Select array?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »
Raymen

Raymen

30/11/2006 14:05:00
Quote Anchor link
mod-edit:
slecht geformatteerde code hersteld.

ik zit met een probleem maar vindt het een beetje moeilijk uit te leggen.
Als ik iets selecteer (code onderaan), dan zet hij dat niet vast in $_POST['game'] enz.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
  $sql_game
= "SELECT game FROM projects_game";
  $sql_xgame = "SELECT xgame FROM projects_xgame";
  $sql_type = "SELECT type FROM projects_type";
  
  $res_game = mysql_query($sql_game) or die(mysql_error());
  $res_xgame = mysql_query($sql_xgame) or die(mysql_error());
  $res_type = mysql_query($sql_type) or die(mysql_error());
  
  while ($row_game = mysql_fetch_assoc($res_game)) {
      if ($row_game['game'] != null) {
          $aGames[] = $row_game['game'];
      }
  }

  while ($row_xgame = mysql_fetch_assoc($res_xgame)) {
      if ($row_xgame['xgame'] != null) {
          $aXGame[] = $row_xgame['xgame'];
      }
  }

  while ($row_type = mysql_fetch_assoc($res_type)) {
      if ($row_type['type'] != null) {
          $aType[] = $row_type['type'];
      }
  }

  
  echo "<select name=\"game\" class='textbox'>";
  foreach ($aGames as $gKey => $gValue) {
      echo "<option value='" . $gKey . "'";
      echo ">" . $gValue . "</option>";
  }

  echo '</select>';
  
  echo "<select name=\"xgame\" class='textbox'>";
  foreach ($aXGame as $gKey => $gValue) {
      echo "<option value='" . $gKey . "'";
      echo ">" . $gValue . "</option>";
  }

  echo '</select>';
  
  echo "<select name=\"type\" class='textbox'>";
  foreach ($aType as $gKey => $gValue) {
      echo "<option value='" . $gKey . "'";
      echo ">" . $gValue . "</option>";
  }

  echo '</select>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 17:49:19
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/11/2006 14:10:00
Quote Anchor link
Ik zie dan ook nergens een <form> tag staan met een method="post".
 
Raymen

Raymen

30/11/2006 14:27:00
Quote Anchor link
ja die staat er boven, maar dat leek me niet nodig dacht ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "<form method=\"post\" action=\" " .$_SERVER['PHP_SELF']. "\">";
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

30/11/2006 14:29:00
Quote Anchor link
Waarom die spatie bij action en waarom niet tussen enkele quotes zodat je niet hoeft te escapen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['PHP_SELF'] . '">';
?>
 
Frank -

Frank -

30/11/2006 14:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if ($row_game['game'] != null) { ?>

Waarom staat deze vergelijking niet in de query? Dat haal je geen overbodige data op en het scheelt een stukje php-code.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $sql_game = "SELECT game FROM projects_game WHERE game NOT NULL"; ?>
 
Raymen

Raymen

30/11/2006 14:43:00
Quote Anchor link
@SanThe && @Frank:
ik heb het verbeterd nu :)
 
Raymen

Raymen

02/12/2006 20:23:00
Quote Anchor link
iemand dit het antwoord weet?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/12/2006 20:38:00
Quote Anchor link
Hoe ziet je code er nu uit?
(netjes geformatteerd graag)
 
Niek s

niek s

02/12/2006 20:42:00
Quote Anchor link
Het probleem weet ik niet.. wat ik wel weet is dat de code volgens mij veeeeeeel korter kan!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
  $sql_game
= "SELECT game FROM projects_game";
  $sql_xgame = "SELECT xgame FROM projects_xgame";
  $sql_type = "SELECT type FROM projects_type";
  
  $res_game = mysql_query($sql_game) or die(mysql_error());
  $res_xgame = mysql_query($sql_xgame) or die(mysql_error());
  $res_type = mysql_query($sql_type) or die(mysql_error());
  
  echo "<select name=\"game\" class='textbox'>";
  while ($row_game = mysql_fetch_assoc($res_game)) {
    echo "<option value=\"".$row_game['game']."\">".$row_game['game']."</option>";
  }
  
echo '</select>';
  
  echo "<select name=\"xgame\" class='textbox'>";
  while ($row_xgame = mysql_fetch_assoc($res_xgame)) {
          echo "<option value=\"".$row_xgame['xgame']."\">".$row_xgame['xgame']."</option>";
  }

  echo '</select>';
  
  echo "<select name=\"type\" class='textbox'>";
  while ($row_type = mysql_fetch_assoc($res_type)) {
          echo "<option value=\"".$row_type['type']."\">".$row_type['type']."</option>";
  }

  echo '</select>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Raymen

Raymen

02/12/2006 20:59:00
Quote Anchor link
@niek:
je hebt onbedoeld het probleem opgelost, ik had dat ongeveer eerst ook maar een vriend zei dat wat ik had beter was maarja.

bedankt allemaal voor het meedenken/helpen :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Frank -

Frank -

03/12/2006 13:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
echo '</select>';
  
echo "<select name=\"type\" class='textbox'>";
?>

Waarom gebruik je de ene keer enkele quotes bij een echo en de andere keer dubbele quotes? Het meest vreemde is nog dat wanneer enkele quotes het leven een stuk eenvoudiger maken, jij dubbele quotes gaat gebruiken zodat je alle dubbele quotes (en die zijn VERPLICHT!) in de html-output kunt gaan escapen... Hoezo vragen om problemen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
echo '</select>';
  
echo '<select name="type" class="textbox">';
?>

Dit is toch een stuk slimmer? Gebruik in PHP dus altijd (!) enkele quotes.

De enige uitzondering die ik hier op maak (en die bevestigt de regel), zijn queries. In een query staan strings tussen enkele quotes, het is dus wel zo slim om de query zelf tussen dubbele quotes te zetten. Dat doe jij ook al, dat kun je dus zo houden.
 
Raymen

Raymen

03/12/2006 14:22:00
Quote Anchor link
ik weet niet waarom ik het deed, heb het gewoon zo aangeleerd. ik wist nooit wat het verschil was xD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.