Script werkt niet in firefox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lano Heeren

Lano Heeren

04/08/2011 08:13:42
Quote Anchor link
Hallo Forum lezers,

Onderstaande code werkt wel netjes met internet explorer maar niet in firefox. Wat is er mis met de code?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
function wisfoto(id)
        {  
            var confirmText = 'Weet je zeker dat je deze foto wil wissen?';
            
            // Confirm if memo has to be deleted
            if(confirm(confirmText))
            {    
            
        $.post("wisfoto.php?wisfoto=" + id,
        function(data){
        $("#chat").html(data);
        });
        update();
        }
        }
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:45:52
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/08/2011 08:29:28
Quote Anchor link
wat zegt de error console? ik dacht dat het in firefox kon met firebug
 
Chris -

Chris -

04/08/2011 09:05:28
Quote Anchor link
Vincent, FireBug is een addon en niet standaard. Het is wel aan te raden om FireBug te installeren, hiermee kun je niet alleen de foutmeldingen van JS bekijken maar ook DOM-document bekijken!
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/08/2011 09:10:13
Quote Anchor link
het is al een tijdje geleden dat ik met ff heb gewerkt, gc heeft het al standaard in zich
 
Lano Heeren

Lano Heeren

04/08/2011 09:21:30
Quote Anchor link
Firefox geeft dit aan, jquery....min.js (regel 141)
dit is de regel in jquery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
c.handleSuccess(b,w,e,f);else c.handleError(b,w,e,p);d||c.handleComplete(b,w,e,f);m==="timeout"&&w.abort();if(b.async)w=null}};try{var g=w.abort;w.abort=function(){w&&Function.prototype.call.call(g,w);L("abort")}}catch(i){}b.async&&b.timeout>0&&setTimeout(function(){w&&!J&&L("timeout")},b.timeout);try{w.send(l||b.data==null?null:b.data)}catch(n){c.handleError(b,w,null,n);c.handleComplete(b,w,e,f)}b.async||L();return w}},param:function(a,b){var d=[],e=function(h,l){l=c.isFunction(l)?l():l;d[d.length]=
 
Erwin Goossen

Erwin Goossen

04/08/2011 09:27:58
Quote Anchor link
Wat als je ipv .post() .ajax() gebruikt?
Deze gebruik ik zelf ook voor alle ajax-calls. Heeft als bijkomend voordeel dat je ook een error mee kan geven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.