Schrijven naar een file zonder dat er een \ gegeven wordt bij " '

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Adriaan Biesheuvel

Adriaan Biesheuvel

27/04/2009 14:16:00
Quote Anchor link
Hallo ik ben helemaal nieuw hier en ook met php.
Ik heb een script gepakt van deze site maar ik heb een probleem.

Als ik weg save dan krijg ik bij alle " of ' een \ er voor als je de file update dan komen er verveelfoudig meer te staan heeft iemand een idee.

Ik geef een voor beeld.

Ik heb de file menu.php met dit script.
$file = "../../nl/text/menu/menu.css";
$fopen = fopen($file, "r");
$data = fread($fopen, 4096);
fclose($fopen);





echo "<form method='POST' ACTION='save_menu.php'>";



echo "<TEXTAREA name='data' ROWS='25' COLS='100' >$data</TEXTAREA><br><br>";
echo "<input type='submit' name='submit' value='Save'><br><br>";

en een file genaamd save_menu.php met dit script

$data = $_POST['data'];

$file = '../../nl/text/menu/menu.css';
$content = $data;
$fhandler = fopen($file, "w");
fwrite($fhandler, $content);
fclose($fhandler);

Ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen.
P.S
In de file staan HTML codes vandaar mijn vraag.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 18:06:50
 
Mr Muppet

Mr Muppet

27/04/2009 14:24:00
Quote Anchor link
http://nl2.php.net/stripslashes

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $data = strip_slashes($_POST['data']); ?>


beter nog lees je de bovenstaande page een keer goed want het mooiste zou zijn als je magic_quotes weet te disablen ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr Muppet
 
Adriaan Biesheuvel

Adriaan Biesheuvel

27/04/2009 15:02:00
Quote Anchor link
Hartelijk dank voor de snelle reactie.
Ik heb het gelijk geinstalleerd en het werkt zeer goed nu.
Nogmaals bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.