Scrollbar overflow

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »
Sander A

Sander A

25/01/2012 21:44:03
Quote Anchor link
Beste Phphulpers,

Ik zou graag wederom gebruik willen maken van jullie assistentie.

Op deze website heb ik een tijdlijn geplaatst waaronder een scrollbar staat.

Echter, wanneer de scrollbar naar rechts wordt geschoven schuift hij buiten beeld en zowel ik als mijn collega komen er niet uit.

We vermoeden dat het in het script.js bestand zit.

De tijdlijn is gemaakt op jquery.

Ik hoor graag van jullie en alvast bedankt voor de moeite,

S.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:18:08
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

25/01/2012 21:48:16
Quote Anchor link
Maak eens van dit: var screenWidth = $(document).width();
dit: var screenWidth = "644px";
 
Sander A

Sander A

25/01/2012 21:50:27
Quote Anchor link
Beste Nick,

Bedankt voor je reactie. Ik heb het even geprobeerd, maar dan verdwijnt de scrollbalk helemaal helaas.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

25/01/2012 21:52:07
Quote Anchor link
En als je 644px bij var timelineWidth zet? Want dat zou de breedte moeten zijn van de tijdlijn.

Mmm, dat werkt ook niet zag ik :p
Gewijzigd op 25/01/2012 21:53:39 door Nick Dijkstra
 
Sander A

Sander A

25/01/2012 21:53:25
Quote Anchor link
Beste Nick,

Dan worden alle berichten 2 berichten breed onder elkaar geplaatst, dwars door alles heen.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

25/01/2012 21:59:17
Quote Anchor link
Nog één poging,
Maak eens van width:100%; width:644px;

#timelineLimiter{
/* Hides the overflowing timeline */
width:644px;
overflow:hidden;
padding-top:10px;
}
 
Sander A

Sander A

25/01/2012 22:02:57
Quote Anchor link
Beste Nick,

Bedankt voor de moeite die je doet, maar ook helaas is niet de oplossing
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

25/01/2012 22:03:33
Quote Anchor link
Helaas, ik durf het je dan niet te zeggen ;)
 
Sander A

Sander A

25/01/2012 22:06:40
Quote Anchor link
Hopelijk weet iemand anders het?
 
- Jim  -

- Jim -

25/01/2012 22:06:54
Quote Anchor link
<div id="slider" style="width: 1320px; display: block;" jQuery1327525543548="15">

ik denk dat je deze moet aanpassen.
width:1320px is wat veel, misschien dat width:inherit helpt.

EDIT:
Bovenliggend: <div id="timelineScroll" style="width: 3520px; margin-left: -267px;" jQuery1327525543548="49"> misschien ook iets smaller maken.
Gewijzigd op 25/01/2012 22:10:29 door - Jim -
 
Sander A

Sander A

25/01/2012 22:13:08
Quote Anchor link
Beste Jim,

Bedankt voor je reactie, maar ik zie deze code helemaal nergens? Ik heb al mijn broncodes doorgelopen
 
- Jim  -

- Jim -

25/01/2012 22:19:32
Quote Anchor link
Kijk even of jQuery nog parameters heeft die je kan gebruiken.
Ik denk dat het daarin moet zitten. Misschien dat jQuery de breedte van de browser overneemt.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

25/01/2012 22:23:21
Quote Anchor link
En als je hier een width in meegeeft?

#slider{
/* Holds the scroll bar */
margin:0px auto;
width:500px;
height:25px;
display:none;
margin-top:-50px;
}
 
Sander A

Sander A

25/01/2012 22:28:47
Quote Anchor link
Beste Nick,

Dit veranderd niet,

Beste Jim,

Ik heb even gekeken maar kan eigenlijk niets vinden dat het probleem op kan lossen, enige suggesties?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

25/01/2012 22:31:30
Quote Anchor link
Het zit m waarschijnlijk ergens hier in: var tot=$('.event').length;
Want hij kijkt bij var timelineWidth = 320*tot; hoe lang het is, en de scrollbar gaat helemaal door tot er geen tekst meer is.
 
Sander A

Sander A

25/01/2012 22:36:59
Quote Anchor link
Hmm als ik daar een px maat van maak gebeurd er niets
 
- Jim  -

- Jim -

25/01/2012 23:14:35
Quote Anchor link
Het is handig als je het specifieke deel code beschikbaar maakt.
Dan hoeven we minder te gissen, en echt een oplossing zoeken.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

25/01/2012 23:40:09
Quote Anchor link
Dit is puur javascript en heeft niks met CSS te maken.

De scrollbalk word nu net zo groot als de te scrollem div. Maar de scrollbalk mag eigenlijk niet groter dan het scrollvenster.

Ik denk dat het zo moet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var screenWidth = $('#timelineLimiter').width();

ipv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var screenWidth = $(document).width();

en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$('#centered').width(120*tot);
$('#slider').width(screenWidth);

ipv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#centered,#slider').width(120*tot);
Gewijzigd op 25/01/2012 23:42:26 door Joakim Broden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.