Select uit sql in admin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Adriaan Biesheuvel

Adriaan Biesheuvel

20/11/2009 13:17:00
Quote Anchor link
Ik probeer een specifieke klant op te roepen in een scherm
Ik gebruik hier voor het id van de table.
Maar ik krijg geen reactie dat ik in admin een klant kan oproepen

Wat doe ik verkeerd ik weet het niet meer kan iemand mij helpen.

Hier het script.

Dit staat boven in

$id = $_GET['id'];

Deze regel zou dan de gegevens van het id moeten ophalen.
$id = $id;
$query = "SELECT voor_naam, achter_naam, username FROM accound ORDER BY 'id'";
mysql_query($query) or die("Kan geen verbinding krijgen met de server.");

Dit gebruik ik om de gegevens te laten zien

<table width="141" cellspacing="0" >
<tr>
<th valign="top" scope="col"><div align="left">ID nummer:</div></th>
<th valign="top" scope="col" ><div align="left">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$id?>

<br></div></th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" scope="col"><div align="left">Naam:</div></th>
<th valign="top" scope="col" ><div align="left">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$row['voor_naam']?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$row["achter_naam"]?>

<br></div></th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" scope="col"><div align="left">Gebruikersnaam:</div></th>
<th valign="top" scope="col" ><div align="left">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$row["username"]?>

<br></div></th>
</tr>

Het id nummer wordt wel goed over gezet naar de tweede pagina.

Weet iemand wat ik verkeerd doe.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:34:11
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2009 14:32:00
Quote Anchor link
Je script in je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 
Adriaan Biesheuvel

Adriaan Biesheuvel

20/11/2009 14:38:00
Quote Anchor link
Quote:

Ja zorry ik had alleen de files even overgezet waar het om gaat.
Hier de goede versie.

Wat doe ik verkeerd ik weet het niet meer kan iemand mij helpen.

Hier het script.

Dit staat boven in

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $id = $_GET['id']; ?>


Deze regel zou dan de gegevens van het id moeten ophalen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$id
= $id;
$query = "SELECT voor_naam, achter_naam, username FROM accound ORDER BY 'id'";
mysql_query($query) or die("Kan geen verbinding krijgen met de server.");
?>

Dit gebruik ik om de gegevens te laten zien

<table width="141" cellspacing="0" >
<tr>
<th valign="top" scope="col"><div align="left">ID nummer:</div></th>
<th valign="top" scope="col" ><div align="left">


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$id?>



<br></div></th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" scope="col"><div align="left">Naam:</div></th>
<th valign="top" scope="col" ><div align="left">


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$row['voor_naam']?>




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$row["achter_naam"]?>



<br></div></th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" scope="col"><div align="left">Gebruikersnaam:</div></th>
<th valign="top" scope="col" ><div align="left">


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$row["username"]?>



<br></div></th>
</tr>

Het id nummer wordt wel goed over gezet naar de tweede pagina.

Weet iemand wat ik verkeerd doe.






 
Adriaan Biesheuvel

Adriaan Biesheuvel

20/11/2009 14:44:00
Quote Anchor link
Quote:
<code>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
$id
= $_GET['id'];

$id = $id;
$query = "SELECT voor_naam, achter_naam, username FROM accound ORDER BY 'id'";
mysql_query($query) or die("Kan geen verbinding krijgen met de server.");

?>

<table width="141" cellspacing="0" >
<tr>
<th valign="top" scope="col"><div align="left">ID nummer:</div></th>
<th valign="top" scope="col" ><div align="left">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$id?>



<br></div></th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" scope="col"><div align="left">Naam:</div></th>
<th valign="top" scope="col" ><div align="left">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$row['voor_naam']?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$row["achter_naam"]?>



<br></div></th>
</tr>
<tr>
<th valign="top" scope="col"><div align="left">Gebruikersnaam:</div></th>
<th valign="top" scope="col" ><div align="left">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$row["username"]?>

<br></div></th>
</tr>

</code>


Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Adriaan Biesheuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.