score bijhouden tafelvoetbal

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

15/12/2010 12:00:24
Quote Anchor link
Hallo,

Met een paar vrienden ben ik bezig om in php een programma te maken om de statistieken bij te houden van een tafelvoetbalcompetitie. We willen steeds een random wedstrijd genereren door vier personen in te voeren die aan die wedstrijd deel willen nemen. zo komen er twee spelers tegen twee andere spelers te staan, op een onwillekeurige basis. Vervolgens is het de bedoeling dat het aantal behaalde punten in een ranglijst bijgehouden wordt.

Hoe kunnen we die personen het beste invoeren? En hoe kunnen we die dan, in koppels van 2, een wedstrijd tegen elkaar laten spelen? want het moet natuurlijk niet zo zijn dat bij 1 van de 2 koppels dezelfde persoon aanwezig is.

Groeten
Viktor
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:38:45
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

15/12/2010 12:20:34
Quote Anchor link
Wat is het doel van mensen onwillekeurig kieze?
Waarschijnlijk wil je ze wel willekeurig hebben, anders kan je ze beter by-hand uitkiezen.

Maar de basis is door alle namen in een database of array te zetten,
Allemaal ophalen, en dan de array shuffle()-en, en dan positie 0,1,2,3 pakken.

Volgens mij is er ook in MySQL een mogelijkheid om random te selecteren, en dan kan je LIMIT 0,4 gebruiken, maar dat weer ik niet zeker.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

15/12/2010 12:25:09
Quote Anchor link
Nicoow Unknown op 15/12/2010 12:20:34:
Volgens mij is er ook in MySQL een mogelijkheid om random te selecteren, en dan kan je LIMIT 0,4 gebruiken, maar dat weer ik niet zeker.

Ja zeker.
ORDER BY RAND()


--------------------------------

De structuur van de competitie is me nog niet duidelijk.

- Je hebt een pool mensen die meedoen bv. 16.
- 1 wedstrijd bestaat uit twee ploegen van elk twee spelers.

Tot daar is het duidelijk. Maar dan:

- Blijven de ploegen (van twee spelers) samen of niet, voor de rest van de competitie?
Indien ja: moet elke ploeg tegen elke ploeg spelen (bv. voor 16 spelers geeft dat 7 wedstrijden voor elke ploeg)?

- Wil je 1 shuffle van de spelers in het begin en dan een vast patroon voor de volgende "speeldagen" of wil je bij elke speeldag een random verdeling?
Dit laatste maakt het al vrij lastig om dan nog te maken dat elke ploeg tegen mekaar speelt.



Allez ja, ik heb meer details nodig. Nog voor we beginnen functies of query's te schrijven, moet de vraag volledig duidelijk zijn.

Zou je een uitgewerkt voorbeeld kunnen meegeven van wat een resultaat zou kunnen zijn?
Gewijzigd op 15/12/2010 12:58:17 door Kris Peeters
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

15/12/2010 14:31:11
Quote Anchor link
Oke bedankt de snelle reacties, Super:)!
De bedoeling is dat er, in een database, een score PER SPELER bij gehouden moet worden. Dus de ploegen blijven niet bij elkaar maar zijn steeds anders.

Ik denk dat het voor de basis het makkelijks is als er gewoon 1 speelronde is en de spelers onthouden worden, zodat we zelf kunnen kiezen wie er op die dag aanwezig zijn en kunnen spelen. Het hoeven dus niet meerdere speeldagen te zijn;).

En hoe bedoel je, een uitgebreid voorbeeld van het resultaat?

zoals dit?
Piet, jan, klaas, kees, patrick doen mee.


1e wedstrijd: piet & jan tegen klaas & kees
2e wedstrijd: piet & patrick tegen jan & klaas
3e wedstrijd: klaas & patrick tegen jan & kees

wedstrijd winnen: 50 punten per speler
doelpunt maken: 10 punten extra
tijdklok van 5 min tot 0 min.

lijstje maken van score per speler.

(zo iets? of bedoel je heel iets anders:P?)

Groetjes
Viktor
Gewijzigd op 15/12/2010 14:31:37 door Viktor Jonckheere
 
Kris Peeters

Kris Peeters

15/12/2010 15:04:08
Quote Anchor link
Okay, wat mij betreft is dat duidelijk.
Dat moet wel lukken; ik zal eens beginnen nadenken.
 
Hipska BE

Hipska BE

15/12/2010 15:33:57
Quote Anchor link
zorg dat de 4 namen in een array komen en shuffle de array, daarna wedstrijd van 1&2 tegen 3&4, 1&3 tegen 2&4, 1&4 tegen 2&3.

Een andere array kan je de score per naam bijhouden en die dan tonen.
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

20/12/2010 12:22:04
Quote Anchor link
oke bedankt allemaal!
ik ben nu bezig met de database en verbinding maken. Dit moet wel lukken.
Als database kolomnamen hebben we nu:
Nummer
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Nickname
Gespeeld
Score
Rating

Is dit voldoende? Of misschien te veel?

Groet Viktor
 
Kris Peeters

Kris Peeters

20/12/2010 17:20:07
Quote Anchor link
Sowieso zal het anders moeten.

Waar je op moet letten is wat je in welke tabel zet.
Probeer zo dicht mogelijk bij de realiteit te blijven; meestal helpt dat.

In een tabel gebruikers zet je gegevens die te maken hebben met de identiteit van de gebruiker. Dingen als naam, e-mail, nick, ...

Gespeeld, score, rating, ...
Dit zijn geen gegevens die iets met identiteit te maken hebben. Die moeten in een andere tabel.
Vooral dan omdat het berekende gegevens zijn.
Er zullen koppeltabellen nodig zijn.

Als ik nog tijd vind, probeer ik je verder te helpen, maar ik kan niets beloven voor de komende dagen.

Lees ondertussen dit eens:
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/normaliseren/150/
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

20/12/2010 17:28:41
Quote Anchor link
Oke, ja daar heb je wel een goed punt.
Koppeltabellen zijn toch niet aparte tabellen neem ik aan?
En moet ik dan ratio weghalen (dat is immers een procesgegeven van score/aantal gespeelde wedstrijden)?
Bedankt voor je hulp;) vaak gaat het mis omdat ik in het begin ergens gigantisch tegen de lamp loop, dus wel fijn dat ik meteen een beetje in de goede banen wordt geleidt:) super!
Groet
Viktor
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.