selectie uit de database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Andre vredeveld

andre vredeveld

29/04/2009 23:23:00
Quote Anchor link
Hallo

ik ben bezig met een verzoekjes pagina en nu heb ik in de datebase een tabel met catogorieen en een tabel met song's.
Nu zijn de song via een uniek ID is verbonden met een uniek ID van de catogorie.
En nu wil ik het volgende proberen als ik bij een catogie selecteer dat er dan een keuze kunt maken uit de songijst die er bij hoort.

hoe kan ik dat doen

m.v.g.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andre vredeveld
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 01:35:10
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

29/04/2009 23:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $sql = "SELECT veld, veld FROM songs WHERE cat = ".$cat_id.";"; ?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.