Select AVG

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »
Nira Duursma

Nira Duursma

03/12/2010 13:49:22
Quote Anchor link
ik heb het een en ander al gevonden hier over Select AVG

maar ik heb even een vraagje om dat ik steeds 0 krijg als uitkomst kan je ook deze functie gebruiken als de data opgeslagen staat als varchar ook al staan er alleen getallen in?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:59:53
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 13:56:09
Quote Anchor link
Dat lijkt me een uitstekende conclusie: je krijgt 0.

select avg(cast(veldnaam as signed))
 
Nira Duursma

Nira Duursma

03/12/2010 14:00:47
Quote Anchor link
hoi Bas maar waarom krijg ik 0? thats the question

ik gebruik nu het volgende

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php


    $result
= mysql_query("SELECT AVG('sl131') AS gemiddelde FROM data") or die(mysql_error());
    $row = mysql_fetch_array($result);
    echo $row['gemiddelde'];

?>
Gewijzigd op 03/12/2010 14:01:06 door Nira Duursma
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 14:02:26
Quote Anchor link
die query vraagt om het gemiddelde van de tekst 'sl131'. Om een veldnaam moeten geen quotes. Verder, als dat een varchar-veld is zoals je zegt, raad ik mijn suggestie aan. Probeerde je die al uit?
 
- Mark -

- Mark -

03/12/2010 14:06:54
Quote Anchor link
kun je niet van varchar naar int gaan? Je moet het probleem wel bij de bron aanpakken als dat mogelijk is.
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 14:11:09
Quote Anchor link
@mark je bedoelt in de tabel zeker?

We weten in ieder geval wat het veld betekent... niet. Wat een bijzondere veldnaam. Waar komt die vandaan?
 
- Mark -

- Mark -

03/12/2010 14:19:01
Quote Anchor link
:p De kolom zul je bedoelen. Maar ja die bedoel ik. Anyway als ik op google sl131 intyp gaat het van goud tot sheet labels dus ik zou het niet weten.
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 14:20:39
Quote Anchor link
"de kolom"?! krijgen we nou? Het is een *attribuut* hoor :D
 
- Mark -

- Mark -

03/12/2010 14:25:20
Quote Anchor link
Ik ben een beetje scheef aan het lezen vandaag, we hebben het in elk geval over hetzelfde.
 
Nira Duursma

Nira Duursma

03/12/2010 14:32:46
Quote Anchor link
helaas gaat het niet om goud was het maar zo..

@ Bas hoe moet ik die select avg(cast(veldnaam as signed)) zien

SELECT( waar komt die cast vandaan(sl131 as signed))
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 14:45:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT AVG(CAST(sl131 AS SIGNED)) FROM da-di-da


'cast' is in mysql ingebouwd. (ook in postgres for that matter). Zie manual. Ik weet nog een manier

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT AVG(sl131+0)


maar die vind ik minder fraai.
 
Nira Duursma

Nira Duursma

03/12/2010 14:55:07
Quote Anchor link
ik heb nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$result
= mysql_query("SELECT AVG(CAST(sl131 AS SIGNED)) FROM data ") or die(mysql_error());
    $row = mysql_fetch_array($result);
    echo $row['SIGNED'];
?>


maar er komt nix uit?
Gewijzigd op 03/12/2010 14:56:13 door Nira Duursma
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 15:00:31
Quote Anchor link
klopt, er is ook geen veld of alias 'signed'.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT AVG(CAST(sl131 AS SIGNED)) AS aver FROM data
...
echo $row['aver']
 
Nira Duursma

Nira Duursma

03/12/2010 15:38:45
Quote Anchor link
nu komt er wel een getal uit :)

maar........ ik ben er nog niet

de getallen in de database staan er als

10,78
10,40
11,34
enz dan krijg ik weer 0,00
 
M Ypma

M Ypma

03/12/2010 15:43:15
Quote Anchor link
Maak dan gewoon echt een float ipv een varchar, zo hoort het en zijn al je problemen verdwenen en hoef je ook geen vieze pleisters te plakken.
Gewijzigd op 03/12/2010 15:43:32 door M Ypma
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2010 16:41:49
Quote Anchor link
Nira Duursma op 03/12/2010 15:38:45:
de getallen in de database staan er als

10,78
10,40
11,34


10,78 is GEEN getal, maar het zijn TWEE getallen met een komma ertussen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.