Select plaats alles in één

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jerry php

Jerry php

12/10/2011 11:46:06
Quote Anchor link
Ik ben een for lus aan het maken voor een geboortedatum input.
maar als ik dit uitvoer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<select>
    <?php
        for($i=1950;$i<=2011;$i++)
        {

            echo "<option>" .$i. "</option>";    
        }

        
        for($a=1950;$a<=2011;$a++)
        {

            echo "<option>" .$a. "</option>";    
        }

    ?>

    
</select>


komt er dit als resultaat:

http://dj-jeremy.nl/

alle 2 de forlussen komen zeg maar in één option
Gewijzigd op 12/10/2011 11:50:36 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:08:27
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 11:54:15
Quote Anchor link
Waarom twee for-lussen die beide hetzelfde doen?
Gewijzigd op 12/10/2011 11:55:30 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 11:55:02
Quote Anchor link
Die telt dan toch door?
Wat wil je anders gebruiken?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/10/2011 11:55:35
Quote Anchor link
Nee, ze zitten in één <select>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 11:55:43
Quote Anchor link
Waarom gebruik je er twee? Als je twee verschillende selectboxen wilt hebben zul je ze beiden in een eigen <select> moeten zetten.
Gewijzigd op 12/10/2011 11:56:31 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 11:56:27
Quote Anchor link
chit, je hebt gelijk, ik moet natuurlijk een andere select doen.. THX
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 11:58:24
Quote Anchor link
Daarom loont het om ook in zulke gevallen naar je HTML-broncode te kijken.
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 11:59:08
Quote Anchor link
Oeps, sorry
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 11:59:23
Quote Anchor link
Never mind, aldoende leert men... ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.