scrollbar in popup verschijnt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

G P

G P

17/01/2018 13:14:28
Quote Anchor link
Dag allen,

Al een tijdje maak ik gebruik van het popup-script op http://www.sevensignature.com/blog/code/pure-css-popup-without-javascript/.

Op zich een mooi script. Ware het niet dat er geen scrollbalk verschijnt als er teveel tekst is. Mijn eerste gedacht was om een css overlay in te bouwen, maar ook dat helpt niet. Ik heb nu al zoveel geprobeerd, dat ik uiteindelijk besloten heb hier raad te vragen.

Iemand een idee van wat er ontbreekt of wat er mis kan zijn?

Alvast bedankt!

Toevoeging op 17/01/2018 13:26:36:

Of de duivel er nu mee gemoeid is weet ik niet, maar net als ik mijn vorig bericht post heb ik het toch niet gevonden zeker?
.popup {
max-height: calc(100vh - 210px);
overflow-y: auto;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 23:28:14
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/01/2018 13:27:34
Quote Anchor link
Heb net de demo gedownload en daar heel veel tekst in toegevoegd.
Bij mij verschijnt er vervolgens netjes een scrollbar aan de rechterkant van het tekstblok na het openen van de popup.

Probeer anders zelf eens of het 'stand alone' wel werkt en breidt daarna uit met de rest van wat je hebt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.