SEO vraag/mening

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 13:54:17
Quote Anchor link
@Ozzie,

Maar de informatie is wel op de pagina te vinden, echter wil ik geen locaties zichtbaar in headers hebben staan. Stel Bedrijf X komt uit Amsterdam en levert onder andere IT diensten. Om dit duidelijk te maken aan Google kun je dit dus heel goed in een header plaatsen, echter wil ik niet dat gebruikers er Amsterdam zien staan.

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en levert IT Diensten, dus de bezoeker is niet misleid met valse informatie. Maar om de header nu IT Diensten Amsterdam te noemen en zo op de pagina weer te geven ziet er natuurlijk niet uit.

Daarom zou het handig zijn om dat soort informatie niet zichtbaar op de site te zetten, nogmaals alle woorden die in de onzichtbare header zouden staan zijn relevant aan de pagina waarop de bezoeker zich bevindt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:26:31
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2013 14:08:23
Quote Anchor link
Als jij de locatie relevant vindt en niet in de header wil zetten, moet je deze op een andere manier zichtbaar maken. Als je de tekst niet rechtstreeks in beeld wilt hebben staan, dan zou je kunnen denken aan het plaatsen van een foto van het bedrijfspand. Aan die <img> koppel je dan een <title> tag "Kantoorpand Amsterdam". Op deze manier wordt "Amsterdam" toch gevonden, maar ben je niet illegaal bezig.

Neem dit nou van mij aan. Wat jij wil moet je echt niet doen. Google kent al dit soort trucjes al lang. Die zijn al duizenden keren bedacht. Op het moment dat je een penalty krijgt ben je helemaal niet meer vindbaar en ben je de sigaar.

Daarnaast... wat maakt het uit als "Amsterdam" in de tekst staat? Mogen de bezoekers niet weten dat het in Amsterdam gevestigd is?
 
Tim S

Tim S

10/01/2013 14:12:49
 
No One

No One

10/01/2013 14:13:45
Quote Anchor link
waarom ziet dat er niet uit....bovendien..als ik op zoek ben naar IT diensten amsterdam..en ik kan nergens zien dat jou dienst eentje in amsterdam is...dan ben ik gauw weer weg hoor...

Toevoeging op 10/01/2013 14:15:10:

In de link van Tim slootweg lijkt het me dat je de alt van een image wellicht kunt gebruiken....dan heb je je header plaatje en dan zet je in de alt IT diensten Amsterdam....maar toch...als het me niet duidelijk is dat het een dienst in amsterdam is..ben ik daar weer weg op zoek naar een volgende...
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 14:22:00
Quote Anchor link
@Ozzie,
Uiteraard mogen ze dat weten, maar dat ga je toch niet in elke header zetten in je pagina.

@Tim,
Die link heb ik zelf al 3 posts terug geplaatst ;-)

@No One,
Het is toch gewoon zichtbaar waar een bedrijf zich bevindt? Elk bedrijf heeft toch een contact pagina met gegevens, dat is verplicht. Maar misschien lever je wel door heel Nederland, waarom zou je dan Amsterdam in je header zetten? Zo jaag je mensen weg die denken dat je dan ALLEEN maar in Amsterdam levert.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2013 14:27:23
Quote Anchor link
Chris NVT op 10/01/2013 14:22:00:
@No One,
Het is toch gewoon zichtbaar waar een bedrijf zich bevindt? Elk bedrijf heeft toch een contact pagina met gegevens, dat is verplicht. Maar misschien lever je wel door heel Nederland, waarom zou je dan Amsterdam in je header zetten? Zo jaag je mensen weg die denken dat je dan ALLEEN maar in Amsterdam levert.

Dan plaats je toch gewoon een <p> onder de header met daarin de onderstaande tekst:

Levering in heel Nederland (gevestigd in Amsterdam).

Probleem opgelost.
 
No One

No One

10/01/2013 14:28:26
Quote Anchor link
In dat geval is het totaal niet nuttig om op elke pagina Amsterdam neer te zetten..als je toch overal in het land levert??

wat ook netjes is is een footer...als je bijv FAQ, diensten etc daar onder in een lijstje neerzet zoals http://www.comparemysolar.nl/ het geval is... of je zet het in je copyright footer: copyright blabla bla IT diensten, Amsterdam??

Toevoeging op 10/01/2013 14:30:10:

overigens..ik wil in een oog opslag kunnen zien wat en waar je levert...als je bijv al iets plaatst over pakketdienst 24u ofzoiets weet ik al dat je overal levert...
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 15:56:46
Quote Anchor link
@Ozzie,
Nee natuurlijk is het probleem zo niet opgelost. Het gaat erom dat headers (H1 t/m H6) hoger gerankt worden dan <p>. Een paragraaf is een lap tekst, geen header. Het gaat hier om ranking he, niet hoe je de info op je site zet. H1 is het belangrijkste en H6 het minst, daarom heb ik dit topic gestart ;-)

@No One,
Het zelfde geld hier ook, dit betreft page ranking en niet 'hoe plaats ik info'. Nogmaals H1 is het meest belangrijk voor Google en H6 het minst, paragraven komen daaronder.
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 16:17:45
Quote Anchor link
Het verbergen van tekst kun je voor bestraft worden. Google moet het hierbij helaas wel voornamelijk hebben van zogenaamde 'klokkenluiders'. De zoekrobot kan dit zelf in de meeste gevallen niet zien.

En ik raad altijd aan dit soort dingen niet toe te passen. Gewoon de juiste tekst neerzetten en gewoon zorgen dat het voor je bezoekers allemaal duidelijk is is genoeg. Mensen richten zich over het algemeen veel en veelste veel op de zoekrobot. Zorg dat je content goed is en je dagelijks mensen trekt, dan komen de rankings vanzelf.

Als de plaats van een bepaald bedrijf zo belangrijk is is het waarschijnlijk dat jij gevonden wilt worden wanneer mensen op 'X bedrijf amsterdam' zoeken. In dat geval raad ik je eens aan naar geotagging te kijken.

En die meta tags, alsjeblieft vergeet dat, dat is ouderwets (de keywords en description ten minste). Richt je veel liever op bijv. microformats om voor google de juiste dingen aan te geven Misschien dat je op deze manier ook wat kunt weergeven voor de robot en niet voor de bezoeker in een link element.

Als laatste, sinds HTML5 is de betekenis van de heading elementen veranderd. Lees meer hierover op html5doctor.
 
No One

No One

10/01/2013 16:18:15
Quote Anchor link
@Chris...als ik zoek op IT dienst Amsterdam...en ik kan in een oogopslag niet opmaken dat het gaat om een IT dienst in Amsterdam die ook elders levert...dan ben ik heel gauw weer weg...en ik hoop dat het je duidelijk is dat het google niet zo zeer meer gaat om waar de data precies staat...al zal die H1 wel als belangrijkste info zien, hij zal ook de rest van de tekst scannen op zoek naar keywords...dus als jij als H1 neerzet: IT dienst..en in de tekst zet jij wij leveren in Amsterdam, maar ook in de omliggende omgeving...dan zal google heus wel jou pagina neerzetten als men zoekt op IT dienst Amsterdam...

ranking gaat volgens mij meer om hoeveel bezoek je hebt, hoeveel mensen er naar je site linken etc....de woorden in de HTML zijn alleen maar inhoudelijk gericht zodat je site relevant is...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2013 16:34:26
Quote Anchor link
Chris, laat in ieder geval duidelijk zijn dat het verbergen van teksten een no-go is.

Je kunt natuurlijk wel dit doen:

<h1>Internet diensten - levering in heel Nederland</h1>
<h2>gevestigd in Amsterdam</h2>

Nu staat het in een <h2> kop. Deze kop kun je dan kleiner maken en minder opvallend.

Daarnaast stelregel: schrijf je content voor een bezoeker en niet voor een zoekmachine. Goeie content zorgt voor meer bezoekers. Meer bezoekers zorgt voor hogere ranking.
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 17:04:02
Quote Anchor link
Iedereen bedankt voor de input, ik weet nu dat dus verborgen teksten geen succes is en met een beetje pech verkeerd kan uitpakken. Ondanks dat Google dit waardeloos heeft omschreven in zijn voorwaarden (veel te ruim gepakt), is het slimmer om het te laten.

@Wouter,
Dank je voor de linkjes ik zal daar eens naar gaan kijken.

@Ozzie,
De content is altijd voor de bezoeker (althans wanneer ik een site ontwerp), maar je dient zeker rekening te houden met Google en andere bots. Dit noemt men SEO Optimisation, en daar komt redelijk wat bij kijken.

@No One,
Nee HTML is niet niet alleen inhoudelijk gericht.
Gewijzigd op 10/01/2013 17:09:51 door Chris PHP
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2013 17:19:17
Quote Anchor link
Chris NVT op 10/01/2013 17:04:02:
@Ozzie,
De content is altijd voor de bezoeker (althans wanneer ik een site ontwerp), maar je dient zeker rekening te houden met Google en andere bots. Dit noemt men SEO Optimisation, en daar komt redelijk wat bij kijken.

Uiteraard ben ik bekend met SEO (Search Engine Optimisation), maar je moet altijd primair je content aanbieden voor de gebruiker. Daarnaast moet je je content "slim" schrijven, zodat ook zoekmachines ermee overweg kunnen.
 
Chris PHP

Chris PHP

10/01/2013 17:23:11
Quote Anchor link
@Ozzie,
Vandaar dat ik dus kwam met 'verborgen' teksten ;-) dat leek me namelijk 'slim' schrijven haha. Echter wil ik niet het risico lopen dat mijn klant uit Google gehaald wordt door misbruik (grof woord maarja) dat ik als bedrijf gemaakt heb, voor betere resultaten.

Ik had deze methode nog nooit toegepast, vandaar dat ik hier jullie meningen graag wilde hebben.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2013 17:31:33
Quote Anchor link
Haha, ja ik snap het... maar niet doen dus ;)

Een aantal jaren geleden inmiddels alweer was er een webdesign bureau in de buurt van Den Bosch dat "bekend" stond om dit soort trucjes. Google kwam erachter en het bedrijf kreeg een penalty waardoor het voor langere tijd niet meer tevoorschijn kwam in de zoekresultaten van Google. Echter... niet alleen het webdesign bureau kreeg die penalty. Ook al hun klanten, want ook in hun websites waren al deze fijne trucjes ingebouwd. Leg dat maar eens uit aan je klanten. Aiiii...... :)
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 17:56:02
Quote Anchor link
Quote:
De content is altijd voor de bezoeker (althans wanneer ik een site ontwerp), maar je dient zeker rekening te houden met Google en andere bots. Dit noemt men SEO Optimisation, en daar komt redelijk wat bij kijken.

Chris, geloof me. De grote websites, denk bijv. aan nettuts+ of css-tricks, hebben echt niet nagedacht over SEO en verborgen teksten. Zoals ik net al zei: Schrijf goede content, zorg dat klanten naar je website komen en terug komen en zorg dat mensen naar je gaan linken (wat een gevolg van de eerste 2 doelen is), als dat allemaal in orde is komt die hoge ranking vanzelf.
 
Chris PHP

Chris PHP

11/01/2013 10:07:16
Quote Anchor link
@Wouter,

Het is een groot verschil of je nu een bedrijf bent of zoals jou voorbeelden een tutorial site bent. Bedrijven website's bieden een heel ander soort informatie dan tutorial site's doen. Dat is een beetje appels met peren vergelijken in mijn mening.

Uiteraard moet de content nuttig zijn, maar ook SEO moet tegenwoordig aan gedacht worden zeker voor bedrijven site's. Denk aan de concurrentie, je wil immers eerder dan hun in Google voorkomen en niet ergens onderaan of zelfs niet eens op de eerste pagina.

Dat kun je niet bereiken met alleen nuttig content, daar moet je toch echt wat meer voor doen.
 
No One

No One

11/01/2013 10:29:08
Quote Anchor link
@Chris...twitter, facebook, blogs...mensen praten er over....goh...die IT diensten in amsterdam..die leveren wel erg goede kwaliteitswerk...moet je ook eens heen gaan: www.itdiensten-amsterdam.nl

maarja wie ben ik...dat was vroeger...nu moeten we met vieze truukjes en goedkope baggerzooi de concurrentie voorblijven...want mijn directeuren salaris, die moet wel gigantisch zijn...
 
Chris PHP

Chris PHP

11/01/2013 10:32:58
Quote Anchor link
@No One,
We hebben het hier over website's en SEO en niet promotie via Social Media.
Gewijzigd op 11/01/2013 10:33:22 door Chris PHP
 
No One

No One

11/01/2013 10:40:53
Quote Anchor link
maar doordat google je vaker vindt zal je ranking ook omhoog gaan...

maak search engine friendly urls. volg alle tips op omtrent het Search Engine Optimalisatie and stick with it...
Gewijzigd op 11/01/2013 10:41:19 door No One
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.