script pauzeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ch th

ch th

31/08/2012 15:44:08
Quote Anchor link
hallo

ik heb een scriptje om een categorie toe te voegen aan een database maar voordat die werkelijk wordt teogevoegd controleer ik eerst of er wel iets is ingevuld en of de categorie al niet in de database aanwezig is.

als er bijvoorbeeld niks is ingevuld, laat ik een melding zien, nu zou ik graag hebben dat deze melding bv na 3 verdwijnt en terug gaat naar te "toevoeg pagina"

om dit te doen dacht ik aan onderstaande maar als ik dit bij het script invoeg, wacht hij gewoon 3 seconden en gaat hij onmiddelijk terug naar de toevoegpagina en geeft geen melding weer.

weet iemand hier een oplossing voor?

alvast bedankt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
sleep(3);
header("location: toevoegpagina.php");
?>
Gewijzigd op 31/08/2012 15:44:27 door Ch th
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:38:48
 
TJVB tvb

TJVB tvb

31/08/2012 15:52:58
Quote Anchor link
Als je een header redirect gebruikt en die sleep weghaalt krijg je denk ik wat je wilt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header( "refresh:3;url=toevoegpagina.php" );
?>
 
Ch th

ch th

31/08/2012 16:02:03
Quote Anchor link
ok, bedankt.

dat is precies wat ik zocht
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.