkaar gevoegd worden... slecht idee..

Lama, verkeerd begrepen

Twee verschillende vragen => Twee verschillende topics.
 
Henk

Henk

06/08/2007 21:02:00
Quote Anchor link
Ik wil ook wel zo'n "Reageer met 'Niet bumpen'" scriptje / knopje. Waar haal je dat?
 
Lord Niek

Lord Niek

06/08/2007 21:28:00
Quote Anchor link
LOL :) Misschien Bas eventjes heeeeel lief aankjiken? :)
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

06/08/2007 21:55:00
Quote Anchor link
Waarom geen instelling dat als het laatste bericht in een topic van jezelf is, je geen nieuw bericht in dat topic kan plaatsen?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/08/2007 22:00:00
Quote Anchor link
Pim Vernooij schreef op 06.08.2007 21:55:
Waarom geen instelling dat als het laatste bericht in een topic van jezelf is, je geen nieuw bericht in dat topic kan plaatsen?

Dit noem ik nou een zinnige opmerking.
 
Fap

fap

07/08/2007 19:56:00
Quote Anchor link
Niek schreef op 06.08.2007 18:41:
Hey,,

zou het misschien een goed idee zijn voor de volgende versie van puhapuh hulp om dit te doen:

als Topic Starters binnen 24 in hun eigen topc dubbelposten (AKA bumpen) wordt het automatisch ge-edit. naa 24 uur is het dan weer wel mogelijk om een reactie te plaatsen.
Dus als ze het voor de 24 uur doen, dan wordt het bericht automatisch samengevoegd..

dus een lijntje ( ---------- ) en daaronder dan het andere bericht..

Misschien wel een leuk ideetje? :)

Gr,
Niek


Ik vind het wel een goed idee!
 
PHP erik

PHP erik

07/08/2007 20:38:00
Quote Anchor link
Ik vind het geen goed idee. Het beperkt de vrijheid. Ik pleit er eerder voor om gewoon alle onterecht gebumpte topics te sluiten.
 
Winston Smith

Winston Smith

07/08/2007 22:40:00
Quote Anchor link
Quote:
(...) of dat moderators dan gaan klagen omdat ze geen werk meer hebben
_O_

Overigens vind ik de invalshoek van Pim ook mooi! :)
 
Bo az

Bo az

07/08/2007 22:47:00
Quote Anchor link
Pim Vernooij schreef op 06.08.2007 21:55:
Waarom geen instelling dat als het laatste bericht in een topic van jezelf is, je geen nieuw bericht in dat topic kan plaatsen?


Op zich wel een goed idee, maar het kan gebeuren dat niemand op je toppic geageerd en dan is het wel handig als je het nog eens kan bumpen als je met dat probleem blijft zitten.
 
B a s
Beheerder

B a s

07/08/2007 22:57:00
Quote Anchor link
Idee genoteerd!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.