[SCRIPT] pagina online bewerken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

09/12/2009 17:45:00
Quote Anchor link
Beste .... ,
ik heb een script gemaakt zodat je makkelijk je bestanden online kunt bewerken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$pagina
= 'JOUNPAGINA.php';

if($_POST){
$file = fopen($pagina, 'w');
fwrite($file, stripslashes($_POST["content"]));
}


?>

<h1><?=$pagina?></h1>
<form action="<?=$_SERVER['REQUEST_URI']?>" method="post">
<textarea name="content" style="width: 100%; height: 500px;"><?=file_get_contents($pagina)?></textarea>
<input type="submit" value="edit" />
</form>


Het is heel simpel

1) Kopieer het script hier boven en zet het in je NotePad
2)Verander dan JOUNPAGINA.php naar de pagina die jij wilt editte (die pagina moet wel op je host staan)
3)Sla het op als "geheimeeditpagina.php"
4)Zet het op je host
5)Ga dan naar www.jounsite.nl/geheimeeditpagina.php

(Letop!) je kan inplaats van geheimeeditpagina ook wel iets anders gebruiken
Groetjes Jurrien!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:43:59
 
Mr.Ark

Mr.Ark

09/12/2009 17:47:00
Quote Anchor link
Uhh hoort dit niet in scripts?

Daarbij is je code bagger en raad ik je aan om het niet te posten in de script library.

Hou ook maar op te werken met files, hiervoor gebruiken we een database.

Ik raad je ook aan eerst php te gaan leren voordat je een snippet post.
 
Niek s

niek s

09/12/2009 17:52:00
Quote Anchor link
Opbouwende kritiek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$pagina = 'JOUNPAGINA.php';

jounpagina? Oke het is een voorbeeld, maar is dit nederlands?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST){

Hoe controleerd men of er een POST actie is gedaan? Juist, met $_SERVER['REQUEST_METHOD'].
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$file = fopen($pagina, 'w');

hij opent eigenlijk direct $pagina, maar kan jou script dan dus maar 1 (vooraf ingestelde) pagina bewerken..?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
fwrite($file, stripslashes($_POST["content"]));
}

stripslashes()? waar komen die vandaan? Klinkt als een evil php.ini setting :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<h1><?=$pagina?></h1>
<form action="<?=$_SERVER['REQUEST_URI']?>" method="post">
<textarea name="content" style="width: 100%; height: 500px;"><?=file_get_contents($pagina)?></textarea>
<input type="submit" value="edit" />
</form>

Short tags...
En wat nou als ik HTML in $pagina heb staan? dan is je textarea gesloopt...

Edit:

En dan heb ik er eigenlijk alleen maar oppervlakkig en qua syntax naar gekeken..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 17:55:00
Quote Anchor link
niek schreef op 09.12.2009 17:52:
Opbouwende kritiek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$pagina = 'JOUNPAGINA.php';

jounpagina? Oke het is een voorbeeld, maar is dit nederlands?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST){

Hoe controleerd men of er een POST actie is gedaan? Juist, met $_SERVER['REQUEST_METHOD'].
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$file = fopen($pagina, 'w');

hij opent eigenlijk direct $pagina, maar kan jou script dan dus maar 1 (vooraf ingestelde) pagina bewerken..?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
fwrite($file, stripslashes($_POST["content"]));
}

stripslashes()? waar komen die vandaan? Klinkt als een evil php.ini setting :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<h1><?=$pagina?></h1>
<form action="<?=$_SERVER['REQUEST_URI']?>" method="post">
<textarea name="content" style="width: 100%; height: 500px;"><?=file_get_contents($pagina)?></textarea>
<input type="submit" value="edit" />
</form>

Short tags...
En wat nou als ik HTML in $pagina heb staan? dan is je textarea gesloopt...


daar heb je gelijk in

verder heb ik geen flauw idee hoe je een script post
en t is ook niet veilig als mensen weten hoe die pagina heet dan kunnen ze er allemaal op
dan moet je er een beveiliging opzetten met een include (als je een Member systeem hebt)
 
Rick

Rick

09/12/2009 18:21:00
Quote Anchor link
STOP! Dit script is totaal niet veilig. Iemand kraakt je pagina, en kan zo de content aanpassen. En dan staan er allemaal ongewenste dingen op. En dan verteld diegene het weer aan iemand anders. Zo krijg je allemaal spam spam spam.
 
Rick

Rick

09/12/2009 18:23:00
Quote Anchor link
Jurrien schreef op 09.12.2009 17:45:
Beste .... ,

1) Kopieer het script hier boven en zet het in je NotePad

In NotePad, is dat verplicht? Misschien een idee om erbij te zetten:
Of je html/tekst editor.
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 18:39:00
Quote Anchor link
Rick schreef op 09.12.2009 18:21:
STOP! Dit script is totaal niet veilig. Iemand kraakt je pagina, en kan zo de content aanpassen. En dan staan er allemaal ongewenste dingen op. En dan verteld diegene het weer aan iemand anders. Zo krijg je allemaal spam spam spam.


kun je niet lezen ofso er staad tog dat het script niet veilig is
en dat je er een include kan opzetten zodat het wel veilig is?
 
Mr.Ark

Mr.Ark

09/12/2009 18:42:00
Quote Anchor link
@ Rick & Jurrien

Laat dit topic voor wat het is, leer allebei eerst php/mysql voordat jullie een script posten want dit slaat helemaal nergens op.
 

09/12/2009 18:46:00
Quote Anchor link
Echte stoere jongens doen gewoon:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
eval($_GET['data']);
?>

Of als je het wat makkelijker wilt hebben doe je d'r een formpje bij.
 
Rick

Rick

09/12/2009 18:56:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 09.12.2009 18:42:
@ Rick & Jurrien

Laat dit topic voor wat het is, leer allebei eerst php/mysql voordat jullie een script posten want dit slaat helemaal nergens op.


Misschien een idee om naar Ric's Inlogsysteem 1.0 UPDATE te gaan kijken? Die vind ik zelf namelijk veel beter. Die had ik ook nog op me pc staan..
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 18:59:00
Quote Anchor link
was niet de bedoeling om een verneukt script te posten
maar dit is wel mijn eerste script
en daar ben ik best trots op;)
 

09/12/2009 18:59:00
Quote Anchor link
Rick schreef op 09.12.2009 18:56:
Mr.Ark schreef op 09.12.2009 18:42:
@ Rick & Jurrien

Laat dit topic voor wat het is, leer allebei eerst php/mysql voordat jullie een script posten want dit slaat helemaal nergens op.


Misschien een idee om naar Ric's Inlogsysteem 1.0 UPDATE te gaan kijken? Die vind ik zelf namelijk veel beter. Die had ik ook nog op me pc staan..

NEEEE.
Doe toch niet zo eigenwijs. Dat script klopt niet.
Je kan het niet. PUNT.
Je moet het leren. Ga leren:
http://phptuts.nl/view/39/
http://phptuts.nl/view/41/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.