Script wijzigen na 7 dagen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Pim -

Pim -

20/09/2010 22:33:56
Quote Anchor link
Waarom zijn scripts na 7 dagen niet meer te wijzigen?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 12:12:06
 
Jelmer -

Jelmer -

20/09/2010 22:50:36
Quote Anchor link
Tegen het leeghalen als je boos bent op PHPhulp en boos weg wilt lopen en daarbij zoveel mogelijk van je bijdragen aan PHPhulp wilt ongedaan maken.

Maar iets zegt me dat je dat al wist, (want dat is al vaker hier besproken maar dan ivm topics) en dat het meer een retorische vraag was, maar dan geldt dat je met een betere oplossing voor het probleem moet komen zoals ook al eerder is aangedragen voor topics: houd wijzigingen bij, of detecteer wanneer een post/script 99% kleiner wordt bij de wijziging.
Gewijzigd op 20/09/2010 22:51:10 door Jelmer -
 
Pim -

Pim -

21/09/2010 23:23:45
Quote Anchor link
Het was inderdaad en retorische vraag. Dit is echt niet de beste oplossing. Zelf stel ik een systeem met versies voor, waarbij mods in 1x alle versies van alle posts / script / e.d. van een user tot voor een bepaalde datum kan herstellen en deze daarna locken voor verdere aanpassingen, hoewel zo'n user natuurlijk niets dan een ban verdient.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

22/09/2010 10:37:55
Quote Anchor link
dan kan het ook gelijk toegepast worden voor het leeghalen van topics. Probleem nu is dat er geen backup beschikbaar is als iemand zijn reactie leeghaalt. Dat is makkelijker dan laten berekenen hoeveel een topic is aangepast etc.
 
Toby hinloopen

toby hinloopen

11/10/2010 14:45:26
Quote Anchor link
Laat ze het lekker weghalen zodat de serieuze scripters hun scripts kunnen updaten. Wie wilt er nou scripts van kinderachtige heethoofden? Waarschijnlijk toch waardeloze code.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.