script aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ronald thalen

ronald thalen

31/12/2017 15:23:55
Quote Anchor link
goedemiddag,

ik heb een script van internet gehaald, nu laad dit script een foto op dezelfde pagina.
deze zou ik graag in een andere pagina openen zodat ik de foto in een iframe in de index pagina kan laden.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
</head>
<body class="maintext">
Select current DJ from the list below and press submit. The website 'On Air Now' status will be
then be updated.<div align="left">

<form action="setdj.php" method="post">
<p>
<input type="radio" name="dj" value="nonstop">Non-Stop<br>
<input type="radio" name="dj" value="fmteam">Fmteam<br>


<input type="submit" value="Submit">
</p>
</form>
<p><b><font color="#0099FF" face="Tahoma" size="2">Current DJ:</font></b><br>
<?php
$file
= fopen('djnow.txt', 'r');
$data = fread($file, filesize('djnow.txt'));
echo $data;
fclose ($file);
?>

</p>
</p>
</div>
</body>
</html>


Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 31/12/2017 15:24:48 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:07:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2017 15:27:32
Quote Anchor link
Je kan die PHP-code toch ook prima op een andere plek in je code neerzetten?

Trouwens kan je jouw code zelf inkorten tot:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$data
= file_get_contents('djnow.txt');
echo $data;
?>


Nog een opmerking:
Verder zijn de font-tags in HTML ook niet meer actueel, en raad ik CSS aan.
 
Nick Vledder

Nick Vledder

31/12/2017 15:28:53
Quote Anchor link
Vraag: wat wil je precies bereiken en waarom wil je graag een iframe gebruiken? Waar in het script wordt de foto geladen?
 
Ronald thalen

ronald thalen

31/12/2017 15:36:16
Quote Anchor link
http://echtepiraten.nl/dj/changedj.php

deze link is het idee maar dan moet de foto in de index geopend worden.

heb er zelf niet zoveel verstand van.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2017 15:46:02
Quote Anchor link
Je kan mijn code prima in de index gebruiken, op de plek in de HTML-structuur waar jij het wilt tonen.
 
Nick Vledder

Nick Vledder

31/12/2017 16:29:33
Quote Anchor link
Met het selecteren van een optie uit de collectie radio-buttons, wil je feitelijk dat ook de foto van de betreffende DJ wordt getoond en een begeleidende tekst (neem ik aan). Nu herlaad je de pagina, terwijl dit met JS als het ware in één vloeiende beweging gebeurt. Als je googelt op de termen: input radio change image ... kom je talloze oplossingen tegen (veelal icm jQuery).
 
Ronald thalen

ronald thalen

31/12/2017 17:28:31
Quote Anchor link
ik krijg het wel werkend zoals ariën het zegt.
nu moet ik het nog voor elkaar krijgen om het irame te refressen zonder dat de hele pagina refresht
 
Nick Vledder

Nick Vledder

31/12/2017 20:03:15
Quote Anchor link
In dat geval kun je net zo goed de door mij voorgestelde route kiezen, ben je in één klap klaar. En... persoonlijk ben ik niet zo'n liefhebber van iframes, ben je daar ook van verlost.

(PS Ik weet... iframes hebben soms zo hun voordelen, maar in dit geval...)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.