Select option toevoegen in Column 1,2,3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

13/04/2018 14:23:59
Quote Anchor link
Goedemiddag,

Ik probeer na uploaden, Een kolom te selecteren waar een stuk tekst word opgevraagd vanuit de database en dit in een kolom komt te staan.

Dit zal al snel duidelijk zijn als je dit voorbeeld ziet.
https://jerryvanwolfgang.com/photogallery/

Mitchell
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:39:43
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/04/2018 14:46:07
Quote Anchor link
Oke, en wat is je vraag?
 

13/04/2018 16:25:36
Quote Anchor link
Dat was mijn vraag eigenlijk, hoe kan ik select option gebruiken om voor te zorgen dat hij op de juiste plaats komt.
Gewijzigd op 13/04/2018 16:31:19 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/04/2018 16:39:29
Quote Anchor link
De gekozen waarde staan in je $_POST[....], dus zo kan je bepalen wat er gekozen is.
Gewijzigd op 13/04/2018 16:39:51 door - Ariën -
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/04/2018 22:48:10
Quote Anchor link
Mik even voor de test de volgende regel op je pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<pre>' . print_r($_POST, true) . '</pre>';
?>


Dan zie je wat er in de $_POST array terug komt :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.