Script loopt vast in While

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wim Walter

Wim Walter

15/11/2011 13:53:39
Quote Anchor link
Ik wil sequentieel een tabel met daarin 67 mio records doorlopen. Script voeg ik bij. Als ik alle 67 mio records in While laat meedoen stopt bewerking al vrij snel. Weet iemand een oplossing:

Script:

/// make a MySQL connection
$user = "root";
$pass = "root";
$Datum = "1990-01-01";
$Open = 0;
$tel = 0;
$Jaar = "2007";
$Jaar2 = "2007";



mysql_connect ("localhost:3306",$user,$pass) or die (mysql_error());
mysql_select_db("DAX Elixer") or die (mysql_error());


// Get all data from the database DAX Elixer
$result = mysql_query("SELECT * FROM Tickdata WHERE Datum >= '$Jaar-03-01' AND Datum < '$Jaar2-04-01'") or die (mysql_error());


while($row = mysql_fetch_array( $result ))
{
if ($Datum <> $row['Datum'])
{
$Datum = $row['Datum'];
$Open = 0;
$OptelID = $row['ID'];
$Optel = $row['Volume'];
}
if ($row['Tick'] == $Open)
{
$id = $row['ID'];
mysql_query("UPDATE Tickdata SET Trade = '555' where ID = $id");
$Optel = $Optel + $row['Volume'];
}
elseif ($row['Tick'] <> $Open)
{
$Open = $row['Tick'];
mysql_query("UPDATE Tickdata SET Volume = $Optel where ID = $OptelID");
$OptelID = $row['ID'];
$Optel = $row['Volume'];
}
}

echo "Klaar , $Jaar";
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:03:56
 
- -

- -

15/11/2011 14:13:53
Quote Anchor link
Datum < '$Jaar2-04-01'

Wat doet die 2 daar?
 
Wim Walter

Wim Walter

15/11/2011 14:15:35
Quote Anchor link
als ik meer jaren wil betrekken in mijn analyse. Ik wil eigenlijk vanaf 2007 tot heden doorlopen, maar loopt al na 1,5 maand vast.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

15/11/2011 14:29:54
Quote Anchor link
Dat is denk ik een probleem met php memory
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.