selectbox met edit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kenzo

kenzo

21/04/2006 21:19:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb iets gemaakt wat mensen kunnen toevoegen (namen), en die ik eerst moet activeren voordat ze zichtbaar worden. Dat ze pas worden geshowed als ze geactiveerd zijn heb ik, alleen heb ik nu nog iets nodig waar alle namen staan (niet zo heel moeilijk), maar dat daarachter een selectbox staat, en dat ik ze allemaal selecteer die ik op de site wil hebben.

Als ik dan op Submit ofzo klik worden de aangevinkte op de site gezet. De andere blijven gewoon staan.

En kan het ook dat ik 2 buttons heb. 1 met activeer, en 1 met verwijder?

Bedankt...
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:34:15
 
Tim

Tim

21/04/2006 21:59:00
Quote Anchor link
Iets duidelijker aub
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

21/04/2006 22:07:00
Quote Anchor link
voorbeeld:

<checkbox name="names[]" value="id" />

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$names
= $_POST['names'];
foreach($names as $name){
   //database
   echo $name.' is op de site gezet.';
}

?>


doe er iets mee! :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/04/2006 22:11:00
Quote Anchor link
Even snel iets in elkaar gezet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

    if(isset($_POST['gebruikers']))
    {

        $array     = $_POST['gebruikers'];
        foreach($array as $key)
        {

            //verwijderen uit de database
        }
    }        
}


//Dit haal je natuurlijk uit de database
$waardes = array('gebruiker1','gebruiker2','gebruiker3','gebruiker4');

echo '<form method="post" action="">';

foreach($waardes as $key)
{

    echo '<input type=checkbox name=gebruikers[] value="'.$key.'"> '.$key.'<br>';
}


echo '<input type="submit" value="voorbeeld" name="voorbeeld"></form>';
?>
 
Kenzo

kenzo

22/04/2006 19:33:00
Quote Anchor link
ik krijg het niet aan het werken...

kan iemand me misschien toevoegen op msn?

[email protected]..

bedankt!
 
- SanThe -

- SanThe -

22/04/2006 19:59:00
Quote Anchor link
Msn doen we hier niet aan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.