Search Functie..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marijn

Marijn

14/02/2007 16:22:00
Quote Anchor link
Ik heb een pagina die search.php heet..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?
include("config/config.php");

if ($_POST['submit'])
{

$sql = "SELECT * FROM tbl_marnic_vacatures WHERE `titel` LIKE '%".$_POST['search']."%'";

$result = mysql_query($sql);

while ($row = mysql_fetch_array($result)){
 
 echo $row['titel'];
 echo "<br>";

}


}
else
{

    echo"<br>";
    echo "<table border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\">";
    echo "<form method=\"POST\" action=\"" . $PHP_SELF . "\">";
    echo "<tr width=150><td>Tekst:</td>";
    echo "<td width=650><input type=\"text\" name=\"search\" style=width:270px></td></tr>";
        
    echo "<tr><td colspan=2><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Plaats!\" class=\"buttons\">&nbsp<input type=\"reset\" value=\"Wis\" class=\"buttons\"></td></tr>";
    
    
    echo "</form>";
    echo "</table>";
}


?>



Maar wie ziet waarom hij niet werkt.. Ik kan geen error report opvragen (instellingen van server)
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:57:19
 
- wes  -

- wes -

14/02/2007 16:24:00
Quote Anchor link
wat werkt er niet helder licht

waarschijnlijk je query geen result, en dat zie je niet omdat er geen foutafhandeling in zit... zoals ook al bij je andere vragen steeds terug kwam...
 
Patrick

patrick

14/02/2007 16:50:00
Quote Anchor link
Ze mogen mij nu ook wel de status expert geven, dit zag ik ook :)
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

14/02/2007 18:15:00
Quote Anchor link
je status wordt door het aantal posts bepaalt...
 
Aaa Trump

aaa Trump

14/02/2007 19:19:00
Quote Anchor link
Lol xD

Ik heb pas nog een zoek functie gemaakt, als je er nu nog niet uitkomt moet je effe pm'e xD
 
Manaus

Manaus

14/02/2007 19:26:00
Quote Anchor link
waarom gebruikt iedereen LIKE, ik gebruik altijd regexp ...?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.