selecteren uit meerdere tabelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 09:55:00
Quote Anchor link
Hai
ik heb op dit moment deze query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Srry, tabellen en query verwijderd



de meeste tabellen hebben iets in zich maar sommige niet. maar als ik in php deze query aanroep geeft hij niks trug, geen error en geen rows

ik heb dit nodig voor een gebruikerslijst waar de gebruiker zelf kan kiezen, sorteren en die dingen, op wat hij zelf wil...

weet iemand wat is fout doe?

Alvast bedankt

btw: keb niet alle tabellen gepost, als het goed is, zijn deze allemaal van de query.. mis ik ereen zeg het dan ff
Nogmaals bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:31:34
 
Romano

Romano

22/10/2006 09:59:00
Quote Anchor link
zet eens error_reporting('E_ALL'); bovenaan je pagina
wat voor errors geeft hij???
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 10:05:00
Quote Anchor link
deze fout soorten krijg ik:
Undefined variable
en
Undefined offset
en
Undefined index

maar voor de rest niks die op mysql slaat of dicht bij notics komt
 
Romano

Romano

22/10/2006 10:07:00
Quote Anchor link
heb je niet een variabele ofzo opgegeven die niet bestaat???
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 10:11:00
Quote Anchor link
ja, maar in de variable staat de structuur
ongeveer zo:
$WHERE = ' AND blablabl ORDER BY blablabla, ASC / DESC';

dit word automatisch gegenereert via een geposte velden, anders blijft hij leegt
 
Romano

Romano

22/10/2006 10:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
WHERE
    m.id > 0

als je hiermee bedoelt dat alle gebruikers moeten worden
weergegeven hebbie dat niet eens nodig naar mijn weten.

edit:
onbepaalde variabele onbepaalde compensatie onbepaalde index
dit zijn de betekenissen (als je het nog niet wist) die moet je nachecken of alles wel klopt.

edit2:

Die Where variabele hebbie die wel goed in de mysql gezet niet dat er bijvoorbeeld verkeerde quotes staan ofzo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 10:22:00
Quote Anchor link
keb dat eruit gehaalt maar nog steeds geen resultaat
 
Romano

Romano

22/10/2006 10:27:00
Quote Anchor link
Nou begrijp ik er geen ruk meer van. :|:(
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 19:31:00
Quote Anchor link
niemand meer???
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

22/10/2006 20:30:00
Quote Anchor link
En waar haal je m.id weg?

En waarom krijg je zoveel warnings, notices en fouten?

Los die eerst eens op. Waarom denk je dat je krijgt btw? Omdat je script perfect is?
'Nee omdat er fouten in zitten en het zou heel goed mogelijk zijn dat deze fouten zorgen dat je nix op het scherm krijgt
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 20:34:00
Quote Anchor link
die m.id haal ik weg alleen die ene achter WHERE, die notices hebben niet echt veel mee te maken, want als ik een standaard query uit voer (bv SELECT * FROM members ) doetie het normaal :S
in ieder geval, ik zal probere om zoveel mogelijk notices te verwijderen

ik vertel dan wel weer ;)

greetzz
 
The Hosh

The Hosh

22/10/2006 20:52:00
Quote Anchor link
nou de helft is weg, alleen nog de sessie, maar als ik die sessies anders doe, gaat hele header.php naar de klote :s
maar nou geeftie nog geen resultaat
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

25/10/2006 10:18:00
Quote Anchor link
niemand??
 
- wes  -

- wes -

25/10/2006 10:24:00
Quote Anchor link
wat heb je nu? (relevante code + foutmeldingen + notices)
 
The Hosh

The Hosh

25/10/2006 10:25:00
Quote Anchor link
geen.. alleen notices in de header voor de sessies van dat er geen sessie bestaat
 
- wes  -

- wes -

25/10/2006 10:36:00
Quote Anchor link
stel je bent mij nu he, wat zou je dan nu met jouw antwoord kunnen dat je ervoor niet kon..
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/10/2006 10:42:00
Quote Anchor link
Tip: je hebt heel veel AND's in je WHERE condition. Het zou kunnen dat geen enkele record aan al die voorwaardes voldoet. Ik zou zo beginnen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
SELECT
    m.*,
    c.id,
    dd.id,
    dr.id,
    fr.id,
    nr.id,
    p.id,
    ss.id,
    sr.id,
    tt.id,
    tr.id,
    f.*,
    o.*,

    c.userid,
    dd.dl_userid,
    dr.userid,
    fr.reply_poster,
    nr.news_rp_userid,
    p.userid,
    ss.userid,
    sr.userid,
    tt.userid,
    tr.userid
FROM
    members AS m,
    calender AS c,
    dl_downloads AS dd,
    dl_reacties AS dr,
    forum_replys AS fr,
    news_replies AS nr,
    online AS o,
    pictures AS p,
    scripts AS ss,
    sc_reacties AS sr,
    tutorials AS tt,
    tut_reacties AS tr,
    friends AS f
WHERE
    m.id > 0
?>

en kijken of je wat terug krijgt. Zo ja, dan steeds de volgende AND toevoegen en kijken waar het fout gaat.
 
The Hosh

The Hosh

25/10/2006 10:50:00
Quote Anchor link
weinig.. maar wat moet ik anders zeggen.. enige wat ik kan doen is die notices laten zien..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 463

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 464

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 481

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 499

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\header.php on line 531

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\memberslist.php(99) : eval()'d code on line 17

Notice: Undefined index: memberid in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\functions.php on line 1586


greetz

edit:
@Jan Koehoorn
keb dat ook ff geprobeerd.. maar werkt nog niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

26/10/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Niemand meer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.