script werkt in ff maar niet in IE7

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans Vereyken

Hans Vereyken

11/11/2008 12:31:00
Quote Anchor link
Dit is het formulier voor het opladen van een afbeelding, de afbeelding hoort bij een bepaalde afbeelding. De pagina's worden uitgelezen in een <select> en de afbeelding opladen gebeurd met een <input type="file"> enz... In IE7 echter geeft hij voor $_POST['pagina'] steeds '0' terwijl het bij andere browsers gewoon werkt.
Als ik naar de pagina surf is de broncode ok, value is juist ingevuld, maar bij het submitten van het formulier stuurt hij steeds 0.
Ik heb sterk de indruk dat dit een bug is in IE. Of is er iemand die mij kan zeggen waar de fout zit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<form method="POST" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>" enctype="multipart/form-data">
    <select name="pagina">  
        <?php        
        include('dblogin.php');
        $query="SELECT id,naam FROM site ORDER BY naam ASC";
        $result=mysql_query($query);
        $num=mysql_num_rows($result);
        mysql_close();
        if($num!="0"){
            $i=0;
            while($i<$num){
                $pid=mysql_result($result,$i,"id");
                $pnaam=mysql_result($result,$i,"naam");
                ?>

                <option value="
                <?php
                echo $pid;
                ?>

                "
                <?php
                if($stop){
                    if($pid==$pagina){
                        echo "selected";
                    }
                }

                ?>

                >
                <?php
                echo $pnaam;
                ?>

                </option>
                <?php
                $i
++;
            }
        }

        ?>
        
    </select>
    <input type="file" name="image">
    <input type="Submit" name="Submit" value="Opslaan" id="knop">
</form>


alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans Vereyken
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:04:48
 
Hans Vereyken

Hans Vereyken

18/11/2008 19:18:00
Quote Anchor link
bump
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

18/11/2008 19:24:00
Quote Anchor link
rare code, alvast voor je omgevormd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>" enctype="multipart/form-data">
    <select name="pagina">  
        <?php        
        include('dblogin.php');
        
        $query="SELECT id,naam FROM site ORDER BY naam ASC";
        
        $result=mysql_query($query);
      
        while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
           echo '<option value="' . $row['id'] . '"' . ($row['id'] == $pagina ? ' selected ' : '') .'> ' . $row['naam'] .'</option>';
        }

        ?>
        
    </select>
    <input type="file" name="image">
    <input type="Submit" name="Submit" value="Opslaan" id="knop">
</form>
 
--

--

18/11/2008 19:26:00
Quote Anchor link
PHP is sowieso browser onafhankelijk.
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

18/11/2008 19:36:00
Quote Anchor link
Evert schreef op 18.11.2008 19:26:
PHP is sowieso browser onafhankelijk.

html niet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.