Select en option

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arend Koor

Arend Koor

22/11/2021 12:16:38
Anchor link
Hallo Forumers,

Ik zit al een tijdje te modderen met het volgend probleem voor mij;
Er is een veld in een formulier dat ik wil gaan gebruiken als een selectievled.
Ik zie wel dat het een selectieveld is maar krijg er geen gegevens in. De gedachte is om het selectieveld statisch in te vullen dus niet uit de sql database.
Iemand enig idee hoe ik de volgend stap kan maken?

Dit is wat ik tot zover heb;

function admin_add_target_info_field( $fields ) {

$fields['target_info'] = array(
'label' => __( 'target information' ),
'type' => 'select',
'placeholder' => '',
'description' => ''
);

return $fields;

}


Alvast bedankt voor het meedenken!
Arend
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:14:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/11/2021 14:01:13
Anchor link
Je kan het inderdaad in een array plaatsen, en dan met foreach uitlezen voorzien van <option>-tags.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2021 12:48:29
Anchor link
gesloten na onnodige (verwijderde) kick. TOpcstarter kan via PM verzoek indienen voor heropening.
Gewijzigd op 30/11/2021 12:49:10 door - Ariën -
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.