selecteren uit meerdere tabelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 09:55:00
Quote Anchor link
Hai
ik heb op dit moment deze query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Srry, tabellen en query verwijderd



de meeste tabellen hebben iets in zich maar sommige niet. maar als ik in php deze query aanroep geeft hij niks trug, geen error en geen rows

ik heb dit nodig voor een gebruikerslijst waar de gebruiker zelf kan kiezen, sorteren en die dingen, op wat hij zelf wil...

weet iemand wat is fout doe?

Alvast bedankt

btw: keb niet alle tabellen gepost, als het goed is, zijn deze allemaal van de query.. mis ik ereen zeg het dan ff
Nogmaals bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:05:21
 
Romano

Romano

22/10/2006 09:59:00
Quote Anchor link
zet eens error_reporting('E_ALL'); bovenaan je pagina
wat voor errors geeft hij???
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 10:05:00
Quote Anchor link
deze fout soorten krijg ik:
Undefined variable
en
Undefined offset
en
Undefined index

maar voor de rest niks die op mysql slaat of dicht bij notics komt
 
Romano

Romano

22/10/2006 10:07:00
Quote Anchor link
heb je niet een variabele ofzo opgegeven die niet bestaat???
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 10:11:00
Quote Anchor link
ja, maar in de variable staat de structuur
ongeveer zo:
$WHERE = ' AND blablabl ORDER BY blablabla, ASC / DESC';

dit word automatisch gegenereert via een geposte velden, anders blijft hij leegt
 
Romano

Romano

22/10/2006 10:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
WHERE
    m.id > 0

als je hiermee bedoelt dat alle gebruikers moeten worden
weergegeven hebbie dat niet eens nodig naar mijn weten.

edit:
onbepaalde variabele onbepaalde compensatie onbepaalde index
dit zijn de betekenissen (als je het nog niet wist) die moet je nachecken of alles wel klopt.

edit2:

Die Where variabele hebbie die wel goed in de mysql gezet niet dat er bijvoorbeeld verkeerde quotes staan ofzo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 10:22:00
Quote Anchor link
keb dat eruit gehaalt maar nog steeds geen resultaat
 
Romano

Romano

22/10/2006 10:27:00
Quote Anchor link
Nou begrijp ik er geen ruk meer van. :|:(
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 19:31:00
Quote Anchor link
niemand meer???
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

22/10/2006 20:30:00
Quote Anchor link
En waar haal je m.id weg?

En waarom krijg je zoveel warnings, notices en fouten?

Los die eerst eens op. Waarom denk je dat je krijgt btw? Omdat je script perfect is?
'Nee omdat er fouten in zitten en het zou heel goed mogelijk zijn dat deze fouten zorgen dat je nix op het scherm krijgt
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 20:34:00
Quote Anchor link
die m.id haal ik weg alleen die ene achter WHERE, die notices hebben niet echt veel mee te maken, want als ik een standaard query uit voer (bv SELECT * FROM members ) doetie het normaal :S
in ieder geval, ik zal probere om zoveel mogelijk notices te verwijderen

ik vertel dan wel weer ;)

greetzz
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 20:52:00
Quote Anchor link
nou de helft is weg, alleen nog de sessie, maar als ik die sessies anders doe, gaat hele header.php naar de klote :s
maar nou geeftie nog geen resultaat
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

25/10/2006 10:18:00
Quote Anchor link
niemand??
 
- wes  -

- wes -

25/10/2006 10:24:00
Quote Anchor link
wat heb je nu? (relevante code + foutmeldingen + notices)
 
The Hosh

The Hosh

25/10/2006 10:25:00
Quote Anchor link
geen.. alleen notices in de header voor de sessies van dat er geen sessie bestaat
 
- wes  -

- wes -

25/10/2006 10:36:00
Quote Anchor link
stel je bent mij nu he, wat zou je dan nu met jouw antwoord kunnen dat je ervoor niet kon..
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/10/2006 10:42:00
Quote Anchor link
Tip: je hebt heel veel AND's in je WHERE condition. Het zou kunnen dat geen enkele record aan al die voorwaardes voldoet. Ik zou zo beginnen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
SELECT
    m.*,
    c.id,
    dd.id,
    dr.id,
    fr.id,
    nr.id,
    p.id,
    ss.id,
    sr.id,
    tt.id,
    tr.id,
    f.*,
    o.*,

    c.userid,
    dd.dl_userid,
    dr.userid,
    fr.reply_poster,
    nr.news_rp_userid,
    p.userid,
    ss.userid,
    sr.userid,
    tt.userid,
    tr.userid
FROM
    members AS m,
    calender AS c,
    dl_downloads AS dd,
    dl_reacties AS dr,
    forum_replys AS fr,
    news_replies AS nr,
    online AS o,
    pictures AS p,
    scripts AS ss,
    sc_reacties AS sr,
    tutorials AS tt,
    tut_reacties AS tr,
    friends AS f
WHERE
    m.id > 0
?>

en kijken of je wat terug krijgt. Zo ja, dan steeds de volgende AND toevoegen en kijken waar het fout gaat.
 
The Hosh

The Hosh

25/10/2006 10:50:00
Quote Anchor link
weinig.. maar wat moet ik anders zeggen.. enige wat ik kan doen is die notices laten zien..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 463

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 464

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 481

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 499

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 531

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\memberslist.php(99) : eval()'d code on line 17

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\functions.php on line 1586


greetz

edit:
@Jan Koehoorn
keb dat ook ff geprobeerd.. maar werkt nog niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

26/10/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Niemand meer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.