scherm formaat naar de database gaat fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/06/2011 23:13:32
Quote Anchor link
Succes verder :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:32:53
 
Ronald E

Ronald E

02/06/2011 23:38:11
Quote Anchor link
wat valt met dat tegen
al wat ik zoek op internet zijn ze aan het zoeken maar geen goede werking omvan een javasript de data in een database te krijgen.
het forum zou hernoempt moeten worden pest elkaar
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/06/2011 23:42:05
Quote Anchor link
Je kan niet altijd vinden wat je nodig hebt. Soms moet je zelf energie in iets steken.
Denk eens aan tutorials bijvoorbeeld.

Quote:
het forum zou hernoempt moeten worden pest elkaar

Waar slaat dat op? We helpen elkaar, maar ja als je niks met de gegeven informatie doet..... tja...
 
Ronald E

Ronald E

02/06/2011 23:54:17
Quote Anchor link
ik heb hem
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(isset($_GET['width']) AND isset($_GET['height'])){
// echo de screen variabelen
$h = $_GET['height'];
$b = $_GET['width'];
echo "Scherm breedte is: ". $b ."<br />\n";
echo "Scherm hoogte is: ". $h ."<br />\n";}
else{
// stuur de scherm variabelen
echo "<script type='text/javascript'>\n";
echo " location.href=\"${_SERVER['SCRIPT_NAME']}?${_SERVER['QUERY_STRING']}"
. "&width=\" + screen.width + \"&height=\" + screen.height;\n";
echo "</script>\n";
exit();}
$resolutie = $b ." X ".$h;
$file = "res.txt";
$fopen = fopen($file, "a");
fwrite($fopen, $resolutie);
fclose($fopen);
?>
 
Arjan -

Arjan -

02/06/2011 23:57:35
Quote Anchor link
Ik raad je aan om eerst eens een cursus Nederlands te doen, waarin je leert interpuncties te gebruiken en zinnen correct op te bouwen. Ik moet elke zin 3 keer lezen voordat ik begrijp wat je bedoelt.

En volgens mij word je door nagenoeg iedereen goed geholpen, terwijl jij je frustratie op deze mensen botviert. Ga dan lekker ergens anders tegenaan zeiken.
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.