selecteren uit meerdere tabelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 09:55:00
Quote Anchor link
Hai
ik heb op dit moment deze query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Srry, tabellen en query verwijderd



de meeste tabellen hebben iets in zich maar sommige niet. maar als ik in php deze query aanroep geeft hij niks trug, geen error en geen rows

ik heb dit nodig voor een gebruikerslijst waar de gebruiker zelf kan kiezen, sorteren en die dingen, op wat hij zelf wil...

weet iemand wat is fout doe?

Alvast bedankt

btw: keb niet alle tabellen gepost, als het goed is, zijn deze allemaal van de query.. mis ik ereen zeg het dan ff
Nogmaals bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 12:16:21
 
Romano

Romano

22/10/2006 09:59:00
Quote Anchor link
zet eens error_reporting('E_ALL'); bovenaan je pagina
wat voor errors geeft hij???
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 10:05:00
Quote Anchor link
deze fout soorten krijg ik:
Undefined variable
en
Undefined offset
en
Undefined index

maar voor de rest niks die op mysql slaat of dicht bij notics komt
 
Romano

Romano

22/10/2006 10:07:00
Quote Anchor link
heb je niet een variabele ofzo opgegeven die niet bestaat???
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 10:11:00
Quote Anchor link
ja, maar in de variable staat de structuur
ongeveer zo:
$WHERE = ' AND blablabl ORDER BY blablabla, ASC / DESC';

dit word automatisch gegenereert via een geposte velden, anders blijft hij leegt
 
Romano

Romano

22/10/2006 10:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
WHERE
    m.id > 0

als je hiermee bedoelt dat alle gebruikers moeten worden
weergegeven hebbie dat niet eens nodig naar mijn weten.

edit:
onbepaalde variabele onbepaalde compensatie onbepaalde index
dit zijn de betekenissen (als je het nog niet wist) die moet je nachecken of alles wel klopt.

edit2:

Die Where variabele hebbie die wel goed in de mysql gezet niet dat er bijvoorbeeld verkeerde quotes staan ofzo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 10:22:00
Quote Anchor link
keb dat eruit gehaalt maar nog steeds geen resultaat
 
Romano

Romano

22/10/2006 10:27:00
Quote Anchor link
Nou begrijp ik er geen ruk meer van. :|:(
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 19:31:00
Quote Anchor link
niemand meer???
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

22/10/2006 20:30:00
Quote Anchor link
En waar haal je m.id weg?

En waarom krijg je zoveel warnings, notices en fouten?

Los die eerst eens op. Waarom denk je dat je krijgt btw? Omdat je script perfect is?
'Nee omdat er fouten in zitten en het zou heel goed mogelijk zijn dat deze fouten zorgen dat je nix op het scherm krijgt
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 20:34:00
Quote Anchor link
die m.id haal ik weg alleen die ene achter WHERE, die notices hebben niet echt veel mee te maken, want als ik een standaard query uit voer (bv SELECT * FROM members ) doetie het normaal :S
in ieder geval, ik zal probere om zoveel mogelijk notices te verwijderen

ik vertel dan wel weer ;)

greetzz
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 20:52:00
Quote Anchor link
nou de helft is weg, alleen nog de sessie, maar als ik die sessies anders doe, gaat hele header.php naar de klote :s
maar nou geeftie nog geen resultaat
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

25/10/2006 10:18:00
Quote Anchor link
niemand??
 
- wes  -

- wes -

25/10/2006 10:24:00
Quote Anchor link
wat heb je nu? (relevante code + foutmeldingen + notices)
 
The Hosh

The Hosh

25/10/2006 10:25:00
Quote Anchor link
geen.. alleen notices in de header voor de sessies van dat er geen sessie bestaat
 
- wes  -

- wes -

25/10/2006 10:36:00
Quote Anchor link
stel je bent mij nu he, wat zou je dan nu met jouw antwoord kunnen dat je ervoor niet kon..
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/10/2006 10:42:00
Quote Anchor link
Tip: je hebt heel veel AND's in je WHERE condition. Het zou kunnen dat geen enkele record aan al die voorwaardes voldoet. Ik zou zo beginnen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
SELECT
    m.*,
    c.id,
    dd.id,
    dr.id,
    fr.id,
    nr.id,
    p.id,
    ss.id,
    sr.id,
    tt.id,
    tr.id,
    f.*,
    o.*,

    c.userid,
    dd.dl_userid,
    dr.userid,
    fr.reply_poster,
    nr.news_rp_userid,
    p.userid,
    ss.userid,
    sr.userid,
    tt.userid,
    tr.userid
FROM
    members AS m,
    calender AS c,
    dl_downloads AS dd,
    dl_reacties AS dr,
    forum_replys AS fr,
    news_replies AS nr,
    online AS o,
    pictures AS p,
    scripts AS ss,
    sc_reacties AS sr,
    tutorials AS tt,
    tut_reacties AS tr,
    friends AS f
WHERE
    m.id > 0
?>

en kijken of je wat terug krijgt. Zo ja, dan steeds de volgende AND toevoegen en kijken waar het fout gaat.
 
The Hosh

The Hosh

25/10/2006 10:50:00
Quote Anchor link
weinig.. maar wat moet ik anders zeggen.. enige wat ik kan doen is die notices laten zien..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 463

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 464

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 481

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 499

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 531

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\memberslist.php(99) : eval()'d code on line 17

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\functions.php on line 1586


greetz

edit:
@Jan Koehoorn
keb dat ook ff geprobeerd.. maar werkt nog niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

26/10/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Niemand meer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.