SanThe

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

11/04/2009 19:34:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=63191&replies=

*Offtopic
*Allesbehalve behulpzaam
*Nutteloze reply

En dat voor een mod. Tss.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 21:05:27
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

11/04/2009 19:46:00
Quote Anchor link
Ach, niemand is perfect. Ik vind jouw vraag ook niet echt ge-wel-dig.

De $_POST bevat overigens geen 'id'. Doe maar eens een print_r($_POST); op je delete.php.
 
Jelmer -

Jelmer -

11/04/2009 19:47:00
Quote Anchor link
Ik zie eigenlijk niet veel verschil tussen zijn reacties, en die van jouw :+

Als je vriendelijk, en beleefd bent kom je veel verder. Niet omdat het hoort, maar omdat mensen bevooroordeeld je post lezen. Één verkeerd woord, of het ontbreken van een simpel zinnetje als "hoe kan dat?" veranderd de complete toon van je bericht. Jij, als auteur, zal het bericht altijd anders lezen dan een willekeurige lezer omdat jij veel meer context bij je verhaal hebt dan de willekeurige lezer. Houd daar rekening mee, wanneer je je vraag stelt (wat jij inderdaad vergeet te doen) en wanneer je de reacties erop leest.
 
Frank -

Frank -

11/04/2009 19:54:00
Quote Anchor link
Domme vragen, domme antwoorden.

Ga je er niet druk om maken, verbeter je topic en wees vooral concreet. Dan word je snel geholpen. Met afzeiken kom je niet ver, zeker niet wanneer je om hulp vraagt.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

11/04/2009 20:00:00
Quote Anchor link
Tja, SanThe had op zen minst kunnen reageren met 'Wat is je vraag precies?'.

Zo reageert een helpdesk toch ook niet?

Ik snap Goemans wel. Maar daarnaast heb ik een HEKEL!!! aan nieuwe leden die zeiken over mensen die hier al veel langer komen.

Dus ik sta wel achter SanThe. En ik begrijp het wel, ik heb soms ook wel de neiging om zo te reageren.

Dus bye bye Goemans?? :p
 
Frank -

Frank -

11/04/2009 20:08:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 11.04.2009 20:00:
Tja, SanThe had op zen minst kunnen reageren met 'Wat is je vraag precies?'.
In theorie zou dat mogelijk zijn.

Quote:
Zo reageert een helpdesk toch ook niet?
Op een helpdesk word je betaalt om domme vragen en kansloze opmerkingen aan te horen. Hier op phphulp krijg je geen rooie rotcent. Hoeft ook niet, maar ga vrijwillige hulp niet vergelijken met een betaalde helpdesk.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

11/04/2009 20:10:00
Quote Anchor link
Nou, vind ik wel. Je hebt niet voor niets die status.

Maar ieder zen mening daar over dan.
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

11/04/2009 20:12:00
Quote Anchor link
Zullen we maar gelijk weer stoppen met dit gezanik want dit hebbe we een paar maandjes terug, uit mijn hoofd december, ook al gehad en dat kwam de sfeer niet ten goed....

Of te wel Goemans,, als je een vraag stelt maak daar dan een echte vraag van!! Voorkomt gezeik...
 
Frank -

Frank -

11/04/2009 20:12:00
Quote Anchor link
Status? Waar dan?
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

11/04/2009 20:13:00
Quote Anchor link
Quote:
Login

Ik weet niet waarom je het verwijderd hebt, I mean, SanThe of hoe hij ook heet was
toch gewoon belachelijk aan het doen... ik schrijf \'Ik druk op DEL en er gebeurt
niets\'. Is dat duidelijk of niet? Maar nee, eerst nog een paar vage posts, en dan
zegt hij dat het in vraagvorm moet staan. Iedereen die Nederlands spreekt weet toch
wat ik daarmee bedoel? Dat jij dan vindt dat het mijn fout is, vind ik toch maar
vreemd. Maargoed. Plenty andere PHP hulpfora.

Dit bericht is verstuurd door:

Naam: Goemans
E-mail adres: xxxxxxxxxxxx
IP adres: xxxxxxxxxxxxx

Verstuurd op: 11.04.2009 19:25

dus @ Goesmans,
K haal het weg omdat jij zowel hem als mij beledigde door te zeggen dat we een IQ lager als 4,5 hadden.
Ik wil je best helpen, en ik heb best respect voor je,, maar dan moet je dat ook terug tonen.

Voor de rest doe ik dit zo omdat k niet wil dat jij mijn e-mail adres hebt,, daar heb ik helemaal geen zin in met een persoon as jij
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nicoow Unknown
 
Jeffrey H

Jeffrey H

11/04/2009 20:22:00
Quote Anchor link
ik ben wel voor SanThe, al had het wel ietsjes aardiger gemogen. Maar het is zijn leven

@nico: Uhh, ik weet niet: Hoe oud was jij ookalweer? Als je dan toch zo redelijk bent: "en ik heb best respect voor je" dan mag je in principe ook wel zo'n grote jongen zijn om niet de gozer zijn email en ip op een forum openbaar te maken...
 
- SanThe -

- SanThe -

11/04/2009 20:24:00
Quote Anchor link
Tha Wizekid schreef op 11.04.2009 20:22:
... zijn email en ip op een forum openbaar te maken...

Terechte opmerking. Ik heb het verwijderd.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

11/04/2009 20:29:00
Quote Anchor link
niet eens door gehad,, gewoon coppy paste tot de dubbele lijn,
Sorry daarvoor.
En alsnog,, ga k er gewoon vanuit dat de rest hier ook wel weet hoe met gegevens om te gaan?
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

11/04/2009 20:32:00
Quote Anchor link
Ja, mail bomb :p
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

11/04/2009 20:46:00
Quote Anchor link
Goemans schreef op 11.04.2009 19:34:
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=63191&replies=

*Offtopic
*Allesbehalve behulpzaam
*Nutteloze reply

En dat voor een mod. Tss.


Als er 1 is op dit forum die netjes met de medemens om gaat is hij het wel.
 
B a s
Beheerder

B a s

11/04/2009 21:37:00
Quote Anchor link
Ik vind SanThe in het desbetreffende topic niet raar reageren. Wanneer je een nieuw topic plaatst staat er duidelijk bij dat je topic aan de weinige 'regels' moet voldoen. Doe je dit niet, dan hoef je dergelijke reacties in de regel niet te krijgen, maar je kunt ze wel verwachten. Voldoet jouw topic echter aan de regels en heb je een volledige probleem omschrijving, dan krijg je in de regel niet één reactie zoals SanThe deze gaf.

Wat mij betreft eigen schuld dikke bult en denk aan het vervolg gewoon even beter hoe je jouw probleem omschrijft. Want hoe je het ook bekijkt, jij bent degene die hulp vraagt en geholpen wil worden.
 
Loran DP

Loran DP

11/04/2009 21:52:00
Quote Anchor link
Jij denkt dat je zo moet reageren als 'jouw' *vraag* niet goed word beantwoord door een Mod. Nou als je hier iets langer was dan ong. 12 dagen dan wist je wel beter dan
TS:
En dat voor een mod. Tss.

te doen tegen SanThe.

Als je dus verder kijkt dan je neus lang is zie je dat ze 9.9 van de 10.0X wel goede hulp geeft KLIK

Mensen zoals jij `Goemans` moeten direct een BAN krijgen en zoeken hulp maar op een ander forum `als ze je daar wel willen helpen`

En dan nog iets.
Ik vind dat er de laatste tijd te veel over Mods & Admin's word gezeikt.
Dan is dit niet goed dan dat niet. En dat dit weer niet goed is op de site en dat blabla bla
Hou wel in je achterhoofd dat Bas zo de stekker uit PHPHulp kan halen als hem dit te veel gezeikt wordt.

Een forum is om te helpen en niet om te ZEIKEN!

(let AUB niet op spel/typ-fouten)

Het lijkt hier wel een aanhang van een gekke man uit de 2e kamer die niet welkom is in meerdere landen (denk aan Fitna)

JONGENS WAT ZIJN WE MET Z'N ALLEN AAN HET DOEN!?!?!?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
Victor-Jan Goemans

Victor-Jan Goemans

11/04/2009 21:53:00
Quote Anchor link
nico schreef op 11.04.2009 20:13:
Quote:
Login

Ik weet niet waarom je het verwijderd hebt, I mean, SanThe of hoe hij ook heet was
toch gewoon belachelijk aan het doen... ik schrijf \'Ik druk op DEL en er gebeurt
niets\'. Is dat duidelijk of niet? Maar nee, eerst nog een paar vage posts, en dan
zegt hij dat het in vraagvorm moet staan. Iedereen die Nederlands spreekt weet toch
wat ik daarmee bedoel? Dat jij dan vindt dat het mijn fout is, vind ik toch maar
vreemd. Maargoed. Plenty andere PHP hulpfora.

Dit bericht is verstuurd door:

Naam: Goemans
E-mail adres: xxxxxxxxxxxx
IP adres: xxxxxxxxxxxxx

Verstuurd op: 11.04.2009 19:25

dus @ Goesmans,
K haal het weg omdat jij zowel hem als mij beledigde door te zeggen dat we een IQ lager als 4,5 hadden.
Ik wil je best helpen, en ik heb best respect voor je,, maar dan moet je dat ook terug tonen.

Voor de rest doe ik dit zo omdat k niet wil dat jij mijn e-mail adres hebt,, daar heb ik helemaal geen zin in met een persoon as jij

Dat was enkel bedoeld tegen SanThe, niet tegen jou. Maar als jij het zo wilt opvatten, tja. :\
 

11/04/2009 21:55:00
Quote Anchor link
Ik moet zeggen, ik vindt dit topic, maar ook de reactie van SanThe een hoog mierenneukerig gehalte hebben, maar goed dat is mijn mening. Verder was het wel een leuke reactie, dat wel :P
 
- SanThe -

- SanThe -

11/04/2009 21:58:00
Quote Anchor link
Iedereen hele fijne Paasdagen. ;-)
 
Loran DP

Loran DP

11/04/2009 22:05:00
Quote Anchor link
You to!!
Afbeelding


Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.