SEO vraag/mening

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 10:17:09
Quote Anchor link
We weten dat Google en andere zoekmachines je site indexeert en rankt. Er zijn een hoop mogelijkheden om dit te beïnvloeden.

Ik heb enigszins een vraag, en aan de andere kant wil ik graag jullie mening. Dus het schippert een beetje tussen vraag en mening ;-)

Headers
We weten dat de headers (H1 t/m H6) mede invloed heeft op de ranking van je pagina, aan de hand van de relevante informatie die het bevat. Nu gebruiken de meeste mensen de headers voor koppen van pagina's, maar nu is mijn vraag "Straft Google het af om 'onzichtbare' headers te gebruiken?"

Dus met andere woorden, je gebruikt normale zichtbare headers voor je koppen van pagina's artikelen, etc. Maar om 'meer' relevante informatie te geven aan Google bots ga je ook gebruik maken van 'onzichtbare' headers.

Wat bedoel ik met onzichtbare headers? Dat is vrij makkelijk, je maakt in CSS je H1 t/m H6 normaal op hoe je ze op de site wil. Daarna maak je een class aan waar je de color dezelfde kleur geeft als de background. Wat het voor bezoekers dus onzichtbaar maakt, maar Google bots deze natuurlijk wel zien.

Zo kun je wat meer 'relevante' informatie aan Google bots schenken zonder dat je gebruikers lastig valt met rare headers.

Wat vinden jullie van deze methode? En denk je dat het afgestraft wordt door Google?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:23:24
 
No One

No One

10/01/2013 10:22:10
Quote Anchor link
heb geen idee of dit afgestraft wordt...maar daar zijn metatags voor wat jij wilt. zoek eens op de metatags keywords en description ;)
Gewijzigd op 10/01/2013 10:22:28 door No One
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 10:25:48
Quote Anchor link
No One op 10/01/2013 10:22:10:
heb geen idee of dit afgestraft wordt...maar daar zijn metatags voor wat jij wilt. zoek eens op de metatags keywords en description ;)


Keywords wordt niet meer gebruikt door Google, alleen Description is nog enigszins relevant. Vandaar dat er meer met headers gewerkt kan/moet worden.

Tevens is het niet of/of het is en/en, je gebruikt zowel meta tags als headers. En niet of meta tags of headers, zo werkt Google nu eenmaal.
Gewijzigd op 10/01/2013 10:26:18 door Chris PHP
 
Bart V B

Bart V B

10/01/2013 10:28:25
Quote Anchor link
Google zou je straffen omdat je onzichtbare headers gebruikt?
Dat is onzin lijkt me.
Een h1 tag is belangrijkere informatie dan een h6 tag.
Dus als ik een h1 tag 10px maak en een h6 tag 300px dan blijft voor google de h1 tag het belangrijkst.
Een zoekmachine ziet dit niet zoals mensen. Die heeft een algoritme waarmee hij de bron scant, vervolgens kijkt naar de standaard dingen, en die pikt hij op indien hij dit relevant vind.
Dus qua opmaak hoe jij het aan de wereld toont is niet van belang.

Komt google de h1 tag niet tegen in je bron, dan zal hij denk ik daarmee niet zoveel doen.
Dus belangrijke tags verbergen heeft totaal geen zin, of je moet daar een hele goede reden voor kunnen bedenken.
 
No One

No One

10/01/2013 10:30:30
Quote Anchor link
true...maar als je een maffe titel wil die niemand mag zien...denk niet dat dat de manier is...
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/01/2013 10:32:14
Quote Anchor link
Een algemene vuistregel is: gebruik (X)HTML zoals het bedoeld is. Lappen met tekst in een <h1>...</h1> proppen en die vervolgens met CSS opmaken als gewone tekst of verbergen, is een oude en beruchte black hat trick die niet werkt.
 
Bart V B

Bart V B

10/01/2013 10:33:53
Quote Anchor link
Quote:
true...maar als je een maffe titel wil die niemand mag zien...denk niet dat dat de manier is...

Als je een maffe titel erin wil hebben, die wel relevant is voor de gebruiker maar niet echt voor google kan je dat oplossen door iets van javascript of php te gebruiken.
Onzichtbaar maken met css lijkt me dan totaal geen optie.

EDIT:
Ward zat er aan te denken tijdens het tikken van dit bericht maar kon niet op de naam komen. :)
Gewijzigd op 10/01/2013 10:35:18 door Bart V B
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 10:41:51
Quote Anchor link
@Bart,

Idd ik weet wat de prio's zijn m.b.t. de headers. Het gaat er mij om wat Google ermee doet als je het dus niet 'zichtbaar' maakt voor de bezoekers.

@No One,
Heeft niets met 'maffe' titels te maken, en ook niet of mensen het 'mogen' zien. Keywords zien mensen ook niet, echter nu dit niet meer gebruikt wordt wil ik een andere manier hebben om de pagina 'relevant' te maken.

@Ward,
Het gaat niet om teksten erin te proppen, maar om wat extra steekwoorden toe te voegen de relevant zijn aan de pagina die bezoekers niet hoeven te zien. Maar wat ervoor zorgt dat er een beter resultaat is wanneer er op verschillende steekwoorden gezocht wordt in Google.

Denk bij een IT bedrijf bijvoorbeeld aan <h1 class="niet_zichtbaar">IT diensten Amsterdam</H1> die je dus op je IT diensten pagina plaatst. Zodat die pagina eerder te zien is wanneer mensen op IT Amsterdam zoeken bijvoorbeeld.

Het spammen van de meta tag keywords was al niet toegestaan, dus zal met de headers ook niet toegestaan zijn. Het gaat er mij meer om of er dus gekeken wordt dat dit niet zichtbaar is voor de bezoekers.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/01/2013 10:51:52
Quote Anchor link
Maar "relevant voor de pagina en niet relevant voor bezoekers" bestaat in de optiek van Google niet. Google wil gebruikers immers leiden naar content die voor hen relevant is. Als je zoekwoorden enkel voor Googlebot toevoegt, is dat keyword stuffing, ongeacht wáár je die zoekwoorden zet.

Enige uitzondering zijn rich snippets waarmee je de informatieruimte kunt verrijken. De meeste gebruikers zullen bijvoorbeeld niet zoeken op een EAN-13 productcode, maar je kunt daarvoor wel een rich snippet opnemen waarmee je Google duidelijk maakt: deze webpagina gaat over dit product.
 
Bart V B

Bart V B

10/01/2013 11:00:01
Quote Anchor link
Misschien ga ik nu erg kort door de bocht..
Is het geen oplossing voor je om broodkruimels toe te voegen aan je site?
Voordeel is dat je bezoekers een stukje extra navigatie meegeeft, en volgens mij doet google daar wel zaken mee.
Althans, ik zie in sites die ik heb gemaakt dat google die broodkruimels onder mijn domeinen neerzet.
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 11:02:35
Quote Anchor link
@Ward,

Maar het is relevant voor de gebruiker, want hij komt met een paar juiste termen precies uit waar hij naar op zoek is. Echter wil je als ontwerper/klant niet dat soort headers zichtbaar hebben, waarom wil je immers op elke pagina Amsterdam hebben staan in je header?

Let overigens wel dat ik geen display:none of iets dergelijks gebruik! Hier kan een bot op filteren, echter betwijfel ik of hij kijkt dat de background-color en de color van de tekst hetzelfde is. Op de manier zoals ik het doe (colors) zien mensen het niet, maar is het wel 'selecteerbaar' en aanwezig op de pagina.

Toevoeging op 10/01/2013 11:04:20:

@Bart,

Dat is een optie, maarja zou je voor kleinere site's (5 tot 10 pagina's) de moeite doen om een breadcrum te maken? Dan lijkt me dus deze header optie beter, vandaar dat ik erover begin.
 
Moose -

Moose -

10/01/2013 11:06:47
Quote Anchor link
Ik gebruik zelf altijd text-indent om het te verbergen, en geef mijn h1 een achtergrond mee. Ik gebruik h1 vrijwel altijd voor het logo. Ben ook wel benieuwd of google dit eruit filtert
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 11:07:55
Quote Anchor link
@Not Moose,

Als je webmastertools gebruikt van Google, kun je precies zien wat hun bot wel en niet meepakt.
 
Bart V B

Bart V B

10/01/2013 11:12:01
Quote Anchor link
Of het nou 5 of 10 pagina's hebt maakt niet uit.
Je wil op de een of andere manier google duidelijk maken dat jij iets heel belangrijk vind.
Als dat een oplossing is dan is dat toch goed? Overigens was het maar een suggestie. :)

Als Amsterdam de term is waarop je een hit wil, dan moet dat in je pagina ergens voorkomen.
Vergeet niet, dat google ook nog in de andere tag's kijkt, dus als je daarop al gevonden bent waarom zou je dan nog veel moeite gaan doen? ;)

Iets van zo'n steekwoorden ding (weet de naam zo niet) zou ook nog kunnen.
Ik denk dat je niet te veel moet proberen het te manipuleren.
Dat kan immers nooit goed zijn voor je zoekresultaten.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/01/2013 11:16:24
Quote Anchor link
Witte tekst op een witte achtergrond is ook een black hat trick: niet doen. Matt Cutts (van Google) noemt zelfs bijna onzichtbare tekst (bijvoorbeeld #EEEEEE) een "SEO mistake":

http://www.mattcutts.com/blog/seo-mistakes-nearly-hidden-text/
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 11:26:10
Quote Anchor link
@Ward,

Als je een off-white tint gebruikt wordt dit gezien als fout volgens de blog, niet wanneer je 100% dezelfde kleur aanhoudt.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/01/2013 11:34:37
Quote Anchor link
Je moet dat anders lezen: off-white is óók fout, net zoals solid white. Cutts schrijft immers dat het niet bepaald een verbetering is: “doing “#EEEEEE” instead of solid white isn’t really an improvement”.

Met andere woorden: solid white is nog slechter.
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 11:41:22
Quote Anchor link
@Ward,

Ok het is dus niet verstandig om zo extra 'keywords' aan te maken, echter ben ik nog steeds benieuwd of Google je er op afstraft of niet. Even los van het feit of het netjes, juist of gebruikelijk is.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/01/2013 11:44:32
Quote Anchor link
Verderop in de blogpost van Matt Cutts kun je lezen dat de genoemde off-white site de spam heeft verwijderd en daarna een "reinclusion request" heeft ingediend. Dus ja: deze site werd door Google voor spam gestraft met uitsluiting.
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 12:17:42
Quote Anchor link
Hier heb ik de officiële link naar Google gevonden m.b.t. het verbergen van teksten. Echter wordt hier alleen gesproken over overmatig gebruik van zoekwoorden.

Quote:
Het verbergen van tekst of links in uw inhoud om de positie in de zoekresultaten van Google te manipuleren kan als misleidend worden gezien en is een schending van de Richtlijnen voor webmasters van Google. Tekst (zoals overmatig veel zoekwoorden) kan op verschillende manieren worden verborgen, zoals:


Het kan misleidend gezien worden maar is het zeker niet in alle gevallen. Aangezien ik geen intentie heb in het overmatig gebruikmaken van zoektermen, twijfel ik om deze methode wel te gebruiken.


Toevoeging op 10/01/2013 12:51:44:

Deze link is van de voorwaarden van Google. En het lijkt me dus niet dat het gebruikmaken van acceptabele woorden die betrekking hebben tot de pagina in overtreding is van hun voorwaarden!

Quote:
Het overmatig gebruik van zoekwoorden verwijst naar de praktijk waarbij een groot aantal zoekwoorden of cijfers aan een webpagina wordt toegevoegd om te proberen de positie van de site in de zoekresultaten van Google te manipuleren. Deze zoekwoorden worden vaak verzameld in een lijst of groep of staan buiten de context (niet als normale tekst). Als u pagina's vult met zoekwoorden of cijfers, leidt dit tot een negatieve gebruikerservaring en kan dit nadelig zijn voor de positie van uw site. Streef ernaar om nuttige inhoud met veel informatie te maken waarin zoekwoorden op de juiste manier en in de context worden gebruikt.

Enkele voorbeelden van overmatig gebruik van zoekwoorden zijn:
•Lijsten telefoonnummers zonder significante toegevoegde waarde
•Blokken tekst met steden en provincies waarvoor de webpagina in aanmerking probeert te komen
•Het zo vaak herhalen van dezelfde woorden of woordgroepen dat dit onnatuurlijk klinkt, zoals:
We verkopen op maat gemaakte humidors voor sigaren. Onze op maat gemaakte humidors voor sigaren zijn handgemaakt. Als u graag een op maat gemaakte humidor voor sigaren wilt kopen, neemt u contact op met onze specialisten op het gebied van op maat gemaakte humidors voor sigaren via [email protected].
Gewijzigd op 10/01/2013 12:52:37 door Chris PHP
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2013 13:47:23
Quote Anchor link
Chris. Eén advies: NIET doen!

Zorg gewoon dat je de juiste content op je site aanbiedt.

Teksten verbergen moet je niet willen. De kans is groot dat Google (of een andere zoekmachine) dit afstraft met een penalty. Stelregel is dat de content op je website gewoon goed moet zijn. Dus stel je wilt gevonden worden op het woord "computer", zorg er dan voor dat dat woord terugkomt in de kopjes en in de tekst, paginatitel, url. Maar ga vooral geen rare fratsen uithalen.

Je moet het zo zien: alles wat belangrijk is voor de bezoeker, moet je zichtbaar maken. Een zoekmachine pikt het dan vanzelf op.

Bezoekers naar je site lokken met verborgen content klopt gewoon niet. In feite zeg je "hé, hier is iets te vinden!!!" maar vervolgens kun je de betreffende informatie nergens op de pagina terugvinden. Dat is hetzelfde als bijvoorbeeld in het "echte" leven een computerwinkel een advertentie zou plaatsen "koop bij ons de nieuwste iPhone!". Jij snel naar die winkel toe, blijken ze helemaal geen iPhones te verkopen.

In de begintijd van Internet, toen zoekmachines steeds belangrijker werden, waren er veel websites die onzichtbare teksten plaatsten: "s#x f#ck p#ssy n##ken k#t t##ners" enzovoorts (ik heb er nu even een # in gezet, om te voorkomen dat deze site op die woorden wordt gevonden). Op deze manier werden er bezoekers naar de site gelokt. Vaak had de site zelf helemaal niks met s#x te maken, maar het was gewoon een lokmiddel. Tegenwoordig worden al dit soort trucs keihard afgestraft, en terecht als je het mij vraagt. Ook al zie jij het niet zo, toch is het een soort vorm van misleiding.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.