script werkt wel in ie, niet in ff

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bas

Bas

25/09/2005 12:25:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een scriptje geschreven die het wel doet in ie, maar niet in ff. kan iemand mij hier bij helpen?

voorbeeld is te zien op http://www.basb.nl.eu.org/niek
het gaat om de top

dit is het script:

<html>
<head>
<title>Top</title>
</head>

<body bgcolor="#3A6EA5" link="#000000" vlink="#000000">
<span style='mso-ignore:vglayout;position:
absolute;z-index:-1;margin-left:0px;margin-top:0px;width:209px;height:120px'><img
width=209 height=120 src="images/logo.bmp" alt="logo JV Niek" v:shapes="_x0000_s1026"></span></p>

<br><br>
<body onload="dotransition()">
<DIV id=content style="position: width:520; height:50; text-align:center; filter: revealTrans(Transition=12, Duration=2)"></DIV>


</body>

<script>

messages = new Array()
messages[0] = "Welkom op de website van JV N.I.E.K."
messages[1] = "<b>N</b>iet <b>I</b>n <b>E</b>igen <b>K</b>racht"

mescolor = new Array()
mescolor[0] = "FFFFFF"
mescolor[1] = "FFFFFF"

messize = new Array()
messize[0] = "25pt"
messize[1] = "25pt"

var i_messages = 0
var timer

function dotransition() {
if (document.all) {
content.filters[0].apply()
content.innerHTML = "<span style='color:"+mescolor[i_messages]+";font-size:"+messize[i_messages]+";filter: revealTrans(Transition=12, Duration=3)'>"+messages[i_messages]+"</span>"
content.filters[0].play()
if (i_messages >= messages.length-1) {
i_messages = 0
}
else {
i_messages++
}
}

if (document.layers) {
document.content.document.write("<span style='color:"+mescolor[i_messages]+"'>"+messages[i_messages]+"</span>")
if (i_messages >= messages.length-1) {
i_messages = 0
}
else {
i_messages++
}
}
timer = setTimeout("dotransition()",5000)
}

</script>

</html>

hierdoor wordt het plaatje op de achtergrond geprojecteerd en kan de animated text er overheen vallen.

kan iemand me hier mee helpen?

groeten Bas
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:03:38
 
Jelmer -

Jelmer -

25/09/2005 13:19:00
Quote Anchor link
filters (en daarmee dus transistions) zijn IE-only.
 
Bas

Bas

25/09/2005 13:25:00
Quote Anchor link
ok thanx, dan moet ik een andere manier zoeken om dat aan de gang te krijgen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.