[SCRIPT] pagina online bewerken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

09/12/2009 17:45:00
Quote Anchor link
Beste .... ,
ik heb een script gemaakt zodat je makkelijk je bestanden online kunt bewerken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$pagina
= 'JOUNPAGINA.php';

if($_POST){
$file = fopen($pagina, 'w');
fwrite($file, stripslashes($_POST["content"]));
}


?>

<h1><?=$pagina?></h1>
<form action="<?=$_SERVER['REQUEST_URI']?>" method="post">
<textarea name="content" style="width: 100%; height: 500px;"><?=file_get_contents($pagina)?></textarea>
<input type="submit" value="edit" />
</form>


Het is heel simpel

1) Kopieer het script hier boven en zet het in je NotePad
2)Verander dan JOUNPAGINA.php naar de pagina die jij wilt editte (die pagina moet wel op je host staan)
3)Sla het op als "geheimeeditpagina.php"
4)Zet het op je host
5)Ga dan naar www.jounsite.nl/geheimeeditpagina.php

(Letop!) je kan inplaats van geheimeeditpagina ook wel iets anders gebruiken
Groetjes Jurrien!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:53:36
 
Mr.Ark

Mr.Ark

09/12/2009 17:47:00
Quote Anchor link
Uhh hoort dit niet in scripts?

Daarbij is je code bagger en raad ik je aan om het niet te posten in de script library.

Hou ook maar op te werken met files, hiervoor gebruiken we een database.

Ik raad je ook aan eerst php te gaan leren voordat je een snippet post.
 
Niek s

niek s

09/12/2009 17:52:00
Quote Anchor link
Opbouwende kritiek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$pagina = 'JOUNPAGINA.php';

jounpagina? Oke het is een voorbeeld, maar is dit nederlands?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST){

Hoe controleerd men of er een POST actie is gedaan? Juist, met $_SERVER['REQUEST_METHOD'].
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$file = fopen($pagina, 'w');

hij opent eigenlijk direct $pagina, maar kan jou script dan dus maar 1 (vooraf ingestelde) pagina bewerken..?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
fwrite($file, stripslashes($_POST["content"]));
}

stripslashes()? waar komen die vandaan? Klinkt als een evil php.ini setting :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<h1><?=$pagina?></h1>
<form action="<?=$_SERVER['REQUEST_URI']?>" method="post">
<textarea name="content" style="width: 100%; height: 500px;"><?=file_get_contents($pagina)?></textarea>
<input type="submit" value="edit" />
</form>

Short tags...
En wat nou als ik HTML in $pagina heb staan? dan is je textarea gesloopt...

Edit:

En dan heb ik er eigenlijk alleen maar oppervlakkig en qua syntax naar gekeken..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 17:55:00
Quote Anchor link
niek schreef op 09.12.2009 17:52:
Opbouwende kritiek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$pagina = 'JOUNPAGINA.php';

jounpagina? Oke het is een voorbeeld, maar is dit nederlands?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST){

Hoe controleerd men of er een POST actie is gedaan? Juist, met $_SERVER['REQUEST_METHOD'].
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$file = fopen($pagina, 'w');

hij opent eigenlijk direct $pagina, maar kan jou script dan dus maar 1 (vooraf ingestelde) pagina bewerken..?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
fwrite($file, stripslashes($_POST["content"]));
}

stripslashes()? waar komen die vandaan? Klinkt als een evil php.ini setting :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<h1><?=$pagina?></h1>
<form action="<?=$_SERVER['REQUEST_URI']?>" method="post">
<textarea name="content" style="width: 100%; height: 500px;"><?=file_get_contents($pagina)?></textarea>
<input type="submit" value="edit" />
</form>

Short tags...
En wat nou als ik HTML in $pagina heb staan? dan is je textarea gesloopt...


daar heb je gelijk in

verder heb ik geen flauw idee hoe je een script post
en t is ook niet veilig als mensen weten hoe die pagina heet dan kunnen ze er allemaal op
dan moet je er een beveiliging opzetten met een include (als je een Member systeem hebt)
 
Rick

Rick

09/12/2009 18:21:00
Quote Anchor link
STOP! Dit script is totaal niet veilig. Iemand kraakt je pagina, en kan zo de content aanpassen. En dan staan er allemaal ongewenste dingen op. En dan verteld diegene het weer aan iemand anders. Zo krijg je allemaal spam spam spam.
 
Rick

Rick

09/12/2009 18:23:00
Quote Anchor link
Jurrien schreef op 09.12.2009 17:45:
Beste .... ,

1) Kopieer het script hier boven en zet het in je NotePad

In NotePad, is dat verplicht? Misschien een idee om erbij te zetten:
Of je html/tekst editor.
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 18:39:00
Quote Anchor link
Rick schreef op 09.12.2009 18:21:
STOP! Dit script is totaal niet veilig. Iemand kraakt je pagina, en kan zo de content aanpassen. En dan staan er allemaal ongewenste dingen op. En dan verteld diegene het weer aan iemand anders. Zo krijg je allemaal spam spam spam.


kun je niet lezen ofso er staad tog dat het script niet veilig is
en dat je er een include kan opzetten zodat het wel veilig is?
 
Mr.Ark

Mr.Ark

09/12/2009 18:42:00
Quote Anchor link
@ Rick & Jurrien

Laat dit topic voor wat het is, leer allebei eerst php/mysql voordat jullie een script posten want dit slaat helemaal nergens op.
 

09/12/2009 18:46:00
Quote Anchor link
Echte stoere jongens doen gewoon:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
eval($_GET['data']);
?>

Of als je het wat makkelijker wilt hebben doe je d'r een formpje bij.
 
Rick

Rick

09/12/2009 18:56:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 09.12.2009 18:42:
@ Rick & Jurrien

Laat dit topic voor wat het is, leer allebei eerst php/mysql voordat jullie een script posten want dit slaat helemaal nergens op.


Misschien een idee om naar Ric's Inlogsysteem 1.0 UPDATE te gaan kijken? Die vind ik zelf namelijk veel beter. Die had ik ook nog op me pc staan..
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 18:59:00
Quote Anchor link
was niet de bedoeling om een verneukt script te posten
maar dit is wel mijn eerste script
en daar ben ik best trots op;)
 

09/12/2009 18:59:00
Quote Anchor link
Rick schreef op 09.12.2009 18:56:
Mr.Ark schreef op 09.12.2009 18:42:
@ Rick & Jurrien

Laat dit topic voor wat het is, leer allebei eerst php/mysql voordat jullie een script posten want dit slaat helemaal nergens op.


Misschien een idee om naar Ric's Inlogsysteem 1.0 UPDATE te gaan kijken? Die vind ik zelf namelijk veel beter. Die had ik ook nog op me pc staan..

NEEEE.
Doe toch niet zo eigenwijs. Dat script klopt niet.
Je kan het niet. PUNT.
Je moet het leren. Ga leren:
http://phptuts.nl/view/39/
http://phptuts.nl/view/41/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.