SCROL BALK

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »
Raymond van Os

raymond van Os

15/09/2010 09:31:48
Quote Anchor link

Pas je post even aan zonder de hoofdletters, normaal Nederlands, interpunctie en geef alleen relevante code.
[/modedit]

hallo mede scripters, ik heb dit script gemaakt en er een scrol balk in willen zetten maar deze werkt niet weet iemand wat ik over het hoofd zie?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
<?php
    $path
= explode("/", dirname($_SERVER['SCRIPT_NAME']));
    $menu = $path[sizeof($path)-1];
//    echo $menu;
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>Kanzy - heavy tube amplifiers</title>
<?php
    if ($menu === 'lancering') {
        echo "<meta HTTP-EQUIV=\"REFRESH\" content=\"0; url=http://www.kaam1000lancering.nl\">";
    }

// Get the private context
    session_name('Private');
    session_start();
    $private_id = session_id();
    foreach ($_SESSION as $key => $value) {
        if ($key === "pr_lang") {
            echo "key is pr_lang";
            $lang = $_SESSION['pr_lang'];
        }

        session_unset("pr_item");
//        if ($key = "pr_item") {
//            echo "key is pr_item";
//            $item = $_SESSION['pr_item'];
//        }

    }
// Get change in language variable
 if(count($_GET) > 0) {    
    echo "GET not zero!";    
//    session_name('Private');
//       session_start();

    foreach ($_GET as $key => $value) {
            if ($key === "lang") {
                echo "getkey = " . $key;
                $lang=htmlspecialchars($value);
//                $_SESSION['pr_lang'] = $lang;
            }
            if ($key === "item") {
                echo "key = " . $key;
                $item=htmlspecialchars($value);
//                $_SESSION['pr_item'] = $item;
            }
    }

//        echo $lang;
//

 }
// Store it
    session_write_close();
//
//
// Store it

    session_name('Private');
    session_id($private_id);
    session_start();
    if (!(isset($lang))) $lang = 'eu';
    echo "lang = " .  $lang;
    $_SESSION['pr_lang'] = $lang;
    if (isset($item)) $_SESSION['pr_item'] = $item;
    echo "pr_item = " .  $_SESSION['pr_item'];
    session_write_close();
//
//    Set $menu in cookie.

    session_name('Private');
    session_id($private_id);
    session_start();
    $_SESSION['pr_menu'] = $menu;
    session_write_close();
//    if (isset($item)) echo "item = " . $item;
//

    switch ($lang) {
    case
'nl':
//        echo "<link rel='icon' href='/favicon.ico'/>";
        echo "<link rel='icon' type='image/x-icon' href='/favicon.ico'/>";
        echo "<meta name='robots' content='index,follow'/>\r\n";
        echo "<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=iso-8859-1'/>\r\n";
        echo "<meta name='description' content='Website over Kanzy, een producent van heavy tube amplifiers.'/>\r\n";
        echo "<meta name='keywords' content='Kanzy, versterkers, buizen, buizenversterkes, tube, amplifiers, heavy, klasse, klasse-a, balans, balance, push, pull, push-pull, KAAM-1000, overdrachtskarakteristiek, passie, goud, verguld, hoogwaardig, audio, grade, audiograde, audio-grade, gepersonaliseerd, handgemaakt, geluidskwaliteit, kwaliteit, luchtmontage'/>\r\n";
        echo "<meta name='generator' content='PHP Engine Amity ICT Solutions &amp; Services'/>\r\n";
        echo "<meta name='author' content='L.P.Dam'/>\r\n";
        break;
    default:

        echo "<link rel='icon' href='/favicon.ico' />";
        echo "<meta name='robots' content='index,follow'/>\r\n";
        echo "<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=iso-8859-1' />\r\n";
        echo "<meta name='description' content='Kanzy, website of a manufacturer of heavy tube amplifiers'/>\r\n";
        echo "<meta name='keywords' content='Kanzy, amplifiers, tubes, tube amplifiers, tube, amplifier, heavy, class, class-a, class-A, balance, push, pull, push-pull, KAAM-1000, overdrachtskarakteristiek, passion, gold, gold plated, high grade, audio, grade, audiograde, audio-grade, personalized, handmade, audio quality, quality, air mounted'/>\r\n";
        echo "<meta name='generator' content='PHP Engine Amity ICT Solutions &amp; Services'/>\r\n";
        echo "<meta name='author' content='L.P.Dam'/>\r\n";
        break;    
    }

?>

<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
<!--
function MM_preloadImages() { //v3.0
  var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
    if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}
function MM_findObj(n, d) { //v4.01
  var p,i,x;  if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
    d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
  if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
  for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
  if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
}
function MM_nbGroup(event, grpName) { //v6.0
  var i,img,nbArr,args=MM_nbGroup.arguments;
  if (event == "init" && args.length > 2) {
    if ((img = MM_findObj(args[2])) != null && !img.MM_init) {
      img.MM_init = true; img.MM_up = args[3]; img.MM_dn = img.src;
      if ((nbArr = document[grpName]) == null) nbArr = document[grpName] = new Array();
      nbArr[nbArr.length] = img;
      for (i=4; i < args.length-1; i+=2) if ((img = MM_findObj(args[i])) != null) {
        if (!img.MM_up) img.MM_up = img.src;
        img.src = img.MM_dn = args[i+1];
        nbArr[nbArr.length] = img;
    } }
  } else if (event == "over") {
    document.MM_nbOver = nbArr = new Array();
    for (i=1; i < args.length-1; i+=3) if ((img = MM_findObj(args[i])) != null) {
      if (!img.MM_up) img.MM_up = img.src;
      img.src = (img.MM_dn && args[i+2]) ? args[i+2] : ((args[i+1])? args[i+1] : img.MM_up);
      nbArr[nbArr.length] = img;
    }
  } else if (event == "out" ) {
    for (i=0; i < document.MM_nbOver.length; i++) {
      img = document.MM_nbOver[i]; img.src = (img.MM_dn) ? img.MM_dn : img.MM_up; }
  } else if (event == "down") {
    nbArr = document[grpName];
    if (nbArr)
      for (i=0; i < nbArr.length; i++) { img=nbArr[i]; img.src = img.MM_up; img.MM_dn = 0; }
    document[grpName] = nbArr = new Array();
    for (i=2; i < args.length-1; i+=2) if ((img = MM_findObj(args[i])) != null) {
      if (!img.MM_up) img.MM_up = img.src;
      img.src = img.MM_dn = (args[i+1])? args[i+1] : img.MM_up;
      nbArr[nbArr.length] = img;
  } }
}
//-->
</script>
<style type="text/css">
<!--
html { height: 100%; margin: 0; padding: 0; background-color: black; text-align: center; }
body { background-color: #000; margin:0; }
div#centered { height: 70%; width: 80%; border: 0; margin: 0; padding: 0;
    position: absolute; left: 10%; top: 10px; color: black; }
div#centered2 { border: 0; position: absolute; }
img        {  border-style: none;}
a:link {
    color: #b9970f;
}
a:visited {
    color: #b9970f;
}
a:hover {
    color: #FFCC00;
}
.style1 {
    font-size: larger;
    font-weight: bold;
    color: #F00;
}
.ifr1 {
    font-size: larger;
    font-weight: bold;
    color: #F00;
}
.style {
    font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 10;
    color: #b9970f;
}
.breadcrump {
    text-align: left;
    font-family: Verdana, Geneva, sans-serif;
    font-size: xx-small;
    margin-left: 23px;
}
table {
    border-spacing: 0; /*Others*/
    border-collapse: collapse; /*IE*/
}
td { padding: 0; }
table.table04 {
    width: 608px;
    height: 152px;
    background: url(../afbeeldingen/kanzy_20.png);
}
table.table02 {
    width: 608px;
    height: 126px;
    background: url(../afbeeldingen/kanzy_30.gif);
}
table.table03 {
    width: 608px;
    height: 356px;
    background: url(../afbeeldingen/kanzy_31.png);
}
span.nonie {
display: inline !important;
display: none;
}
-->
</style>
<?php
    switch ($lang) {
    case
'nl':
        echo "<link href=\"../css/menu.php\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\">";
        break;
    default:

        echo "<link href=\"../css/menu_eu.css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\">";
        break;
    }

?>

<!-- <body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0"> -->
<body>
<!-- Save for Web Slices (website Kanzy_vanaf_01-04-2010.psd) -->
<div id="centered">
<!--[if lt IE 8]>
<font size="6" color="#FFFFFF">Browser not supported. Please use IE 8 or higher or Firefox</font>
<![endif]-->
<table id="Tabel_01">
<!-- <table id="Tabel_01" width="1305" height="1001" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> -->
    <tr>
        <td colspan="12">
            <img src="../afbeeldingen/kanzy_01.png" width="846" height="23" alt=""/></td>
        <td colspan="6" rowspan="5">
<?php
        switch ($menu) {        
            case
'producten':
            case
'kaam1000':
            case
'kaam1000housing':
            case
'kaam1000overdrachtkarakteristiek':
            case
'kaam1000specificaties':
?>
Gewijzigd op 15/09/2010 10:20:02 door Raymond van Os
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:24:46
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 09:49:50
Quote Anchor link
Waarom 2 topics?
Waar is de RELEVANTE code?
Zet je code tussen code tags
Wat heb je zelf gedaan?
Wat wil je precies?
Waarom begin je met zoveel hoofdletters? Schreeuwen doe je maar ergens anders.
Gewijzigd op 15/09/2010 09:50:41 door TJVB tvb
 
Raymond van Os

raymond van Os

15/09/2010 10:20:59
Quote Anchor link
hoezo 2 topics?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/09/2010 10:24:33
Quote Anchor link
Raymond reniers op 15/09/2010 10:20:59:
hoezo 2 topics?


Je had net nog een topic, maar dat is verwijderd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.